Goede snelle service

Goede snelle service en levering zoals afgesproken

Snelle en goede service/levering

SUPER!

Erg goede service. Had problemen met mijn stempel en inkt. Kon meteen langskomen en hebben me prima geholpen.

Super en heel snel

Goede service en snel

Goede en vriendelijke telefonische informatie. Bij de levering bleek de inktkleur niet juist, via telefonische melding onmiddellijk in orde gemaakt en de volgende dag al een nieuw stempelkussen met de juiste kleur ontvangen.

Snelle verwerking, goede informatie

Goede service. Je kunt zelf je stempel ontwerpen en uploaden.

zeer snelle levering.

snelle levering en stempel van goede kwaliteit. :)

Ondanks dat ik maar een kleine bestelling had, zeer goed geholpen. Ik wist niet of ik het juiste had besteld, daar vraag naar gedaan. Ik werd er zelfs over gebeld. Super!!

perfect

Super snelle levering. Werkt goed. Alleen voor obns duurt vrij lang eer de inkt droog is. Dit lossen we op door vooraf alvast de stempels te zetten.

Er zat een foutje in de levering. De manier hoe het netjes correct en vlot gecorrigeerd werd, laat zien waar een bedrijf voor staat en gerund wordt. Dankjewel voor de service !

Brandstempel snel ontvangen

HAd een brandstempel besteld en ben super blij ermee

snel en goed geregeld

Zeer goede service, snel bij ons binnen en ook duidelijk op de website

Super Snelle Levering

Bedankt allemaal voor de supersnelle levering en kwalitatieve materialen. SUKSSESSS !!

Snelle levering en uitstekende service

Goede ervaring, snelle levering en uitstekende service

Blijdschap vervangt teleurstelling

Pluspunt is de snelle levering. Helaas was de eerst geleverde stempel een teleurstelling. Dag aanduiding is slecht verstelbaar en ik heb meer inkt aan mijn vingers, dan op papier. De klantenservice heeft mijn teleurstellende ervaring omgezet naar blijdschap door een passende oplossing aan te bieden. Voor aspirant kopers een tip: koop niet de kleinste stempel!

Prima stempels en goede service

Goed te woord gestaan en altijd hulp bij de hand, tijdens het bestelproces. dat is erg prettig.

Goede Service

Super snel bestellen op overzichtelijke website/winkel

Prima werk, mensen !!!!

Alleen lijkt het of er weinig inkt in de stempel zit. Maar prima website en programma om een mooie stempel te maken, ook was de levering erg snel.

Mooie stempel

Mooie stempel ondanks het moeilijke logo. Krijg hem nog niet volledig netjes gestempeld maar dat ligt vast aan mijn druk wijze. Ik ben er blij mee dank je wel

Top en snelle levering

Goeie ervaring al meerdere malen iets besteld en een eenvoudige en makkelijk te bestellen via de Site

Snelle en handige website

Super snel geregeld

Voor 2 bedrijven besteld en correct afgehandeld.

Snel en precies

Wij bestellen hier al jaren kantoorstempels en zijn altijd tevreden.

Quinten Matsyslaan 35

5642JC Eindhoven