kei goede service en snelle levering.

kei goede service en snelle levering.

Super snelle en goede service

Helemaal top, besteld en al een uur later de verzendbevestiging. Perfecte stempel en super snel geleverd. Een echte aanrader

Service eerste klas!

Prima website, stempel, afwikkeling, levering etc. Enige dat ik vreemd vind is het formaat van de stempel; ik bestel voor een Trodat 4913 en ik krijg een minuscuul stempel die in willekeurig elke andere stempelautomaat zou passen. Op bovenstaande review werd meteen gereageerd waarna ik (kosteloos) een nieuwe, perfect passende stempel ontving. Chapeau, zo hoort het!

Prima levering.

Duidelijke website, eigen keuzes in tekst en evt. logo's, snelle levering !

Super snelle service.

Het creeren van de stempel op jullie site is heel gemakkelijk. De bestelling is super snel geregeld en verstuurd.

Snel en precies, zoals altijd

Wij bestellen hier vaker diverse kantoorstempels en toebehoren. De service en de kwaliteit is altijd uitstekend.

Snelle levering en conform bestelling

Bestelling nog steeds niet geleverd

Vreemd dat ik een beoordeling moet invullen voordat ik de bestelling binnen heb. Heb al twee keer bericht ontvangen dat de levering vertraagd is.

Snel en voordelig

Was wat moeilijk om het juiste artikel, in mijn geval een stempelkussen, te vinden.

Goede snelle levering

Goede kontakten en snelle levering

snelle service.

Prima gelukt. wel even zoeken naar hoe ik het logo op de stempel kreeg.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Goed geregeld maar stempel te klein.

Deze stempel nagemaakt voor Trodat printy 4912 is helaas te klein en zodoende bijna onleesbaar. In een brief met voorbeelden die u mij correct toezond staan de verschillen duidelijk. Mijn vraag is wat er aan te doen? met vriendelijke groet, André van der Linden

snel en goede prijs

Zoveel keuze, maar al vaker besteld en het is goede kwaliteit en snelle levering.

prachtige stempel, ben helemaal gelukkig

prachtige stempel, ben helemaal gelukkig

Snel en goed.

Ontwerpprogramma heeft genoeg mogelijkheden om je stempel te personaliseren. Werkt simpel en goed te zien. Na bestelling lag de stempel 2 dagen later op mijn bureau. Zelfs de fijne lijntjes zijn te realiseren. Top! Pluspunt: stempel kwam zonder plastic aan!

Stempel met eigen ontwerp binnen twee dagen geleverd

Snel en simpele levering. Een beller is sneller.

Snelle levering van mijn bestelde product met een afwijkende factuur. Dit was na een telefoontje redelijk snel opgelost.

Goed!

Bestelling was gemakkelijk te doen, duidelijke website en snel geregeld. Pakketje netjes verpakt en snel afgeleverd. Stempel ziet er goed uit en werkt prima, kortom zeer tevreden.

Heldere communicatie via mails en goede kwaliteit stempel.

De stempel voldoet goed aan onze wensen. In ons geval hebben we alleen ons Logo op een stempel op 'ons' standaard formaat. Daar voldoet het uitstekend aan. Wel is het nog even leren stempelen, omdat het bijgeleverde kussentje aan de droge kant is. En als we het een beetje schuin houden, dan zie je ook groensporen die we liever niet hebben. Dat kan ook een kwestie van goed oefenen zijn. Overal zeer tevreden.

Nette stempels, snelle levering

Het was even een puzzeltje om de juiste stempel te vinden -het aanbod is ruim. En het kán voorkomen dat in de drukproef de tekst volledig wordt weergegeven, maar verderop in het bestelproces (in het winkelmandje) zie je dat er toch een aantal letters ‘niet op de regel passen’. Dan moet je weer helemaal opnieuw beginnen. Verder tóp, doen wat ze beloven op de site, snelle levering, goede kwaliteit en prijs.

Goed, maar er is nog ruimte voor verbetering

Stempelgrootte graag duidelijker over laten komen bij de klant. Voor de rest, snelle levering en goede service

Fijn snel en correct

Met name dat ik via de website de afbeelding kon opmaken en er gelijk een voorbeeld van zag heeft erg prettig gewerkt!

Duidelijke site, snelle service

Makkelijk ontwerpen en snel geleverd

Gisteren mijn stempel op eenvoudige wijze ontworpen en vandaag al in huis. Top!!!

Quinten Matsyslaan 35

5642JC Eindhoven