2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Redelijk snelle levering.

Kreeg bij levering op pakbon pas te zien dat er bepaalde produkten nu niet op voorraad waren en nageleverd zouden worden. Vind ik slordig. In webshop was dit niet zichtbaar. Op dit moment zou ik bedrijf niet aanbevelen. Wellicht na een reactie nav van deze beoordeling wel.

Pluspunten

Altijd weer een snelle levering en goede service

Pluspunten

Snelle bezorgservice Vriendelijke telefoniste (man)

Ook wat kleinere hoeveelheden aanbieden in artikelen. Soms zie je wat leuks, maar moet je het gelijk per 100 inkopen.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen via de website en lekkere snelle levering

Mag nog wel iets duidelijker op de website vermeld worden dat deze kistjes zonder deksel zijn. Dit staat nu onderaan vermeld en daar kijk je snel overheen, vooral omdat er op de foto's wel een deksel op de kist zit. Nu weet ik beter, maar bij de eerste keer bestellen is dit toen fout gegaan.

Pluspunten

Net telefoontje ontvangen dat de bestelling op het gekozen filiaal aangekomen was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering, goede prijzen

beschrijving op internet aanpassen als product (tesa bruin tape bv.) niet meer leverbaar is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Dit keer een hele slechte ervaring met jullie bedrijf. Ik heb het verkeerde besteld en wilde het juiste opnieuw bestellen en het verkeerde product mee retour geven. Dit kan niet bij jullie. 2 aparte opdrachten en 3 x zoveel transportkosten. Het is triets dat retouropdrachten 2 x zoveel verzendkosten worden berekend en ook nog een x transportkosten voor de nieuwe levering. Ik ga de producten nu ruilen in de winkel.

Ik vind het het bijzonder klantonvriendelijk en als je een opdracht geeft om iets te leveren bij je transporteur dan kan je toch ook aan hem doorgeven om iets op te halen. Alles in 1 x. Ik begrijp werkelijk niet waarom het zo ingewikkeld is.

Pluspunten

Prima bestel ervaring. Online order stond volgende dag keurig klaar om op te halen. Correcte en tijdige communicatie over de voortgang. Zeer tevreden.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering

Pluspunten

Zeer goede geholpen over de telefoon. Mijn vragen werden direct beantwoord op een zeer deskundige en prettige wijze. Mijn complimenten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Snel en goed!!

Geen!

Pluspunten

Goede service, zowel in de vestiging in Den Haag als via de website. Levering op tijd. Geen opmerkingen

Pluspunten

Snel geleverd naar het filiaal. Goed communiceert dat bestelling was binnen.

Pluspunten

Eenvoudige website. Snelle levering.

16 Willem Beukelszstraat

Oud-beijerland 3261 LV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire