Accurate en snelle levering

Zie bovenaan

snel en goed

Makkelijk maken van stempelplaatjes. Snelle levering

Duidelijk

Vele mogelijkheden.

Perfect product! Snelle levering!

Valt niets aan te verbeteren!

te snelle levering

Ik had ik gekeken naar een stempel,ja,maar volgens mij nog niet afgerond om te kopen,wel dus,zit ik nu met een stempel,dit vind ik nog niet er ergste maar had de stempel dan graag anders gehad dit was zo niet de bedoeling,erg jammer. Had ik geweten dat de bestelling al was voltooid was de stempel wel anders geweest dan wat ik nu ontvangen heb. Vandaar te snel iets gekocht zonder dat het zo de bedoeling was. Kijk er mee uit,je zit er zo aan vast,als je dan maar krijgt wat de bedoeling was oké maar anders is het zonder en heel jammer zonde geld.stempel was ook nog als een cadeau bedoeld maar niet gegeven. Aanbevelen? ja of nee ???

Super service! Snelle levering :)

Stempels besteld en de volgende dag werden ze al afgeleverd. Top service!

uitgebreid en professioneel assortiment

Overzichtelijke website. Via zoekfunctie alle producten snel kunnen vinden en bestellen. Je wordt via mail op de hoogte gehouden van je bestelling en van de verzending. Top.

Verzorging en verzending prima!

Mijn fout misschien maar had de stempel opdruk net zo groot verwacht als de stempel zelf dat is jammer . Voor de rest prima .

Snel

Snelle levering van het juiste product.

Afspraak is afspraak

Goede service en goed bereikbaar. Snelle levering met de afgesproken kwaliteit,

super snel geleverd

top service

Snel en goed materiaal

Correct en rap geleverd!

Is reeds men derde stempel kussen die ik veranderde zonder problemen en aanrader

Talent Art

Ik ben erg blij om aan te bevelen :)

Goede kwaliteit

De levering van de stempels is volgens afspraak en van een goede kwaliteit.

Makkelijk en snel

Het ontwerpen van een eigen stempel, uploaden van eigen afbeelding gaat erg makkelijk. Snelle levering!

Helemaal super!

Mijn ervaring met Kantoorstempels.nl is helemaal top. Super goede service, snelle levering en een super mooie / duidelijke stempel. Het geleverde product voldoet volledig aan de verwachtingen. Hier ga ik binnenkort ook voor onze andere locaties stempels bestellen!

simpel en snel

simpele opzet met goed resultaat en volgende dag in huis!

snel en goed

klantvriendelijke website

Fantastische service en goed product voor een prima prijs

Ik had met spoed een brandplaat met mijn logo nodig voor mijn brandstempel. Via de chat contact gehad met Gijs die ervoor zorgde dat ik mijn bestelling de volgende dag al in huis had! Helemaal naar wens. Ik ga jullie zeker aanbevelen!

zeer snelle levering en ziet er goed uit

Lekker makkelijk te ontwerpen en bestellen. Was zeer snel binnen en naar tevredenheid. Klein minpuntje dat de stempelplaat beetje onnauwkeurig uitgeknipt was. ik had een keurige rechthoek verwacht en niet om de tekst heen geknipt. Maar wellicht heeft dat een reden.

Heel goed!

Snel gemaakt, snel bezorgd, snelle, persoonlijke mail terug omdat ik iets wilde wijzigen!

Lekker snel

Simpel te bestellen en snel in huis

super snelle services

besteld en de volgende dag in huis

Nette afwikkeling

Nette afwikkeling

Quinten Matsyslaan 35

5642JC Eindhoven

+31 (0)85 488 1881

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.