Absoluut top

Duidelijke website, snelle betrouwbare levering en..... Top kwaliteit spullen.

Makkelijk snel en goed

Makkelijk zoeken en bestellen. Snel geleverd. Er zijn zoveel mooie spullen dat je makkelijk iets extra’s besteld

was een cadeau

supper snelle levering mooi product

Aangenaam verrast, nogmaals dank.

Aangenaam verrast, nogmaals dank.

Efficiënt

Alles klopt

Super service, snelle leveringstijd naar België

Enkel positieve ervaringen met de Porsche webshop. Onlangs bestelde ik de Motorsport polo in maat large, maar die bleek ondanks mijn 1m90 te groot. Het bleek na contact met de klantendienst geen enkel probleem om die terug te sturen (ook vanuit België). Daarop bestelde ik maat M die perfect past. Heel goeie service dus, zelfs in deze Corona tijden!

Bestelen ging makkelijk en mooi aanbod

Goede site, fijn dat je kunt kiezen uit een aantal bezorgdata

Goed kunnen vinden en snel geleverd was top

Mijne Heren, Goed kunnen vinden en snel geleverd was top. Met vriendelijke groet, S. Horuz

Vlotte, eenvoudige en snelle service

Nadat ik mijn keuze gemaakt had in de webshop en het bevestigen van mijn aankoop, werden mijn aankopen zorgvuldig verpakt en per post opgestuurd. Alles is heel vlot verlopen en ik heb het als positief ervaren, zeker voor herhaling vatbaar.

vlotte en correcte afhandeling

1 ding jammer, ik moet nu nog langs gaan bij een officieel dealer voor garantie en aanpassing horloge.

Goede kwaliteit, snelle service

Heel blij met het product, echt heel goed van kwaliteit en snel geleverd

Snelle levering, zal vaker Porsche goodies bestellen :)

Alles top in orde, snelle levering en goed verpakt.

Top prestatie

Goede dienstverlening!

Altijd tevreden.

De bestelling bij de porsche webshop is altijd vlug geregeld en op tijd geleverd, ook word de verzendingen goed ingepakt en behandeld

Snel en correct geleverd !

Besteld vanuit België, omdat de Porsche webshop van D’Ieteren dicht is vanwege corona (????) en ook niet erg duidelijk is. Mijn volgende aankopen zullen via NL blijven lopen. D’Ieteren bewijst nog maar eens dat ze het niet begrepen hebben. 👍🏻voor Pon!

Exclusieve items in een notedop.

Besteld via Porsche.nl, omdat de Belgische site momenteel niet aan huis levert. Spijtig dat er verzendkosten verbonden zijn aan kleine bestellingen...

Goed!

Prima service!

Snelle levering, zeer goede service

Altijd heel prettig hier te bestellen. Overzichtelijke shop, mooie producten en snelle levering. Al meerdere malen naar volle tevredenheid besteld!

Goed en snel

Levering was snel, wel kreeg ik pas laat in de ochtend de bevestiging dat het die dag bezorgd zou worden,

Gewoon goed

Maandag besteld en keurig conform afspraak op dinsdag geleverd. Leuk assortiment, goede kwaliteit

Snelle en perfecte levering van de bestelde artikelen.

Zeer goed!

Groot assortiment, duidelijk site.

Een prima webshop! Duidelijke indeling zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Mooie artikelen met een goede kwaliteit. Eventueel wat meer variatie in de kleding.

Snelle, goede levering na bestelling.

Makkelijke bestelling op een duidelijke website.

8 Zuiderinslag

Leusden 3833BP