Goed alles perfect

snelle levering, goed product

snelle levering, goed product

Snelle en goede service

Het was enig gedoe een logo in de digitale omgeving te uploaden, maar ook dat lukt uiteindelijk met goed resultaat.

Snel en goed.

Snel en kwalitatief goed.

Een stempel van kwaliteit, precies zoals ik het wil.

Ik was onzeker over de kwaliteit van het ingestuurde ontwerp. Maar kantoorstempels heeft het uitstekend weten over te brengen tijdens het maken van de stempel.

Stempel werkt goed

Is goed

Ben zeer goed geholpen

Uitstekende service ook als er iets missgaat

Heel snel.

Zeer correcte behandeling. Stempel was zeer snel klaar.

De stempels werden snel geleverd, minder snel ging het ontwerpen via de site. Als er een wijziging werd aangebracht, moest ik vaak helemaal opnieuw beginnen.

Snelle levering, vlot antwoord op mijn vraag. Stempel is mooi gelukt voor op mijn bierdopjes.

Snelle levering en prima kwaliteit

Handig dat jeje eigen ontwerp kunt uploaden

Makkelijk bestellen, maar onduidelijke tekst

Het bestelproces is makkelijk, de tekst is op mijn scherm duidelijk leesbaar. Echter het stempelresultaat is erg moeilijk te lezen, de letters bij de postcode moeten gegokt worden. We hebben een andere stempel van dezelfde grootte, welke wel duidelijke afdrukken geeft, dus daar ligt het niet aan.

uitstekende service

snelle levering, eerst wel moeite om het logo juist te plaatsen

snelle levering, goede kwaliteit

binnen een dag was de stempel al op de post. Doet het goed. Enige minpuntje is dat het stempelvlak iets groter uitgevallen is dan de bedoeling was, hiervoor moet ik volgende keer corrigeren

Prima en snelle levering!

Prima webshop, snelle levering. Graag zou ik de factuur digitaal per mail ontvangen ipv in het doosje bij de levering.

Goede service, snelle bezorging top!

Goede service, snelle bezorging top!

Wat een klote bezorging

Bezorging gaat nergens over , tijd voor andere bezorgdienst

Mooi product en snelle levering!

Superhandig zelf te ontwerpen, en direct de volgende dag geleverd. Top!

S nelle levering volgens het aangeleverde ontwerp. Fraai resultaat.

Snelle levering en mooie stempels

snelle levering maar stempelletters erg klein

De levering is snel verlopen. Keurig verpakt. Wat mij tegenvalt is de grote van de stempel. Ik had deze veel groter verwacht en mijn naam etc is bijna niet te lezen . Dit vind ik erg jammer en zo kan ik de stempel ook niet gebruiken. Kortom geld weggegooid.

Alles was juist!

De opmaak (van de stempel) is eenvoudig te realiseren. De prijs is TOP. En ook de snelle levering, daarmee ben ik heel erg blij.!

Quinten Matsyslaan 35

5642JC Eindhoven