Snelle en goede levering

De bestelling werd direct uitgevoerd en de volgende dag konden wij over onze stempel beschikken. Uitstekende service dus

Makkelijk

Het bestellen van de stempel ging heel simpel. Hoefde mijn logo in png up te loaden en alles werd in verhouding gedaan.

snelle productie en levering

snel antwoord op mijn vragen via de chat

Goede en snelle service

Snel geregeld, prima klantenservice

De stempel en inkt zijn snel geleverd. Ook het advies was goed vwb de soort inkt. Wel heb ik een opmerking. De stempel vlekt. Het laat een grote vlek achter. Het lijkt erop dat het gedeelte aan de bovenkant van de stempel niet goed is uitgesneden waardoor de tekst niet duidelijk is. Graag advies of wellicht een andere stempel die wel scherpt stempelt? Dit is geen gezicht...

prima service!

Een herlevering van een artikel dat 2 jaar eerder was besteld ging vlekkeloos. Een telefonische aanvulling daarop werd ook vlot verwerkt en boven verwachting snel geleverd.

duidelijke uitleg en snelle levering

Snel geregeld, makkelijke site om te bestellen. Ik had het zo snel mogelijk nodig. Het werd de volgende dag vroeg bezorgd. Erg fijn!

Snel besteld, goed produkt

Ontwerpen wat lastig, maar blij met resultaat

Het ontwerpprogramma werkt voor mij niet ideaal, maar na een tijd ploeteren ben ik er uitgekomen en tevreden met resultaat. Via de chat nog overleg gehad over andere stempel en goed geholpen, stempels ook snel verstuurd!

snelle service, goed product

Ook telefonisch goed te bereiken

Duidelijke bestel instructie en snelle levering

Stempeltje besteld voor op een gladde ondergrond. Zonder hulp te hoeven vragen, vond ik mijn weg. Kleine tip: het ontwerp programma wellicht ook geschikt maken voor op de telefoon?

Goede prijs, kwaliteit, service verhouding.

Men houdt rekening met de wensen van de klant.

Goede afhandeling, snelle levering

Eenvoudig en snel

In 5 min bestelt en snel geleverd

In één woord: top!

Snelle reacties, inhoudsvolle reacties, perfecte levering.

Zeer matig

De 'levering binnen één dag' en de vermelding 'op voorraad' worden niet waargemaakt. Besteld op maandag en volgens PTT wordt de levering vrijdag.

helemaal top

Goede service.

Snel geleverd, goede website.

Ik heb een goede ervaring bij de uitvoering en levering

De stempel ziet er goed uit en eenvoudig in gebruik

Meer dan tevreden

Gemakkelijke site om te bestellen en een supersnelle levering!

Snelle levering, bestelling zoals verwacht.

Mijn bestelling is snel thuis bezorgd. Ik kon van tevoren niet goed inschatten of mijn stempel goed zou zijn, met het bestand dat ik had geüpload. De stempel is echter boven mijn verwachtingen uit gestegen. Hij werkt perfect.

snelle levering was heel fijn

snelle levering was heel fijn

goede stempels en zeer snelle levering

Stempel is eenvoudig zelf te maken en de afhandeling is goed. We hadden de stempels een dag later al in huis.

snel en efficient

Ik heb eerst gebeld, omdat ik aarzelde over de mogelijkheden. ik werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg een goed advies. De bestelling is daarna erg snel en goed afgehandeld.

Quinten Matsyslaan 35

5642JC Eindhoven