Snelle service, precies dat wat gevraagd is, PERFECT

Snelle service, precies dat wat gevraagd is, PERFECT

Prima en snel geregeld

Snel en makkelijk om eigen invulling te geven aan de stempel en met één dag geleverd. Stempel ziet er goed uit en voldoet aan de verwachtingen. Top.

Netjes correct en boven verwachting

Mijn eigen ontwerp op een kleine ronde stempel laten plaatsen. Ik had niet verwacht dat dit er zo mooi uit zou zien en precies zoals ik het ontwerp had gemaakt. Ik ben zeer tevreden, op naar veel geocaching momenten om af te stempelen!

snelle levering, perfect uitgevoerd

stempel met tekst of logo makkelijk in te voeren

Snelle levering en goede service!

Bedankt voor de mooie stempels. De hulp en levering waren toppie!

Snel bezorgd

Erg handig deze datum stempel. Let erop dat je de taal aanpast!! Ik had niet gezien dat het een Franse datum zou zijn. Ik moet dus helaas een nieuwe aanschaffen. Is wel een prijzig foutje van me...ik had het echt niet gezien. Ik gebruik het voor mijn werk in de zorg, moet dus echt een Nederlandse zijn.

prima en snel

Bestellen van de stempel ging prima. De volgende dag had ik de stempel al in huis.

Zeer goede service

Na het online doen van de bestelling heb ik een dag later gebeld om te vragen of alles goed was aangekomen. Het ging namelijk om een eigen design stempel. Vriendelijke te woord gestaan en duidelijke antwoorden. Ook over de vragen over de hoeveelheid lak die ik denk nodig te hebben.

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en supersnelle levering!

Snel en simpel

De stempel is heel makkelijk zelf te ontwerpen (zelfs ík kon het), en te checken of 'ie ok is aan de hand van een voorbeeld. Een uur later kreeg ik het bericht dat 'ie gemaakt was en werd verzonden, en de volgende dag was de stempel binnen. Super!

Als 'n ervaren stempelmaker ...

Je krijgt er handigheid in na een aantal keren stempels maken/bestellen, maar 't spreekt voor zich. Aan de hand van de voorbeelden makkelijk zelf te ontwerpen en /of te uploaden.

uitstekend en zeer snel

zeer duidelijke site, makkelijk mee te werken en absoluut snelle service.

Prima service en snelle verzending. Top product!

Gewoon goed

Snelle bezorging en de stempel is nog beter dan verwacht

verkeerd en niet meegedacht

mis 1 stempel kussen en stempel kussen zijn te klein voor stempel

Snel besteld, snel geleverd

Perfecte bestelmodule, snelle levering. Er zou iets aan de prijsstelling gedaan kunnen worden.

Tegenvaller

Wel snel geleverd maar erg klein en onduidelijk. Dit is niet duidelijk naar voren gekomen met het bestellen Kan de letters bijna niet lezen

Eenvoudig en simpel om te bestellen, snel geleverd. Erg goed!

Top shop!

Net en snel

gemakkelijk en snel bestellen en geleverd

Het online bestellen ging erg gemakkelijk en is er na afloop een duidelijke email-communicatie. De verwachte leverdatum is ook in deze tijd behaald en snel geleverd. Ik zou hier de volgende keer weer gelijk bestellen.

Snelle service en ze denken mee.

Prima bedrijf

Tevreden

Snelle levering. Kwaliteit is goed

Super goed

De eerste stempel viel een beetje tegen: ik had te kleine letters gebruikt. Ik heb vervolgens gebeld met de vraag hoe klein ik de letters kon maken, en toen hebben we even het ontwerp heen en weer gemaild. Kosteloos kreeg ik een nieuwe stempel die ik zo in de houder kon doen. Heel erg blij verrast met de super goede en aardige service! Heel blij mee, de stempel die ik nu heb is echt top en volgens mij niet duur voor een preeg.

Snelle goede service

Quinten Matsyslaan 35