Prima product

Het hoesje was mooi en goed verpakt. Het hoesje past perfect en lijkt kwalitatief vergelijkbaar met een origineel Apple hoesje

Prima service, mooie sleutelhanger

Ik had een sleutelhanger besteld. Deze werd in een mooi doosje geleverd. Goede kwaliteit.

heel goede ervaring, correct,degelijk, met goede service

Vlugge afhandeling, eerst een polo besteld die te groot was, terugzending ging vlot en correct evenals de terugbetaling. De kwaliteit van de artikels is uitstekend. Hartelijk dank!

prima!

alles naar wens

snelle correcte service

goederen zij keurig verpakt volledig naar wens geleverd.

correct

Alles is zeer vlot verlopen en correct geleverd.

Na bestelling , binnen 24 uur geleverd TOP.

nette afhandeling

De levering is nog sneller dan mijn Porsche zelf

'S middags rond 12.00 uur besteld, de volgende ochtend al in huis, chapeau !

Snel en correct

Mooi gamma

Alles prima!

Mooi dat je de leverdatum zelf kan kiezen.

Gunstig

Gunstig

alles mooi optijd binnen zoals beloofd en waar voor je geld, perfect!

had verschillende cadeau's besteld voor mijn petekind die fan is van Porsche en hij was er super blij mee! en ik dan natuurlijk ook

Accuraat geleverd

Super snel en verzorgd geleverd Top.

Mooie producten, snel geleverd: top!

Geweldige webshop met breed aanbod en snelle levering. Ideaal voor mijn impulsen om mooie spullen snel te willen hebben. Meerdere keren besteld en dus ook meerdere keren plezier!

Snel, accuraat en perfect verpakt

zie boven

Prima verzorgd

Super snelle levering helemaal top

Zoals verwacht een uitstekend verzorgde bestelling.

Porsche kleding gekocht voor mijn man. Prima verpakt op tijd geleverd gekregen.

Efficient

Eenvoudige to-the-point website en snelle levering.

Zeer slechte klanten service

Ik een verkeerde bestelling ontvangen die gericht was aan de heer Loose uit Kesteren. De heer Loose uit Kesteren heeft mijn bestelling ontvangen. Ik heb de bestelling van de heer Kesteren aan u terug gestuurd en de heer Kesteren heeft mijn bestelling aan u terug gestuurd. Ik wil nu gewoon zo spoedig mogelijk mijn bestelling ontvangen, dit moet toch echt niet moeilijk zijn. Ik heb al vier keer gebeld om gewoon mijn bestelling te krijgen. Nu weer een email gekregen van de Webshop dat mijn bestelling is ontvangen en mijn geld wordt teruggestort. Ik heb geen enkele maal gevraagd om mijn geld terug te krijgen. IK WIL GEWOON MIJN BESTELLING ONTVANGEN. Ik heb net (15:50) met de heer Dylan van Vliet gesproken, daar de situatie nog steeds niet is opgelost. Wat moet een klant doen om gewoon zijn bestelling te krijgen??? Kunt u mijn van dienst zijn?? Martin van Keken Order nummer: PO156959/0102

Uitstekend en zeer snel

Top beleving

Alle bestelde spullen redelijk snel thuis bezorgd.

Alles wat besteld is, is ook thuis bezorgd.

Makkelijk, snel en veilig winkelen. Snelle levering. Alles top !

Goede levering

Shirtjes kun je snel en gemakkelijk ruilen en ook snel terug en aan de telefoon zeer vriendelijke

8 Zuiderinslag

Leusden 3833BP