Zeer snel

Zeer snel geleverd en een uitstekend product

Gemakkelijk te maken en snelle levering

Binnen korte tijd had ik een naamplaatje gemaakt. Duidelijke manier en gemakkelijk te maken. Tevreden over het eindresultaat. Geen overbodige poespas en snelle levering.

mooie en snelle levering

voldoet goed aan de verwachtingen ook snelle levering

Snelle bezorging en een gezellig bordje

Snel en eenvoudig

Eenvoudig om te ontwerpen en snel geleverd. Enige minpunt is dat de uitlijning niet precies zo is al bij het ontwerp. Sommige tekens zitten wel erg dicht op de rand.

Levering volgens afspraak

PERFECT

mooi product en snelle levering

snel en duidelijk

keurig zoals ik had verwacht

Subliem. Zeer tevreden over de levering en de kwaliteit.

Mijn vrouw heeft een kleine bibliotheek en dit bordje paste perfect op de deur naar die kamer. Ze was zeer verrast, zowel over het lettertype als de kwaliteit. Ook fijn dat het zeer eenvoudig was aan te brengen. Zelf vond ik uw website plezierig en makkelijk. Daarna bleek ook nog eens de levering zeer snel. Al met al gewoon top dus, dank je wel.

Mooi resultaat maar onhandig in het ontwerpen

Ik ben heel tevreden met ons naambordje! Wat de ervaring alleen nog echt had kunnen verbeteren was het ontwerpproces. Sowieso ben ik blij dat ik uiteindelijk op de laptop ben gaan zitten voor het echte ontwerp, want op je tablet krijg je niet alles in dezelfde lettergrootte. Maar ook op de laptop kan je niet zien of je in het midden zit, of je evenveel ruimte overhoudt aan elke kant, en of je woorden helemaal recht staan. Je moet dat maar een beetje op gevoel doen. Uiteindelijk is het gelukt en het resultaat mag er wezen, maar misschien is het in de toekomst handig dat jullie dit wel toepassen (bijvoorbeeld zoals hoe het gedaan is bij het maken van instagram stories).

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Het maken van de juiste keuze op de website en het bestelproces verlopen soepel en vlot.

Snelle service, mooi uitgevoerd

Snelle persoonlijke service, mooi uitgevoerd

Snelle levering Mooie kwaliteit!

Bestelling geplaatst en geheel naar wens het gepersonaliseerde artikel ontvangen. Tevredenheid alom dus.

Snelle levering en mooi design

Erg snel geleverd. En geprint zoals ik het had uitgedacht. Erg mooi.

Ruime keuze, prima mogelijkheden, snelle levering

op de website kun je kiezen uit een ruim assortiment. Je kunt heel makkelijk je eigen naambord(je) ontwerpen. Na bestelling de volgende werkdagen geleverd. Top!

Wij hadden een leisteen naambordje besteld. Echter bleek bij binnenkomst dat het niet in het midden gecentreerd stond. Iom heeft namenenzo dit super netjes opgelost! Het is een ontzettend mooi bordje met een goede service en fijne communicatie! Daarbij hebben ze het gelijk opnieuw gemaakt gezien het een Kado was. Alles op tijd binnen!

Geweldig en snelle levering!

Simpel het naambord zelf te ontwerpen en de volgende dag al in huis!

Sneller dan verwacht

Website is goed opgezet, het eigen ontwerp voor een spandoek is eenvoudig aan te leveren. Product was veel sneller dan verwacht in huis, goede kwaliteit

Top website!

Makkelijk te bestellen via website

Helemaal goed

We hebben een mooi naambord besteld, wat we zelf vrij eenvoudig konden ontwerpen

Het maken van je eigen naambordje is al leuk om te doen het is erg makkelijk en een super snelle levering

Snel geleverd en ziet er erg mooi uit

Het naambordje werd erg snel geleverd en zag er mooier uit dan verwacht. Was bovendien keurig verpakt en ook nog voorzien van bevestigingsmateriaal. Ook leuk om zo zelf je naambirdje te kunnen ontwerpen! Zeker een aanrader!

Snel geleverd, mooie penning.

Perfect gemaakt en snel geleverd

Perfect gemaakt en snel geleverd

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.