Donderdagavond besteld en op zaterdag thuis geleverd Product is zoals op foto

Super tevreden

Unieke kerstcadeau gekocht...dag erna geleverd en wat is hij mooi ! Ben super blij : kwaliteit is geweldig, was mooi afgeprijsd, super stevig verpakt en super snel geleverd ! Dank hiervoor.

Perfecte service

Goed assortiment. Gemakkelijk te bestellen. Perfecte levering en afhandeling!

Fantastisch!

Mooie overzichtelijke site, mooie producten en supersnelle levering!

Eerste bestelling, waarschijnlijk niet de laatste :-)

Prima georganiseerd, goede prijzen, uitstekende en snelle verzending. Bedankt alvast !

Snelle verwerking en levering

Werkt erg goed, zowel de keuze in de shop, als ook bestel proces en de levering.

De ervaring is voor het eerst teleurstellend.

De paraplu heeft, hoewel beschreven, geen automatisch uitklapsysteem. Op het handvat zitten lijm resten. De kwaliteit is Porsche onwaardig. Ik heb contact opgenomen met de Porsche webshop klantenservice maar nog niets terug gehoord. Vanmorgen heb ik de paraplu terug gestuurd. Ik wil graag een Porsche waardige paraplu met automatisch uitklapsysteem zoals beloofd.

Zeer snelle levering en goed verpakt!

Afgelopen weekhet pakketje mogen ontvangen, zeer snelle levering en goed verpakt! Een nieuwe bestelling zal snel volgen. Kan het zeker aanbevelen!

S,avonds besteld andere dag ontvangen

Super verpakt en blije man met verjaardag cadeau erg snelle levering toppie blij mee

Super service

Super service: goede communicatie via mail, dezelfde dag nog antwoord op uw vraag en een snelle levering, ook hiervoor krijg je de correcte communicatie via mail. TOP!

Supersnelle levering, pakje goed aangekomen en netjes verpakt. TOP

Zie hierboven

Bliksemsnel geleverd

Wordt waarschijnlijk met een Porsche geleverd :) In de namiddag besteld, de dag erop voor 12u geleverd. Top!

Prima webshop, mooie spullen en correcte afhandeling

Een Porsche waardige webshop

Alles perfect

Zoals je van Porsche verwacht

Slechte communicatie over de levering. Ik moest er naar vragen

8 dagen, voor iets wat op voorraad was? Ik moest er naar vragen waar het artikel bleef. Toen kreeg ik het te horen, dat het niet op voorraad was. Het was een kado.

Snelle levering! Super!

Kwaliteitsvol!

Snelle en keurige service.

Bestelde items worden snel geleverd, zelfs in de avonduren.

Niet makkelijk te vinden maar mooi op tijd

Het is niet makkelijk om de weg te vinden naar de juiste pagina ... kwam vaak op pagina's niet bestemd voor België en het artikel was niet meteen te vinden...maar eens gevonden, vlotte bestelling, vlotte betaling en stipte levering

nog niks ontvangen

goede morgen, ik heb helaas nog niks ontvangen dus kan het ook nog niet beoordelen

keurig

Correct

Ok

Very good!!!

Very good!!! Easy interface! Easy to order! Fast delivery!!!

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Top en snel

Snel en juist

snelle levering concurrende prijzen

Prima webshop, met ruime keuzemogelijkheid en concurrerende prijzen. Snel geleverd!

Duidelijk

Wilde mijn bestelling in 1 keer ontvangen, dat is niet gebeurd.

8 Zuiderinslag

Leusden 3833BP