netjes op tijd geleverd , kwaliteit zoals verwacht

goed product

Aangenaam verrast

Leuke verpakking ook Perfect cadeautje

Uitstekende service

Een heel verrassend, fantastisch aangeboden pakje voor onder de kerstboom. HÉÉL MOOI ARTIKEL Bedankt

bestelling geheel volgens verwachting verlopen

Mijn bestelling in de webshop van Porsche is gegaan zoals men mag verwachten. Snelle levering van mooi en hoogwaardig product.

bestelling geheel volgens verwachting verlopen

gewoon goed

Mooie website, mooie en leuke produkten, soms wel prijzig....maar ja dat hoort bij het merk natuurlijk. Bestelling is lekker snel geleverd, zat ook keurig ingepakt. Alles ok dus.

Prachtige artikelen, super snel, correct geleverd

Vrijdagavond even na 20:00 uur de bestelling geplaatst en zaterdagmiddag om 13:40 uur in huis. En dat in ‘t weekend voor Sinterklaas. Top geregeld en verzorgd zoals beloofd.

Super snel geleverd

Thuis laten bezorgen en was de volgende dag geleverd.

Super - vlugge bediening

Bestelling goed verpakt , snel ontvangen

Mooi product

Mooi product en snel geleverd

Snel geregeld prima

Prima geregeld

Goed geholpen door telefoniste

Zoals het hoort, met veel geduld geprobeerd mij te helpen.

Super snelle levering

Perfecte staat mijn mooie porsche miniaturen weer ontvangen erg blij mee fantastische snelle levering

Schandalig!

3 posters besteld. In een mooie koker. Worden zonder omverpakking geleverd. In de regen. Koker nat, posters nat. Waardeloos!

Top: vanaf bestelling tot levering perfecte service

Goed en netjes ingepakt

Product wat ik besteld hebt was snel geleverd.

Er ontbreekt een product.

Een van de modelauto's die ik heb besteld ontbreekt in mijn ontvangen pakket, terwijl ik er wel voor heb betaald. Ik hoop dan ook maar dat ik mijn geld terug krijg. Daarnaast heb ik de webshop gemaild voordat ik een verzendbevestiging van mijn bestelling had gekregen. Ik wilde mijn bestelling namelijk nog combineren met een ander product om verzendkosten te besparen. Dit bleek niet mogelijk. Al met al een slechte ervaring.

Bestellen was makkelijk aflevering een probleem

Jammer dat ik het verkeerde product geleverd heb gekregen en na contact met jullie geen reactie

8 Zuiderinslag

Leusden 3833BP