Geen oplichterij, een verkeerde levering
De verkeerd geleverde bestelling werd dinsdag rechtgezet maar helaas iets te laat. Ik kreeg wel meteen email support op een zondag maar pas dinsdagochtend een t en t code gekregen, ik had de stempels echter ook dinsdag nodig.
- ik had reeds de week ervoor op dinsdag een email gestuurd met een vraag zodat ik zou kunnen bestellen. En alhoewel ik een automatisch gegenereerd bericht kreeg dat ze hu best doen om binnen 1 dag te antwoorden, was dat vrijdag en dit nadat ik ze al 2x gebeld had om te zeggen dat het dringend was, zodat ik het antwoord op mijn vraag kon verkrijgen en tot bestelling kon overgaan -
Spijtig ze het nodige niet deden om maandag reeds te leveren; Tom van dit bedrijf wist ik de stempels dinsdag nodig had. Ik was dus sinds zondag met hem in contact.
Deze Tom schreef me dat ze het met spoedlevering verstuurd hadden, maar de tijd tussen kennisgeving v d foute levering en de levering zelf was echter niet sneller - en zelfs 1 dag trager (2 dagen) - dan de tijd tussen de aankoop en de foute levering (1 dag). Goed, daar zat een zondag bij, maar met wat goodwill had hij me maandag al kunnen leveren, daar zijn oplossingen voor.
Reageerde ook maar pas dinsdagochtend op mijn bericht van maandagochtend: hij liet me zondag weten hij me maandag eind van de dag een t en t code ging bezorgen, dus antwoorde ik hem maandagochtend dat dat te laat was.
Tom liet me zondag ook weten dat hij wenste dat ik de review al aanpaste, maar toen had ik dus de stempels nog niet gekregen.
Het was geen fraude maar een fout van het bedrijf. Begrijpelijk dat hij wenst dat ik dit rechtzet.
Echter in deze tijden van massale internetfraude en contact met een nieuw bedrijf schrijf ik geen review voor ik het bestelde product werkelijk ontvang. Er is geen garantie dat je het na een positieve review nog ontvangt.
Pech gehad als het bedrijf een fout maakt en dan niet tijdig levert, en je er last en stress door hebt.
De stempels zelf zijn echter wel top!