Geweldige service

Het enige minpuntje dat ik heb was dat als je de bestelling on line bijna hebt voltooid je het bestelde aantal niet meer kan veranderen. Verder was de service en snelheid geweldig.

Prettig bestellen en supersnel bezorgd!

Ik kon mijn bestelling -compleet gepersonaliseerd- gemakkelijk plaatsen, bestelde op vrijdag om 14.30 en het lag zaterdag al in mijn brievenbus! Mooi resultaat, precies zoals ik bestelde.

geweldig!

De stempels zijn prachtig en het was er zo snel, heel blij mee!

Duidelijk, makkelijk en kwalitatief

goeie stempel, verkeerd stempelkussen

De stempel maken was makkelijk en ziet er goed uit. Bij afronden van de bestelling kreeg ik het voorstel om een stempelkussen mee te bestellen, dit ook gedaan. Helaas bleek dit stempelkussen het verkeerde formaat, ook al had ik bij het maken van de stempel de juiste afmeting geselecteerd. Stempel is gelukkig wel het goede formaat.

Zeer snelle levering

Stempels met eigen ontwerp zeer snel geleverd en mooie afdruk.

FANTASTISCHE STEMPEL

Tof om mee te werken

uitstekend

zeer snelle toesturing accurate info een fout in de bek van de stempel onmiddellijk rechtgezet

zeer goede ervaring

perfect en vriendelijk geholpen aan de telefoon. Met de gegeven aanwijzingen was het makkelijk een stempel te maken

geen idee

ik heb niks mogen ontvangen

Nooit ontvangen

Beste We hebben ons pakket niet ontvangen.

Supersnel geleverd!. Het stempeltje geeft op je vingers wel inktvlekken af, bij het verzetten van de datum. Maar ja, de prijs was laag en voldoet verder goed.

top perfecte oplossings gerichtheid en vak kundigheid

zijn uitstekend

Gekregen wat ik besteld heb.

Ik heb geen problemen ondervonden tijdens het gehele traject.

Goede website en lekker snel binnen.

Geen oplichterij, een verkeerde levering

De verkeerd geleverde bestelling werd dinsdag rechtgezet maar helaas iets te laat. Ik kreeg wel meteen email support op een zondag maar pas dinsdagochtend een t en t code gekregen, ik had de stempels echter ook dinsdag nodig. - ik had reeds de week ervoor op dinsdag een email gestuurd met een vraag zodat ik zou kunnen bestellen. En alhoewel ik een automatisch gegenereerd bericht kreeg dat ze hu best doen om binnen 1 dag te antwoorden, was dat vrijdag en dit nadat ik ze al 2x gebeld had om te zeggen dat het dringend was, zodat ik het antwoord op mijn vraag kon verkrijgen en tot bestelling kon overgaan - Spijtig ze het nodige niet deden om maandag reeds te leveren; Tom van dit bedrijf wist ik de stempels dinsdag nodig had. Ik was dus sinds zondag met hem in contact. Deze Tom schreef me dat ze het met spoedlevering verstuurd hadden, maar de tijd tussen kennisgeving v d foute levering en de levering zelf was echter niet sneller - en zelfs 1 dag trager (2 dagen) - dan de tijd tussen de aankoop en de foute levering (1 dag). Goed, daar zat een zondag bij, maar met wat goodwill had hij me maandag al kunnen leveren, daar zijn oplossingen voor. Reageerde ook maar pas dinsdagochtend op mijn bericht van maandagochtend: hij liet me zondag weten hij me maandag eind van de dag een t en t code ging bezorgen, dus antwoorde ik hem maandagochtend dat dat te laat was. Tom liet me zondag ook weten dat hij wenste dat ik de review al aanpaste, maar toen had ik dus de stempels nog niet gekregen. Het was geen fraude maar een fout van het bedrijf. Begrijpelijk dat hij wenst dat ik dit rechtzet. Echter in deze tijden van massale internetfraude en contact met een nieuw bedrijf schrijf ik geen review voor ik het bestelde product werkelijk ontvang. Er is geen garantie dat je het na een positieve review nog ontvangt. Pech gehad als het bedrijf een fout maakt en dan niet tijdig levert, en je er last en stress door hebt. De stempels zelf zijn echter wel top!

super service

Wij hadden een stempel besteld zonder kader, maar volgens Kantoorstempels.be waren er 2 documenten aangeleverd. Deze fout werd bijzonder snel opgelost. 2 dagen later hadden wij de stempel ( zonder kader) weer toegestuurd gekregen. Super ! Dus als u een betrouwbaar adres zoekt : kantoorstempels.be

KILLER & HET GESROCK TEAM BEDANKT U

Geweldige Produkten, complete en snelle levering. supper vriendelijk behulpzaam, een zeer tevreden klant. mvg vanne

Niet goed

Ik heb stempels besteld en ik heb niet correct gekregen. Ik vind niet ok als bedrijf dat ik vooraf moet ik betalen. en fouten van kantoorstempel zelf recht zetten, vind ik ook niet ok. Communicatie met klantservice is ok niet helemaal ok .We hebben al tweede keer problemen met al twee bestellingen. Ik denk dat het laatste was.

Foutief geleverd en willen geen aanpassing doen

Order is foutief aangekomen terwijl dit via mail besproken exact besproken was hoe dit moest zijn en willen geen aanpassingen meer doen. Geen service dus

Stempel met logo brak af

Ik kocht 2 custom stempels met logo, 1 daarvan vertoonde al snel een mankement. Het logo kwam los en brak in 2 na standaard gebruik van nog geen jaar. Dit is niet binnen garantie volgens de verkoper: "plak het vast met dubbelzijdige tape" werd er mij verteld. Zeer slechte service na verkoop.

Goed product maar ook een geweldige service

Ik had met spoed een stempel nodig voor een zending naar Engeland. Ik heb ze vrijdagmiddag gebeld en had zaterdag het product binnen. Echt een geweldige service, wij waren er blij mee. Dit is zeker een aanrader! Mvg Wilco Sloos Elyon flowers

Geweldige stempel ontvangen

Ben super blij met de kwaliteit.

Slechte bezorging door PostNL

Pakje kon niet in de brievenbus en de bode heeft het vervolgens maar onder de brievenbus tegen een boom aangelegd zonder mij daar van te verwittigen.

Kwaliteit. Goede prijs. Uitstekende service.

Ik werd heel goed geholpen bij het uitzoeken van de juiste stempel en inkt voor mijn kleine bedrijfje. Ik kreeg 2 proeven digitaal opgestuurd en zo kon ik op afstand met hen afstemmen hoe of wat. Heel erg prettig! Na het akkoord werden de producten snel geleverd!

Quinten Matsyslaan 35

5642JC Eindhoven

+31 (0)85 488 1881

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.