klantvrieindeijk

Zeer goed geholpen.

1 huisnummer verkeerde boord-kleur

Wij hebben 3 huisnummers tegelijkertijd besteld. 2 met een donkerblauwe boord en 1 grotere met een zwarte boord. Spijtig, de rand van de derde nummer was ook in het blauw....

Mooi bord en snel geleverd. Nog géén factuur ontvangen, wel betaald. Gr. Govert [email protected]

Mooi en snelle levering.

Leuk hoe je zelf je plaat kunt ontwerpen. En de bestelling is snel bezorgd. Ook aan de telefoon zijn ze behulpzaam als er vragen zijn.

Kleur is moeilijk aan te geven

Op de site is niet goed duidelijk voor welke kleur je kiest. Daardoor heb ik ook een fout gemaakt. Jammer. Levering was snel en correct.

Niet voldoende

Op de site staat voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis. Dit maken ze niet waar. Was op maandag besteld, vrijdag pas in huis. Plaatje was wel netjes ! !!!

Top Product

Snelle levering van naamplaatje en mooi resultaat

Goede kwaliteit, hele snelle levering en ons naambord zag er geweldig uit.

helemaal goed!

snel en makkelijk.

uitstekende ervaring

Naambordje ontworpen via de website en na het weekend keurig aan huis geleverd. Kwaliteit is goed. prijzen zijn scherp als je vergelijkt met andere aanbieders,

Heel mooi naambord

Super tevreden en snelle levering

Mooi naambordje

Erg tevreden over het resultaat. We waren alleen in de veronderstelling dat het van rvs zou zijn want zo leek het op de foto op de website. Maar met het huidige materiaal is het ook mooi.

Gemakkelijke site, goed betaalbaar

Snel geleverd, mooi product

Op de Website kan jezelf het ontwerp maken. De volgende dag had ik het al in huis

Heel erg goed

Mooie en super snel geholpen

Slechte kwaliteit

Plaatje is van erg goedkope kwaliteit en geplakt letters laten

Snel geleverd, goed product

Correcte service

Prima service en product.

Snelle levering. Compleet met bevestigingsmateriaal. Product voldoet helemaal aan de verwachting!

Snelle levering, mooi huisnummerbordje

Snelle levering, mooi huisnummerbordje.

Mooi naam plaatje

Het naam plaatje is helemaal naar wens

Mooi bordje slechte bevestigingsset.

Ophangen was vanwege de verkeerd geleverde schroeven een frustratie. Voor wat zo’n naambordje kost mag je verwachten dat de juiste bevestigings materialen erbij geleverd worden. Reclamatie leverde alleen meer werk op dan een oplossing. Je mag ervan uitgaan dat een firma weet welke spullen ze twee dagen geleden naar een klant toegestuurd hebben. Geen aanrader.

Niet tevreden over resultaat

Over de opgeplakte stickers en dan zo duur

Het resultaat voldoet misschien aan wettelijke eis maar het valt mij erg tegen

Ik ervaar dat wat ik gekregen heb als n veredelde sticker. Ik had verwacht dat t n plaatje was. Met twee gaten om de schroeven door te steken. Waarmee t op de muur bevestigd kan/ kon worden…….. helaas ik zal t ermee moeten doen . Gr Anne Groenen

Snelle levering, makkelijk te ontwerpen, uitstekende kwaliteit. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.