Opnieuw: zeer tevreden

Al vaker bestelde ik bij Kantoorstempels materialen en ook nu weer ging het als vanouds. Prima kwaliteit, snelle levering.

snel en vakkundig

Handtekening was perfect op de stempel. De houten stempel is een beetje fragiele uitvoering. De prijs is een beetje hoog.

Simpel bestellen en de volgende dag geleverd

Oké maar vrij duur

Prima leveringstijd echter voor ruim 20 euro heb je maar een klein goedkoop stempeltje

Süper

Snel goed kwaliteit beter kan het niet

Nog nooit iets te klagen gehad!

Ik heb nog nooit een klacht gehad en toch al regelmatig besteld. De bestelling is altijd de dag erop in huis, het uploaden gaat prima, de factuur (zakelijk) is meteen dezelfde dag binnen en wat ik belangrijk vind is dat ik op de hoogte wordt gehouden van het verloop van de bestelling. Wanneer het product klaar is, waneer het verzonden is en wanneer het wordt geleverd. Keurige service!

Op tijd en in goede staat geleverd.

Goed en snel geleverd

Site haperde iets maar ging wel goed. Verder mooie stempel en snel geleverd.

Geweldig top

Echt binnen een dag afgeleverd aan de deur en 3 hoog.jullie hebben goede afspraken met post de ervaring met jullie is echt aan te bevelen nogmaals dank hiervoor.

Zeer snel geregeld. TOP.

Wij konden diverse stempels niet meer gebruiken. Door het snel kunnen vervangen van de stempelkussens is het probleem gelijk opgelost.

Super snel en top service

Ik had een verkeerd plaatje gebruikt en had de opdracht al bevestigd. Gelukkig kon de service medewerker het alsnog aanpassen naar mijn wensen en had ik de kantoorstempel de volgende ochtend in huis. Top!

Prima maar......!!

Mijn stempel is goed en snel geleverd. Jammer dat de stempel met zwarte inkt is getest en niet is schoon gemaakt. Bij het uitproberen van mijn stempel had ik dit niet gezien en ook niet verwacht. Dus stempel in mijn witte inkt, dus de inktpad meteen verpest met zwarte afdruk die niet meer weg wil!!

dit is een bedrijf waar je niet moet kopen

ze geef een track & trace code die niet werkt en ze leveren niet wat ze zeggen gewoon slecht

Niet tevreden.

De uitlijning en ronding van de letters van mijn stempel is slecht uitgevoerd.

Makkelijk kiezen en snelle levering

Artikelen zijn snel te vinden en redelijk geprijsd. Verzending conform belofte en je wordt goed op de hoogte gehouden over het verzendtraject

Super snelle levering

SNEL:GOED:VAKKUNDIG

Supersnelle levering!

De meeste websites gaven aan dat de levering 5 tot 10 werkdagen kon duren, en ik had een stempel met spoed nodig. Dus ik was ietwat sceptisch over deze website, maar ze maakten het gewoon waar. Top!

Zeer tevreden van kwaliteit en levering

Via google opgezocht en ik heb mijn stempel gepersonaliseerd wat ook zeer simpel en vlotjes ging op de website , besteld en de dag erna geleverd , resultaat : zeer tevreden, ik zou zeggen echte aanrader !!!

Supersnel en prima stempel

Supersnel

Ongelooflijke service

Ik heb het telefoonnummer opgezocht, gezamenlijk met de medewerkster de bestelling op de site gezet en binnen 2 dagen de bestelling thuis ontvangen. Grandioos.

Snelle levering, alles volledig naar wens.

Al eerder zaken gedaan, weer prima bevallen.

Niet voldoende voor datgene waar voor betaald is

Voor dat geld had ik betere stempels kunnen krijgen tekst staat aan mekaar zonder afstand van middentekst Had profesioneler gedacht

Goed spullen en netjes afgeleverd. Top

Ze zijn goed ingepakt en netjes afgeleverd.

Quinten Matsyslaan 35

5642JC Eindhoven

+31 (0)85 488 1881

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.