3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze zijn zeer snel met leveren

Pluspunten

Goed bedachte bedrijfsnaam

De stempel die ik had besteld was er niet in 1 dag. Na een paar keer gebeld te hebben en te woord gestaan te zijn met de mededeling dat "wij er ook niets aan kunnen doen" was ik er erg klaar mee. Het duurde 2 weken voordat ik de stempel in huis had. Liever had ik een waarschuwing gekregen dat de stempel niet in 1 dag te leveren was dan had ik nog kunnen schakelen en ergens anders kunnen bestellen. Ik heb mijn klant haar stempels niet op tijd kunnen leveren. Waardoor ik nu inkomstenderving heb en een ontevreden klant. Jammer... Een attente man heeft mij een aanbod gedaan ter compensatie. De volgende bestelling zal ik dan ook weer bij kantoorstempels.nl doen.

Pluspunten

snelle levering. prima resultaat. heel tevreden.

geen

Pluspunten

Snelle levering prima kwaliteit

geen

Pluspunten

Een misverstand zeer professioneel opgelost!

Pluspunten

snel.

in het zakje met stempelplaten een papiertje met naam van de bestelling plaatsen. (ik heb 2 platen voor 2 verschillende typen stempels besteld maar de maten waren bijna de zelfde, dus ik moest zelf zoeken welke past bij elke stempel)

Pluspunten

Uitstekende service, zeer zeker een aanrader! Goede communicatie, snelle levering, goede kwaliteit. Kortom; bestel je stempels hier!

Geen!

Pluspunten

Snelle levering! Zelfs in het weekend bereikbaar voor antwoord op een vraag!

Pluspunten

Snel & flexibel!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice

Ik heb een bestelling geplaatst en kwam er direct achter dat ikhet verkeerde telnr had geplaatst. Meteen gebeld met een vriendelijke dame, die het in orde zou maken. Helaas is dat bij ontvangst niet gebleken. Vandaar de 1 ster. Want nu kan ik het helaas niet gebruiken.

Pluspunten

zeer snelle levering

Pluspunten

Duidelijke website en bestelprocedure. Diverse mogelijkheden om stempel samen te stellen die ook eenvoudig werken op de website. Stempelplaatje wordt geplaatst. Bestelling snel geleverd.

Pluspunten

goede feedback en snelle service

Pluspunten

Tijdige levering conform afspraak op internet. Kwaliteit geleverde stempel is prima.

Pluspunten

snel

Pluspunten

snel, duidelijk en kregen precies wat we besteld hebben

Pluspunten

super snelle levering:-)

n.v.t.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Klantenservice. Stempel niet aangekomen en ik moet zelf maar bellen met gls

Pluspunten

Niet te beroerd om een nieuwe op te sturen toen de eerste gebroken geleverd was

Beter verpakken zodat ze niet kapot gaan

Pluspunten

Hele snelle levering.

Andere vervoerder nemen GLS is een drama. Eenmaal aanbieden en dan niet op aflever punt aanwezig dat ook nog s,maandags dicht is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perfect product, supersnelle levering

Pluspunten

Makkelijk de stempel te ontwerpen. Super eenvoudig. De volgende dag al in huis met een goede kwaliteit. Echt een aanrader.

Pluspunten

Snelle reactie, goede service, goede communicatie.

Het ontwerpprogramma voor eigen stempels maken vereenvoudigen, als dat mogelijk is.

Quinten Matsyslaan 35

5642JC Eindhoven

+31 (0)85 488 1881

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.