Supersnel geleverd

Lekker vlot afgehandeld!

Prima, zoals het behoort

Prima, zoals het behoort.

super goed

ik was mijn eerste stempel kwijt deze gebruik ik voor mijn hobby geo cachen en er staan 2 afbeeldingen op, dus een nieuwe moest er komen en zelfs na een paar jaar hebben ze het ontwerp van die stempel nog in het archief. Helaas dat 1 van de afbeeldingen niet duidelijk genoeg was dus werd er met mij contact opgenomen om dit op te lossen, dit en het maken van de stempel ging zeer vlot en goed. de levering van de stempel was ook bijzonder vlot.

Goed en snel

Gemakkelijk bestellen, snelle levering, prima produkt

Medewerker(s) doen hun best om te komen tot het gewenste resulaat

Snelle bezorging van het juiste product.

Was op zoek naar een datumstempel vanaf 2020 Via internet snel gevonden.

Goede service maar website kan eenvoudiger

Goede service en snelle levering. Bestellen via website is beetje ingewikkeld.

stempel

de stempel is klein maat binnen gekomen

snelle levering!

Altijd snel en correct

Alles nagekomen wat afgesproken is

Uitstekend en geheel volgens afspraak

Onduidelijk

Twee stempelplaatjes besteld maar paste niet op opgegeven stempel dus bijna 30 euro in prullenbak gegooid

Snel en behulpzaam

Goede service, had snel een specifieke stempel nodig. Meerdere keren gebeld voor de vele vragen die ik had. Erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Levering was vlot.

Super snelle levering en goed product

Product was iets anders dan verwacht

Ik bestelde een sjabloon om ons logo op producten te spuiten. Verwachtte een stalen sjabloon, maar dit was een geplastificeerd papieren versie. Daarvoor vond ik het bedrag van bijna vier tientjes wat veel.

Super makkelijk bestellen

Super makkelijk te bestellen. Na een vraag telefonisch contact gehad en zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Tevreden

Klantvriendelijk.

TIPTOP IN ORDE

SNEL EN CORRECT

top

geleverde voldeed helemaal aan verwachting en vragen snel en correct opgepakt.

makkelijke site en snelle levering

makkelijke site en zeer snelle levering. product is zoals ze zeggen

perfect

snel geleverd ,precies wat we bedoelde.

Top service & mega snelle levering

Razendsnel, goed en betaalbaar!

's Middags het eigen ontwerp van een stempel ingediend op gebruikersvriendelijke webpagina en volgende dag de stempel in huis. En dat bleek een fraai stempelautomaatje dat ook nog eens zeer betaalbaar blijkt.

Product voldoet aan mijn verwachting.

Zie boven.

Aangeleverd zoals besteld.

Quinten Matsyslaan 35

5642JC Eindhoven

+31 (0)85 488 1881

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.