Stempels makkelijk zelf te "maken"en een snelle levering

Gekregen zoals gevraagd

Overzichtelijk site, snel geregeld Top.

Een snelle service, vandaag besteld morgen in huis, levering is op de voet te volgen. Chapeau!

Product de volgende dag in huis.

Bestelde product de volgende dag in huis. Top. De kosten van het product + verzendkosten best prijzig.

Stipte levering

Na eenvoudig tekst en logo te kunnen aanleveren zijn de stempels zeer snel geleverd

Veel keuze en snelle levering

Top bedrijf

Super fijn bedrijf met snelle reactie op mail en een top service.

Hoop op een makkelijker manier een stempel te bestellen

Moeilijk om een stempel met logo te bestellen

Supersnel

Supersnelle levering

Stipte levering

Stipte levering en een mooi product

Netjes op tijd geleverd wij we besteld hebben

Snel de juiste stempel gevonden, layout gemaakt en geleverd zoals gewenst.

Alles uitstekend geregeld, vriendelijk personeel.

Het product klopt precies met de beschrijving.

Prima preegstempel

snel in huis, prima kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit producten

Ik had custom stempels besteld. Het designen was erg makkelijk. Ook werd er een afdrukvoorbeeld gegeven met de juiste grootte van je stempel. Eenmaal aangekomen was de stempel beter dan verwacht en heel precies uitgesneden en gemaakt. Ik ben er ontzettend blij mee en had meteen een nieuwe er bij besteld. Ook zijn de prijzen goed met kwaliteit-prijs verhouding. Ik zal hier zeker weer shoppen!

Makkelijk en snel

Goed geholpen telefonisch en besteld via de site. Uiteindelijk vond ik het eindresultaat van de stempel afdruk wel heel klein qua letters, daar had ik nog wel graag feedback op gehad om het mogelijk aan te passen.

prima, snel en correct

product besteld voor een goede prijs en snelle levering

Super snel geleverd en precies volgens eigen ontwerp.

super geregeld.. Makkelijk maken van een eigen ontwerp. Netjes een proefdruk van te voren ontvangen. Snelle levering en overtref mn verwachting.

vlotte levering,

zeer tevreden over het product, veilig verpakt en vlot geleverd

Fucking Good

Really within! 1 day has been delivered.

Waarmakend wat ze beloven.

Snel en duidelijk!

Snel, simpel, professioneel

Snel, simpel, prima

zeer tevreden

Om 21.00u besteld en de volgende dag geleverd. Stempelplaat erg goed en voldoet aan verwachting. Het vervangen van de stempelplaat en het plakken was zo gebeurd.

helemaal top

Bedankt voor de snelle actie van onze kantoorstempel. Voor 15 uur besteld de volgende in huis. Ik heb gisteren gebeld omdat het 15.05 uur was en toen is de stempel toch in behandeling genomen en hoera de stempel is bezorgd. Ik heb het pakketje van het begin tot het eind goed kunnen volgen via de email, echt top. Bedankt voor de goede zorgen.

Goed product, supersnel geleverd

Goed product, supersnelle levering