geen opmerkingen

Goede service, snel en reactief. Bij twijfel werd ik keurig gebeld. product voldoet aan mijn verwachtingen.

Ik ben zeer goed geholpen nadat ik eerst niet tevreden was over het formaat stempel, na een plezierige e-mail met Tom is dit prima opgelost en heb ik nieuwe stempel gekregen. Prima service echt een aanrader. Dank Tom!

Snelle service en handig online te maken de stempel

Snelle service en handig online te maken de preeg stempel. Nu wachtende om het te testen op het papier.

Moest zelf het plaatje van de stempel recht maken

Bij de eerste keer stempelen zag ik al meteen dat het plaatje er scheef op was geplakt. Toen ik de klantenservice belde kreeg ik een instructie hoe ik dit zelf kon verhelpen. Heel mijn vingers onder de inkt... Beetje jammer dat het enige wat er moet gebeuren door Kantoorstempels.nl niet goed is gedaan en je dit vervolgens zelf mag verhelpen. Verder een prima stempel, vriendelijke klantenservice en goede kwaliteit.

hele mooie stempel, prima service

verplicht?

wat betreft afhandeling van de orders goed, maar de factuur niet

Omdat ik bij de eerste bestelling vergeten was een stempelkussen te bestellen heb ik gelijk na de eerste de tweede bestelling gedaan. Wat schets mijn verbazing dat ik allebei de bestelling tezamen kreeg en in de zelfde verpakking. Maar ik moet wel twee keer de verzend- en order kosten betalen, dat is volgens mij niet juist. De factuurnummers zijn 2031278 en 2031279. Ik hoop op een gunstige afhandeling in deze; m.v.gr. Jo Offermans

Goed afgehandeld

Goed afgehandeld, een stempel was verkeerd geleverd het was een verkeerde type. Zij hebben het in een dag gecorrigeerd.

Snel geregeld

kei goede service en snelle levering.

kei goede service en snelle levering.

Super snelle en goede service

Helemaal top, besteld en al een uur later de verzendbevestiging. Perfecte stempel en super snel geleverd. Een echte aanrader

Service eerste klas!

Prima website, stempel, afwikkeling, levering etc. Enige dat ik vreemd vind is het formaat van de stempel; ik bestel voor een Trodat 4913 en ik krijg een minuscuul stempel die in willekeurig elke andere stempelautomaat zou passen. Op bovenstaande review werd meteen gereageerd waarna ik (kosteloos) een nieuwe, perfect passende stempel ontving. Chapeau, zo hoort het!

Prima levering.

Duidelijke website, eigen keuzes in tekst en evt. logo's, snelle levering !

Super snelle service.

Het creeren van de stempel op jullie site is heel gemakkelijk. De bestelling is super snel geregeld en verstuurd.

Snel en precies, zoals altijd

Wij bestellen hier vaker diverse kantoorstempels en toebehoren. De service en de kwaliteit is altijd uitstekend.

Snelle levering en conform bestelling

Bestelling nog steeds niet geleverd

Vreemd dat ik een beoordeling moet invullen voordat ik de bestelling binnen heb. Heb al twee keer bericht ontvangen dat de levering vertraagd is.

Snel en voordelig

Was wat moeilijk om het juiste artikel, in mijn geval een stempelkussen, te vinden.

Goede snelle levering

Goede kontakten en snelle levering

snelle service.

Prima gelukt. wel even zoeken naar hoe ik het logo op de stempel kreeg.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Goed geregeld maar stempel te klein.

Deze stempel nagemaakt voor Trodat printy 4912 is helaas te klein en zodoende bijna onleesbaar. In een brief met voorbeelden die u mij correct toezond staan de verschillen duidelijk. Mijn vraag is wat er aan te doen? met vriendelijke groet, André van der Linden

snel en goede prijs

Zoveel keuze, maar al vaker besteld en het is goede kwaliteit en snelle levering.

prachtige stempel, ben helemaal gelukkig

prachtige stempel, ben helemaal gelukkig

Snel en goed.

Ontwerpprogramma heeft genoeg mogelijkheden om je stempel te personaliseren. Werkt simpel en goed te zien. Na bestelling lag de stempel 2 dagen later op mijn bureau. Zelfs de fijne lijntjes zijn te realiseren. Top! Pluspunt: stempel kwam zonder plastic aan!

Stempel met eigen ontwerp binnen twee dagen geleverd

Quinten Matsyslaan 35

5642JC Eindhoven