Helaas gewoon erg slecht
Ik weet eigenlijk niet waar ik moet beginnen; ik heb een mooi kado gekocht voor de verjaardag van een goede vriend. Op de webshop stond te lezen “uiterlijk zaterdag bezorgd”, wat prima uit zou komen. Woensdag echter nog steeds geen bericht over verzending ontvangen. Eerste keer gebeld; “Nee hoor meneer, geen zorgen, alle seinen staan nog op groen, mogelijk zelfs vrijdag al.”
Vrijdag nog steeds niets, ook geen mail of andere vorm van communicatie. Tweede keer gebeld; “ja het klopt dat u geen mail heeft ontvangen, maar ik zie in het systeem dat het pakketje zaterdagochtend voor levering ingepland staat.” Nou, dat was een goed bericht! Zaterdagmiddag 15:00 uur nog steeds niets en het feest (waar ik het kado voor nodig had) begon over een uur of 4. En wederom geen énkele communicatie vanuit Porsche! Dus ik zelf maar weer voor de derde keer gebeld; “we kregen gister via de webshop door dat er wat problemen waren met de levering, het wordt maandag.” Er is dus kennelijk allerlei communicatie tussen de webshop en de klantenservice maar ik als klant hoor niets? En je voelt ‘m al aankomen; ook maandag niets, geen mail van Porsche, geen mail van PostNL, en weer geen kado. Dus daar gingen we weer, bellen voor de vierde(!) keer….”Het verzenden staat op hold omdat de webshop niet heeft gehoord of u uw geld terug wilt of dat het alsnog verzonden moet worden”….ik: “maar die keuze is mij nooit gegeven, ik hoor niets van jullie”….”oh, dat is wel heel vervelend meneer”….ja dat kun je wel zeggen toch? Dus uiteindelijk heb ik dinsdag m’n pakketje gekregen. Te laat voor het feest, te laat voor z’n verjaardag, en een slechte ervaring rijker. De mensen van de klantenservice waren wel zeer vriendelijk, dat mag zeker gezegd worden. Maar voor zo’n grote premium organisatie is dit eigenlijk schandalig.