Filter

goed en snelle levering

Buiten de goede en snelle levering, toch een opmerking ter verbetering wellicht over de post doosjes. Er is een opening om het doosje met een lipje af te sluiten. Dat lipje is niet stevig genoeg om in de opening te schuiven, Hierdoor moet je het doosje toch nog afplakken enz.

prettig en goed

fijne en snelle hulp bij vragen en er werd met me meegedacht!

Goeie service, snel bezorgd en goeie kwaliteit spullen!

Heb een goede ervaring, net weer een bestelling geplaatst, heeft wat spoed. De dame aan de telefoon zou haar best doen om te proberen of het wellicht nog morgen bezorgd zou kunnen worden. Vriendelijk personeel, nette en goede service en ook gemakkelijk te bestellen! Ook zijn de producten van goede kwaliteit! Aanrader dus!

Goede service!

Bestelling werd snel geleverd en ze hebben mij geholpen bij mijn bestelling. Heel blij mee. Dankjewel!

Fantastische producten en supersnel geleverd!

Besteld en volgende dag al geleverd, TOP!

Geweldig assortiment

Snel en goed...en betaalbaar

Altijd top

Fijne leverancier

Goed en snel geleverd.

Ipv maandag, al op zaterdag geleverd. Verrassend. Top.

Prettig winkelen!

Wat ik nog mis bij producten is wat info: wat is de inhoud, hoe is het verpakt?

Goede en snelle service

Ik haal al een paar jaar verpakkingen en meer bij Paardekooper en dat bevalt prima. Dit keer heb ik ook voor het eerst online besteld en ook dat is snel en prima geleverd. Wij zijn dus zeer tevreden!!!

SNELLE LEVERING

ARTIKELEN OP VOORRAAD. HOGE VERZENDKOSTEN. MINIMALE ORDER GROOTTE.WEL SNEL GELEVERD.

medewerkers erg vriendelijk

De winkel in Barendrecht is een genot om te winkelen, medewerkers ontzettend vriendelijk en klantgericht.

Erg prettig bedrijf om bestellingen bij te plaatsen.

Fijn bedrijf! Je wordt op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Nette levering en zelfs een dag eerder dan in eerste instantie aangegeven.

Goede producten en snelle levering

Producten waren goed verpakt en zijn precies wat we nodig hebben.

Prima, volledig en op tijd

Prima, volledig en op tijd

Goede ervaring mee belde netjes op dat ik de bestond ophalen

Alles vlot en snel in huis.

Heb absoluut geen enkel commentaar op de voorraad en snelheid van leveren, ben blij met jullie.

Zeer prettig contact

Prettig en snelle levering. Bij vragen zeer correcte antwoorden.

Goede levering en snel

Alles naar wens

niet echt blij met afhandeling

Heb een aantal dingen online besteld omdat we niet helemaal naar Beverwijk wilden rijden ook omdat de tijd daarvoor ontbrak. Kregen vrij vlot de bestelling binnen maar van het artikel die we het hardst nodig hadden ontbrak er een. Gebeld , en de reden dat er een tekort was geleverd blijkt niet voldoende voorraad te zijn. Blijkt wel in Beverwijk voldoende voorradig maar nu moeten we toch nog naar Beverwijk voor dat artikel. Nu zijn we en verzendkosten kwijt en we moeten nu evengoed ruim 50 km. rijden v.v.. Dit had naar onze mening beter opgelost kunnen/moeten worden.

Alles zeer goed geregeld en volgens afspraak keurig op tijd geleverd.

mijn bestelling is correct afgewerkt, alles gelijktijdig geleverd en precies op de dag wat wij hadden aangegeven.

Ik ben goed geholpen.

Ik kreeg goed advies en de bestelling was snel binnen.

Perfect.

Besteld ... Snel Geleverd.

Snelle en correcte levering

Altijd een snelle en correcte levering.

goede service

Prijs en kwaliteit verhouding, goede service

16 Willem Beukelszstraat

Oud-beijerland 3261 LV