snel en betrouwbaar

prima, zoals het hoort

zeer tevreden

Een stempel ontworpen, kreeg deze en dag later geleverd. Kwaliteit is mij heel goed bevallen! Zeer tevreden! Prijs kwaliteit verhouding ook heel goed!

snelle levering vriendelijke mensen

Prima ! Werd netjes gebeld toen er iets aan mijn bestelling niet duidelijk was.

snelle levering en goede kwaliteit

eenvoudig bestelproces waarbij zelfs toevoegen van eigen afbeeldingen kinderspel is. snelle levering.

Uitstekende service

Er was met mijn online bestelling iets niet goed gegaan, direct is er persoonlijk contact opgenomen om dit op te lossen. Uitstekende service! Nogmaals hartelijk dank.

Snel geleverd!

uitstekend

Zeer snelle levering Als je een vraag hebt wort het goed beantwoord

Snel en prima geregeld

Ik heb hier vaker stempels besteld en dat doe je niet als slechte ervaringen hebt.

Zeer goede service en goed product

Prima service, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en de verzending ervan. Is 2e stempel die we hier kochten en kopen voortaan al onze stempels hier.

Goede en snelle levering.

Er is gestuurd wat gevraagd is, top!

besteld en de volgende dag geleverd.

Geweldige service binnen 1 dag geleverd

Dinsdag besteld Woensdag in huis Netjes verpakt En ging door de brievenbus

Snelle service en mooi resultaat

Makkelijk, alles zoals beloofd en snel geleverd

Prachtige stempel

Ik heb een stempel van mijn logo laten maken. Het ziet er prima uit en het geeft een mooie afdruk op het papier. Ik ben er blij mee.

Ongelooflijk snelle service, goed product!

Toppie.

super snelle levering

Ik kreeg de gepersonaliseerde stempel de volgende dag al in huis, super! En de stempel is te gek :-) Goede prijs/kwaliteit verhouding ook. Ik ben blij.

Correct en snel bezorgen.

mooie stempels, maar irritant veel mails van jullie en de kpn voor 1 zo'n klein kutdingetje

snel maar veel mail

Alles naar wens gegaan.

nette en vlotte aflevering.

Kan zelfs in 1 woord: prettig!

Meerdere malen bestelling geplaatst: makkelijk, en snel geleverd. Bij vragen krijg je snel en goed antwoord.

Makkelijk en snel

Snel en makkelijk