Top!!

Top bestelling, toplevering. Alles top!

Top !!!

Netjes , stipt en snel .

Top afgeleverd zonder beschadigingen voldoet 100%

Top afgeleverd zonder beschadigingen voldoet 100% aan de verwachtingen, model is mooier in het echt dan op een plaatje/foto. Super bedankt voor de goede service Pon Logistics

Very easy, good and great delivery

od products easy to find and excellent delivery oG

Geen problemen, goed product

Binnen een korte tijd, zonder problemen had ik het product in huis.

Wieltassen besteld. De aangegeven bezorg datum werd ruim gehaald.

MOOI PRODUCT

ZEER MOOI EN WARME JAS AFWERKING PERFECT

Origineel

Zeer goed verpakt, de metalen doos is absoluut een extra bonus! En het T-shirt is van uitstekende kwaliteit!! Hoop dat mijn vriend er even blij mee gaat zijn wanneer hij het geschenk krijgt, maar ik weet wel zeker dat hij het top zal vinden!

Prima geregeld van bestelling tot levering

Het vinden van de carcover voor mijn Boxster en het bestellen ging heel makkelijk. De levering zou na 2 dagen zijn wat ook het geval was.

Alles tot in de puntjes verzorgt

Snelle levering.

Alle bestelde kleding snel geleverd en past perfect.

Top, 12 cilinder, luchtgekoeld!

Een ruim assortiment, onder andere een prachtig aanbod modelauto's, een handige website en makkelijk bestellen, en tenslotte een uitstekende sercice.

iPhone 12 pro max case

Gisteren heb ik het hoesje dat ik besteld heb bij jullie ontvangen voor mijn iPhone 12 pro Max. Wat stel ik vast? Mijn iPhone past er totaal niet in?? Ik duw hem erin met als resultaat dat het volledig gebogen/gescheurd is dat kan toch niet? Mijngeld evengoed in de vuilbak onmiddellijk gegooid. Als dit de kwaliteit is dat jullie accessoires zijn dan is dit een zware teleurstelling!!

Goeie ervaring

Ik kocht een sportstuur, maar er stond niet in de beschrijving dat dit niet kan worden geïnstalleerd zonder een hulpstuk van 180 EUR.

Deel levering is niet compleet geleverd.

Het bestelde werd in deelleveringen geleverd op zich geen probleem maar bij de 2 e levering was de bestelling nog steeds niet compleet ! Ik heb daarna contact gezocht en zou teruggebeld worden maar helaas heb ik niet gehoord ! JAMMER dit hoort niet bij Porsche als premium AAA merk!

Zeer tevreden, snelle levering en hoge productkwaliteit

Geweldige en snelle service

Bestellen en leveren gaat vlot en snel

Super bestelling

Snelle levering goed verpakt jammer dat ik als lid van de porsche classic club belgie geen korting krijg in Nederland omdat ze niet alles verkopen in belgie maar al jaren toch te vreden dat ik bij jullie kan kopen

Ruime keus, snelle levering

Voor het eerst gekeken op deze site, maar ruime keus. Snelle levering en nette service, 2x met klantenservice gebeld en je wordt netjes te woord gestaan. Retourneren gaat mooi vlot als je zelfde artikel alleen andere maat wil. Ga hier zeker wel weer bestellen.

Eenvoudig en makkelijk

Eenvoudig

Brede assortiment Levering thuis na 24 uren

Prima en snel

Goed Product

mooi polo shirt,goede kwaliteit en maat/pasvorm is goed.Goede service ivm afhandeling en levering.

Polo shirt , van goede kwaliteit . Maat en pasvorm zijn goed . Goede en fijne service ivm bestelling en thuislevering . Een tevreden klant , daar ik voor de eerste keer op deze site iets bestel

Goede kwaliteit en snelle service

Goede kwaliteit en snelle service