Correcte levering

Snelle levering goede klantenservice

geweldig goede service

de leveringen verlopen prima ook de bekoeken aan de winkel verliepen goed

Paardekooper verzorgt snelle levering op locatie en heeft een zeer duidelijke webshop met actuele voorraden.

Schandalig

Bestelling is op de Foodhallen in de lift geflikkerd, en de beste man in zonder zich te melden vertrokken. Ik zal de foto hiervan nog doorsturen! Alles werkelijk kapot en open. Een reden om te vertrekken.

Snel

snel en juist

Persoonlijk en professioneel

Online zijn de benodigde goederen goed te vinden door gebruik te maken van het formaat. Verzendkosten zijn fors, en achteraf is het niet mogelijk om een backorder uit te breiden met meer artikelen, waardoor je dubbel verzendkosten moet betalen. Via de mail is dit echter weer (enigszins) recht gezet. Het is ook mogelijk om dozen door Paardekooper te laten bedrukken, maar houd hier rekening met een forse wachttijd. Door de tekorten op de markt lopen de wachttijden hiervan op tot meer dan 16 weken!!!

Wij zijn zeer tevreden.

Duidelijk overzicht op de site of de artikelen op voorraad zijn. Bij bijzonderheden kunnen we altijd contact opnemen met de backoffice of de accountmanager. Gemaakte afspraken worden keurig nagekomen.

Leveringen onbetrouwbaar

Kunt niet van leveringen op aan

Goedkoop vriendelijk personeel easy going

Marktleider op het gebied van verpakkingen. Goedkoop snel. Jammer dat te veel zuinige armlastige mensen hebben die zich niet even laten voorlichten naar de mogelijkheden. Vast blijven houden aan traditioneel steeds hetzelfde duffe veel te grote doos of bakje enz. Tja. Ook aparte koffiebekers kokers enz.

Niet volledig pakket ontvangen

Helaas mis ik in mijn bestelling 1 product

Snelle levering.

Prima site, snelle en accurate levering

Alles liep perfect. Overzichtelijke site. Goede levering. Enige minpunt vind ik de te hoge grens om franco te kunnen ontvangen.

Fijne winkel, vriendelijk personeel en goede service !

Goed en netjes geholpen, personeel denkt met je mee. Fijne winkel om te shoppen, groot assortiment. Alleen jammer dat ze in het weekend gesloten zijn.

Snelle levering, prima producten

Overzichtelijke website met erg veel keus. De leveringen zijn altijd zeer snel en accuraat. De producten zijn altijd van prima kwaliteit.

naar verwachting, snelle levering

Tevreden

Vorige week besteld, nog niets ontvangen

Ik vind het zeer jammer dat ik vorige week besteld heb en met smart op het pakket zit te wachten en nog niets ontvangen heb. Ik heb juist nog expres alle artikelen die niet op voorraad waren uit mijn mandje verwijderd.

Tegenvallend

Besteld voor maandag maar op vrijdag geleverd met manco weet niet wanneer deze geleverd wordt

Helaas dag te vroeg afgeleverd en pakket nergens te vinden

Bij bestelling online aangegeven dat pakket op 19-6 moet worden afgeleverd ivm vakantie tot en met 18-6. Via mail gezien dat pakket op 18-6 is afgeleverd. Bij thuiskomt geen pakket en geen briefje en niemand in de buurt heeft het pakket gezien. Helaas niemand in het weekend beschikbaar en nu geen spullen om maandag mee aan de slag te gaan

Klantvriendelijk, prima service!

nvt

Snelle Levering!

Donderdag eind van de middag besteld en vrijdag ochtend mijn bestelling al ontvangen.

Goede en snelle levering van de bestelling

Bestelling snel geleverd, prima!

Voorraad niet altijd op orde. Veel nabezorgingen

Mooi en snel

Ik heb echt mooigegraveerde wijnkisten ontvangen. Ze waren er heel snel en zien er fantastisch uit.

altijd goed

ook voor aanvullende informatie per telefoon uitstekend

Uitlevering duurde langer dan wordt aangegeven.

Meestal een bestelling binnen twee dagen in huis. Via T&T wordt dat ook vermeld echter wordt er niet bezorgd. Daarna onduidelijk wanneer bestelling komt omdat er verschillende tijden worden vermeld.

16 Willem Beukelszstraat

Oud-beijerland 3261 LV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire