Eerste klas

Prima Service !

Snel en professioneel antwoord en opgelost.

perfecte snelle levering

zeer tevreden over de bestelde producten.

Gebruikt u volledige naam..

Maakt u van de, eerder middels het internet-formulier verkregen, voornaam (in dit geval Hans) geen initiaal 'H.', maar handhaaft u de volledige naam. Immers, dit is/zijn meestal niet de initialen van de klant. In mijn geval zijn deze J.J.M., welke ik u bij deze verzoek te gebruiken. Het komt uw Porsche-kwaliteit en -uitstraling ten goede. Dank

Levertijd: maximaal 5 werkdagen is helaas MINIMAAL 5 werkdagen

Bestelling gedaan op 22 augustus. Op de website stond dat het artikel binnen maximaal 5 werkdagen (= 27 augustus) geleverd zou worden. Dus op tijd voor het Porsche-event dat ik op 28 augustus organiseerde. Na bestelling stond er als levertijd ten laatste 28 augustus. Nipt, maar dat zou ik nog wel kunnen regelen. Maar uiteindelijk werden de artikels pas op 31 augustus geleverd. Te laat en dus ontgoocheld omdat ik de artikels niet ter beschikking had op mijn Porsche-event van 28 augustus. Wel tevreden over het artikel. En er zullen zeker nog gelegenheden komen waarop ik de artikels kan gebruiken ;-). Spijtig dat de kwaliteit van levering in dit geval niet overeenkomt met de kwaliteit van de artikels en Porsche in het algemeen. Niettemin nog altijd een Porsche-fan en ongetwijfeld ook in de toekomst nog een klant van uw webshop of mogelijk ook eens in uw showroom. Wellicht zal er een onvoorziene omstandigheid zijn die de vertraging verklaart. Normaal gezien geen probleem, maar in dit geval was de vertraagde levering vervelend. Even goede vrienden?

Eenvoudig en efficient

Eenvoudig de producten die ik wilde hebben, gevonden in de webshop. Al na 2 dagen in de bus. Top!

Uitstekende service

Top premium. Hele goede kwaliteit van producten en snelle en zeer verzorgde levering.

Snel en accuraat

Mooie webshop. Snelle levering

Pakket met Porsche miniatuur 1:43 is netjes en onbeschadigd tot mij gekomen. Waarvoor hulde en dank.

Goede kwaliteit, maar niet volgens afspraak geleverd

Na online besteld te hebben heb ik een bevestiging ontvangen van de uiterste leverdatum. Twee dagen na deze datum heb ik zelf maar weer contact opgenomen, omdat er niet geleverd werd. Excuses werden netjes geboden en een nieuw voorstel om te leveren. Echter gaf ik aan dat het niet een gewenst moment was om te leveren en daar heb ik niets meer op terug gehoord. Dus er werd geleverd, maar het heeft meerdere dagen onbeheerd onder een afdak gestaan en dat was niet wenselijk. Het product zelf is van uitstekende kwaliteit!

Mooie web shop en correcte levering

Heel tevreden

Goede communicatie Fijn product Zeer klantvriendelijk

Een keer de klantenservice gemaild. Zeer vriendelijk. Dik tevreden.

Perfect, next day delivery, timely met e-mail en goede tracking met updates van Post.nl. Ga zo door ;-)

Levering op tijd zoals aangevraagd

Het produkt USB voor IPhone is perfect en de levering was geleverd op het tijdstip zoals gevraagd. De verzending was heel verzorgd met mogelijkheid van retour.

snel en technisch goed...net zoals de wagens

gemakkelijk in besturing, duidelijk en 1 dag later correct geleverd. Kwaliteit en snelheid.

Kwaliteit en pasvorm zeer slecht

In de webshop 2 tshirt en 2 hoodies besteld. De maten besteld waren XL. Ontvangen 2 tshirts XXL (EU) / XL (US). Waarschijnlijk een fout met orderpikken maar de tshirts zitten op de schouders en armen prima maar om de middel pas ik er 2x in. Hoodies precies hetzelfde. XL besteld en deze zitten goed om schouders en armen maar om de middel pas ik er bijna 3x in. De pasvorm is van heel bedenkelijke kwaliteit. De stof trouwens ook. Die ia erg dun en de belettering is geplakt en niet geborduurd. Je bent bij de betere merkkleding veel beter af. Porsche kwaliteit? Niet wat betreft de kleding!

correcte levering

correcte levering - product voldoet aan mijn verwachting

Super mooie kwaliteit producten snel geleverd

Mooie kwaliteit producten, goed verpakt snel geleverd zeer tevreden! Ik raad het zeker aan en ga zeker hier vaker items bestellen

Niet ontvangen wat ik besteld heb

Helaas moest ik al drie dagen langer op mijn bestelling wachten en ik begrijp de drukte vandaar dat ik gewoon geduld had. Helaas kreeg ik niet wat ik besteld heb. Er zat compleet wat anders in een grote doos en heb gelijk de klantenservice gebelt hele aardige dame stond me te woord alleen jammer dat ik nu nog langer moet wachten aangezien dit voor gelegd moeten worden ook dat snap ik wel als je in die prijsklasse zit maar toch mis ik daar een stukje service. Ik ga niet in details over wat ik ontvangen heb maar het prijsverschil is enorm en ik hoop maar dat dit netjes word opgelost en dat het horloge snel mijn kant op komt aangezien het een cadeau is. Er kan altijd een foutje ontstaan maar dat dit door elkaar word gehaald snap ik niet 2 totaal verschillende artikelen. Ik hoop dat er vandaag snel antwoord komt en dat ik niet nog een keer achter mijn bestelling aan moet gaan.

fantastisch

levering naar belgie zoals beloofd. de dag na bestelling.

Zalig!

Het was magnifiek hoe snel er geleverd werd. Dankje!

Duidelijk overzicht, fijn proces

Altijd leuk om in de Porsche webshop te kijken. Zie altijd meer dan ik naar op zoek ben…. Informatie over bestelling en levering klopt naar mijn ervaring altijd

Snel en goed

Na een tip van een Porsche vriend dit product gekocht. En de levering en het product voldeed aan alle verwachtingen

Goede webshop met prima materiaal en snelle levering

8 Zuiderinslag

Leusden 3833BP