oke

Prima.

Mijn ervaring is altijd goed / zeer goed. Nu was ik zeer aangenaam verrast dat u geen bezorgkosten in rekening hebt gebracht. Blij mee :-)

Na enkele leveringen zonder Pakbon heb ik nu een pakbo erbij gekregen. Dank daarvoor.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering, goed werkende webshop.

Goed overzichtelijk web site Snelle levering

helaas kan je niets bestellen <€50 en laten bezorgen.

zeker gezien de tijd van de Covid is het erg jammer dat Paardekoper nog steeds een minimale norm heeft om te bezorgen.

bezorging en track&trace nog steeds erg slecht

bestelling geplaatst, deze zou donderdag geleverd worden om 13.00 uur, maar toen ik 18.00 op de track&trace keek kon het ook 23.00 uur worden. gechat met een personeelslid en er werd gezegd vrijdag onder kantooruren, dat werd ook niets in de track&trace stond dat het om 10.45 afgeleverd was, overal (ook in de tuin) gekeken, maar er stond niets. dus weer gechat met een medewerker na een tijdje was hij eruit dat het maandag geworden was, maandag zijn we gesloten dus dat komt goed uit. Het positieve is dat uw medewerker een courier geregeld heeft die het alsnog vrijdag kwam bezorgen. heb al gevraagd om het bijvoorbeeld via post,nl te doen, want deze bezorgen geef bij mij alleen maar problemen

Ze betalen niet terug

We wilde het opnieuw proberen met paardekooper omdat mijn voorganger was weggegaan, bestelling was goed gegaan maar de vorige order moeten annuleren omdat het maar niet kwam en nu willen ze niet terugbetalen met excuses van ziekes enz. We hebben het hier over een groot bedrijf. teken aan de wand dat als ze al terug gaan betalen dat dit maanden moet duren.

Betrouwbaar

Goed assortiment en vlotte levering

levering niet compleet

Er zat van 1 artikel 1 doos in ipv de bestelde 2 dozen. Telefonisch contact gehad en de resterende doos zou worden nagestuurd. Nog niets van vernomen, maar misschien komt het nog goed...

perfect....

super

Goede ervaring!

Normaal altijd snelle leveringen, goed op orde, deze keer raadsels omtrent leveren. Track & trace onduidelijk. Telefonisch kontakt gehad en firma Paardekoper gaat er achteraan. Dit ligt dus niet bij Paardekoper maar bij de Firma Snell......

PRIMA

Vlotte afhandeling, duidelijke website, makkelijk te bestellen.

Gemakkelijk en goede communicatie

Vooral het telefoontje dat het binnen is, maakt het toch weer een persoonlijke ervaring. Super!

eenvoudig snel en betrouwbaar

super handig . in de winkel bestellen en binnen een paar dagen in huis

Onaardig personeel in Breda

Zeer onaardig personeel. Ik bel 5 min. van te voren dat ik vast op de weg sta en er 1 min. later ben, dus of ze de houtwol alvast klaar kunnen zetten. De onaardige mevrouw aan de lijn zei dat ze over 5 min. gaan sluiten. Ik liet nogmaals weten dat het echt een kwestie van 1 min. is. Oke, prima, maar niet van harte. Ik kom 1 min. na vijven.... is alles dicht. Ik bellen, neemt niemand op. Ik zie al het personeel binnenstaan, doen gewoon niet open... Dus nogmaals staan zwaaien, uiteindelijk ben ik binnengelaten. Krijg ik meteen een grote mond dat ik eerder had moeten vertrekken van huis. Dat had ik ook al gedaan, maar wist ik veel dat de reis bijna een uur zou duren ipv een half uur. Wat maakt die ene minuut nou uit? Wat een klantonvriendelijkheid zeg. Volgende keer kijk ik wel of het ergens anders te koop is.

Alles in 1x geleverd en op tijd!

niet betrouwbaar

houtwol besteld niet geleverd na contact diverse keren datum gekregen. na een paar keer dat de datum zonder melding werd veranderd contact via chat met resultaat dat zonder goede rede geld werd terug gestort. opnieuw besteld en betaald weer elke keer veranderd zonder uitleg. en weer geld zonder reden opgave terug gestort. 14 nov besteld. nog niets ontvangen zelfs geen uitleg.

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Medewerkers hebben verpakkingen uit allerlei filialen laten komen zodat ik toch mijn bestelling kon afhalen wanneer ik deze nodig had:D top

Gewoon goed.

zeer goed

Levering was snel en compleet

Was de eerste keer dat we online besteld hebben. Normaal halen we af. We vonden de verzendkosten wel relatief hoog vergeleken met andere bedrijven. Gemiddeld wordt er € 7 berekend, hier een stuk meer. De levering was wel snel en compleet.

bestelling niet compleet geleverd

dozen en noppenfolie gekocht, bij binnenkomst bleek het noppenfolie er niet bij te zitten, terwijl toen ik het kocht wel op voorraad was, ben daarvoor speciaal naar een maat gegaan die voorradig was. nu wordt dit weer opnieuw aangeboden via het eigen bezorgdienst die een slechte track&trace heeft. bij mij komt Post.nl altijd tussen 4 en 5,30 daar kan je tenminste op rekenen.

Super snel geregeld

Mijn bestellingen worden altijd super snel bezorgd, echt perfect.

Goede snelle service, ook telefonisch erg behulpzaam.

Goede betrouwbare service, denken mee en zijn aan de telefoon ook altijd bereid mee te denken.

16 Willem Beukelszstraat

Oud-beijerland 3261 LV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire