Uitermate slecht!

Op 21/12 iets besteld. Na vele telefoontjes en mails pas ontvangen op 30/1/2021. Steeds verschillende uitvluchten, zoals computerproblemen, niet in voorraad, feestdagen, drukke periode... Het is toegekomen, zonder een bevestigingsmail en ook geen track & trace mail. Eveneens geen vriendelijke telefoongesprekken.

Goede web shop , correct

Snelle bediening , juist produkt geleverd , schadevrij . Top . Juist graag betalen met MAESTRO - CARD zou ook mogelijk moeten zijn

Snel geleverd, product voldoet aan de verwachtingen!

Top service, snelle levering

Supersnelle levering

Mooi modelauto en supersnelle levering!

Snel, netjes en zoals je van een topmerk mag verwachten.

Het bestelde artikel werd keurig verpakt en netjes op het aangegeven moment afgeleverd. Netje in deze tijd dat er heel veel online besteld wordt en een hoop leveringen niet op tijd komen.

Snel geleverd, goede kwaliteit!

Volgende dat geleverd, erg mooie kwaliteit!

Super service, dag nadien reeds bestelling ontvangen.

Super service, dag nadien reeds bestelling ontvangen

Zeer netjes geleverd

Mooi model voor mooie prijs , voor een echte dromer

Geweldig cadeau, maar slechte levering

Ik heb Porsche milestone als cadeau voor mijn vriend besteld. Er was beloofd dat ik de bestelling de volgende werkdag zal ontvangen. Dat gebeurde helaas niet en niemand heeft contact opgenomen om mij te laten weten waarom er een vertraging bij de bezorging was. Ik kwam erachter dat het boek uitverkocht was, daarom moest ik bijna één maand erop wachten. Natuurlijk kon ik mijn vriend zijn cadeau op zijn verjaardag geven. Verder was hij tevreden met het boek, een goed cadeau voor Porsche fans.

Mooie webshop. Mooi producten aanbod. Snelle levering.

Alles in orde

Makkelijke site Snelle levering En netjes verpakt

Zelfs in deze tijd keurig op tijd geleverd.

goede omschrijving van product welke dan ook geheel aan verwachting voldoet

goede omschrijving van product welke dan ook geheel aan verwachting voldoet

binnen één dag geleverd dat is top

's middags besteld en reeds volgende morgen geleverd, dit zie je niet bij Porsche shop België ; ik had half december een hondenhalsband besteld in België ; half januari: geen teken van levering bij de dealer ; gebeld en die zeiden dan vlotjes dat de halsband niet leverbaar is(was) ; daarom in België bestelling geannuleerd ; dan besteld in Nederland bij shop en tada: op één dag reeds in bezit ; het moet gezegd zijnde dat Nederland STEEDS correct en vlug goederen levert en dat is zo bij andere goederen buiten Porsche ook het geval ; België kan hier een puntje aan zuigen ; daarom nu in het vervolg bestel ik bij Porsche Webshop NL steeds mijn goederen ; gefeliciteerd Porsche shop met uw professionele(en vlugge) afhandeling van de bestelde producten. u heeft er een klant bij uit België ; ik raad iedereen aan hetzelfde te doen, ook al raad de regering aan lokaal te shoppen ! Christophe(tevreden klant) uit België.

‘’Op voorraad’’ items niet op voorraad....

De titel beschrijft de issue precies: ik dacht voorraaditems te kopen die de dag erna geleverd zouden worden. Het blijkt dus - in tegenspraak van wat de site zegt - niet op voorraad.....

Prima verpakt en snelle afwerking

O.K!

Retour artikel weer ontvangen

Als cadeautje gaf ik mijn vrouw een T-shirt eind december 2020. Na ontvangst bleken er allemaal vlekken op te zitten. Dus T-shirt meteen retour gestuurd. Nadat de betaling weer op de rekening gestort werd een nieuwe bestelling gedaan van dit T-shirt. Helaas zaten op dit T-shirt dezelfde vlekken. Dat schiet dus niet op. Ik heb contact gehad met Porsche webshop klantenservice en zij doen ook een melding. Ik vind dit Porsche onwaardig en ben ook wel teleurgesteld als trouw aanhanger van het merk. Ik heb gevraagd om een passende oplossing. Dit T-shirt ga ik vandaag 15 januari terugsturen. Ik wacht uw reactie af.

Het voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Product is precies zoals ik verwacht had en een snelle levering.

Altijd vlug bediend.

Niet conform

De 944 trui zat niet in de blikken doos zoals op de webshop maar in een plastic zak en voldoet dus niet aan de verwachting. het transport was ondermaats, de doos is letterlijk over onze draad gesmeten op de grond, gelukkig was er niks breekbaar

il krijg nijn besteling niet doorgestuurd

krijg mijn besteling niet door gestuurd

Zeer teleurstellend

De levering van een eenvoudig speldje kwam maar niet tot stand ondanks mijn reminders. Bleek na bijna 2 maanden dat er iets fout was gegaan. Daarna wel snel geleverd met een bonus in de vorm van een stripboek.

Zoals ik het verwachte, perfect

Zoals het hoort zakelijk en perfect afgehandeld

Top !!

Super mooie afgewerkte schaalmodellen, snelle verzending .

8 Zuiderinslag

Leusden 3833BP