Pluspunten

Het zag er goed verzorgd uit, plus een tijdschrift meegeleverd.

Nvt

Pluspunten

snelle correcte levering

assortiment basics handhaven

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Wat op voorraad was heb ik besteld en de volgende dag ontvangen.

Ik had een vraag gesteld en ik kreeg een reactie dat het in behandeling was en kreeg een nummer . Daarna een week gewacht en toen maar eens gebeld. Mijn vraag voorgelegd en de meneer wist amper waar ik het over had . Hij ging informeren en zei dat het artikel dezelfde of de volgende dag i de webshop zou liggen. Mijn vraag of hij er mij dan eentje kon toesturen werd beantoord met - nee dat kan echt niet, dit moet u zelf in de gaten houden. Nou de dagen erna geen shirt. Weer aantl dagen gewacht en weer een mail gestuurd met de vraag of het shirt nu wel of niet zou komen. Tot op de dag van vandaag geen enleke reactie gehad. Inmiddels een ander shirt besteld die er de volgende dag was omdat deze op voorraad was. Maar ik had toch liever de andere gehad. Als hij volgende week toch op de site staat in de goede maat baal ik ontzettend. Dus de klantenservice vd webshop is beneden alle peil.

Pluspunten

Overzichtelijke site en snelle service

geen

Pluspunten

Snelheid ... waanzinnig

Prijzen ...

Pluspunten

correct in service en afrekening.

8 Zuiderinslag

Leusden 3833BP