snelle reactie en perfecte levering

Omdat jullie een snelle reactie en perfecte levering uitvoeren. Zal ik zeker meer gebruik gaan maken van jullie producten. En zal ik jullie ook zeker aanbevelen bij mijn kennissen .

Mijn ervaring is goed.

Snelle en goede service. Ook qua prijs goed. Makkelijk te bestellen zonder gedoe.

Top product en super vlotte levering.

Gewoonweg super!

Super snel, netjes verpakt

Zeer goed.! Snelle service, netjes geleverd

slecht

Wij hebben de stempels nog steeds niet ontvangen, maar wel een beoordelingsformulier.

Topservice

Perfect geholpen en goed geadviseerd m.b.t. het vinden van een beter passend product, aangezien mijn 1e keuze niet mooi op de stempel zou komen.

prima service

Duidelijk en snel geleverd

Zeer snelle en kwalitatieve levering

Positief

Echt een hele snelle levering van een op maat gemaakte stempel

Binnen 24 uur gemaakt en geleverd.

Goede spullen, vlotte levering.

De trodat 4911 stempels die ik had, deden het niet goed meer. Met de nieuwe stempelkussens doen ze het weer perfect! Dat scheelt in de kosten (en afvalberg).

Top.

Goede service, hulpvaardig en Super snelle levering.

Snelle levering. Product voldoet helemaal aan de verwachting.

Snel en goed

Gebruiksvriendelijke website om zelf je stempels te ontwerpen, zeer snelle levering.

snelle levering van stempel met handig formaat

Levering binnen de 24 uur, degelijk verpakt en goede kwaliteit

Snelle levering, materiaal kwalitatief beter dan verwacht

Efficiënt en goede kwaliteit

Onlangs heb ik een stempel besteld en na verschillende aanbieders te hebben vergeleken ben ik bij kantoorstempels.nl beland. De keuze is op deze partij gevallen omdat het proces vrij simpel was en alles duidelijk was uitgelegd op de website. De prijs was ook in orde en na ontvangst was de kwaliteit ook nog eens uitstekend. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status én ik kon achteraf betalen. Bedankt voor de goede service!

nette bezorging

Niet supersnel, maar wel keurig verpakt en uitstekende telefonische bereikbaarheid toen ik nog een vraag over het artikel had.

Mijn zending is niet toegekomen

Post NL meent dat het adres niet correct is Dorpsstraat 70 te 2940 Stabroek is een correct adres. Ons kantoor, bankkantoor Argenta, Somers Advising bv is er gevestigd

Snelle, goede service!

Stempel besteld, duidelijke communicatie en snelle service!

Prima en snel

Eerste bestelling, online werkt uitstekend van a tot z alles mogelijk. Bestellen vlot levering eveneens. Kortom PRIMA !

Uitstekend!

Uitstekende service, snelle bezorging!

Snel en topkwaliteit

Maandagmiddag 3 stempels met logo en adres gegevens besteld, woensdag waren ze al binnen. Super kwaliteit stempels. Makkelijk te ontwerpen met ons eigen logo in het systeem van kantoorstempels.nl Wij zijn zeer tevreden!

Quinten Matsyslaan 35

5642JC Eindhoven