Het is een goede ervaring.

Ik ben idolaat van Martini Racing en ben blij dat ik dit product heb gevonden op de site.

Net als het merk zelf fantastisch

Snelle levering, zeer goede kwaliteit, alleen de informatie op de website mag wel wat beter, met jassen weet je echt niet of het een zomer of een winterjas is, ook met unisex kleding zou een extra attentie op de maatvoering op zijn plaats zijn, scheelt heeft veel kosten om verkeerde maten of uitvoeringen terug te sturen. Maar als je dan de juiste jas in huis hebt :-)

Goed werkende website. Gebruikersvriendelijk. En mooi assortiment. Ik zocht en vond en de bestelling was vlot geregeld.

Kids waren weer super blij met de snelle levering

Zeer snelle en vooral correcte levering.

Donderdag besteld en vrijdag geleverd en alles correct en zeer goed verpakt.

Geweldig snelle service

Ik zag graag nog uitbreiding van assortiment betreft de 911.

Keurig geleverd volgens afspraak en met zorg.

Keurig conform afspraak is afspraak. Heel netjes.

slechte communicatie en follow up

gewoon slecht als je het afzet tegen bijvoorbeeld coolblue. geen communicatie geen follow up geen track en trace kortom slecht.

Super, stedds zeer goede verzending

heel goede opvang van de klantendienst bij problemen.

perfect

Snelle levering en product is zoals beschreven. Daarnaast is het goed verpakt voor verzending met snelle levering en een retourstikker erbij.

snel en volledig

Bestelling en betaling (Ideal) via de Webshop werken optimaal, toegankelijk en makkelijk. De verder afhandeling zoals het hoort: bevestiging van bestelling, tracking en snelle, volledige levering.

Geen voorraad, verkeerde levering

Voor een merendeel van de dingen die ik wilde was maat L niet verkrijgbaar. De kindermaten gaan slechts tot 154 en de kleinste herenmaat sluit niet aan. De levering van een bestelde damesmaat M kwam als L. En de prijzen zijn erg hoog voor sommige kledingstukken.

Al verschillende keer zo iets besteld en zo'n snelle levering en correct

Goeie service en mooie site

Ik vond heb vinden van mijn bestelde product erg makkelijk tijdens het bestellen, een goeie site dus. Het pakketje was er sneller dan ik had verwacht!!

Goede en zeer snelle levering, en de kwaliteit van het product van hoog.

Mooie gadgets en spullen van het mooiste automerk dat er bestaat.

Factuur kan beter

SNELLE LEVERING, TOP PRODUCT

Snelle service doen wat is beloofd

Bestelling snel in huis. Product is mooi en precies zoals op de site beschreven

Sneller geleverd dan verwacht.

Keurige prijs en sneller geleverd dan verwacht. Goed verpakt ook. Top ervaring!

Snelle en correct levering

Snelle en correct levering.

Snelle bezorging

Snelle bezorging en goed verpakt

Leuk aanbod .

Porsche Webshop is TOP !

In de late namiddag iets besteld uit de Porsche Webshop, en de volgende ochtend rond 11:00u werd mijn pakketje geleverd !!! Top service !!!

Snel

Heel snel geleverd, product voldoet aan de verwachting.

8 Zuiderinslag

Leusden 3833BP