Super vriendelijke service, snelle levering en top product.

Ik wilde een stempel van mijn bedrijfslogo, maar had nog nooit eerder een stempel besteld. Op mijn mail kreeg ik vrijwel direct een vriendelijk en behulpzaam antwoord en zo hadden we snel de stempel samengesteld. Een dag later werd de stempel al bezorgd. Super blij mee, is precies geworden waar ik op hoopte.

Mooi product heel snel geleverd

Van tijd tot tijd heb je ideetjes die je snel uit wil voeren. Zo bestelden wij een stempel bij de stempelfabriek. Daarmee heb ik dus een hele positieve ervaring. Makkelijk om een eigen ontwerp up te loaden, heel snel een hartstikke goede stempel geleverd. Een aanrader.

mooi dat het nog bestaat "stempels' in deze digitale wereld

...

snel en goed

niets toe te voegen

Ik ben zeer goed geïnformeerd en geholpen kortom geweldige service. Helaas heb ik het daarna zelf niet helemaal goed gedaan maar dat is eigen schuld.

Goede kwaliteit en binnen 15 minuten geholpen!

Op maandag had een stempel besteld welke ik woensdag moest gebruiken. Gesproken met Tim, die mij ondanks het korte tijdspad vriendelijk en snel wist te helpen. Binnen 15 minuten was mijn bestelling gemaakt, verpakt en opgestuurd! Mijn pakket is tijdig geleverd (met spoed) en van uitstekende kwaliteit. Heb ermee meer dan 100 uiting kunnen stempelen en aangezien de stempel lang mee gaat, kan ik alvast nieuwe toepassingen gaan bedenken voor hergebruik!

Ik heb hier eerder besteld en zoals eerder is het bestelde netjes en snel geleverd.

Communicatie order gereed niet ontvangen

Stempel besteld, maar na dagen nog steeds geen reactie dat de stempel kon worden opgehaald. Pas na contact klantenservice een flauw mailtje dat de stempel al klaar lag. Bleek een fout in systeem waar men aan gaat werken.

Een snelle levering!

Heel snelle levering en de gevraagde diensten werden naar behoren uitgevoerd.

Overzichtelijke site, veel keuzemogelijkheden, redelijk geprijsd. Vlotte en correcte levering

Zie boven

Ik heb in de avond de bestelling geplaatst en de volgende ochtend had ik al een bericht dat de stempel gemaakt was en dat deze dezelfde dag nog werd verzonden. De andere dag was de stempel binnen. Ook de website om zelf je stempel te maken, werkt prima. Je krijgt netjes te zien een voorbeeld te zien, waar je je akkoord op kunt geven.

Keurig geregeld

Mooi stempel en snel verstuurd.

Supersnel!

Kreeg zo snel een mail dat de stempel verzonden was dat ik dacht dat er iets niet goed gegaan was. Bleek wel goed, de stempel was echt al verzonden! Binnen 24 uur na bestelling had ik hem al ik huis, perfect!

Snel en fijn

Super service!

Hele goede en snelle service, ben erg tevreden met mijn stempel.

Goede, snelle service.

Makkelijk bestellen via website. Snelle levering en kwaliteit is goed. Wel prijzig.

Kind kan de was doen

Snel geregeld

Het is overzichtelijk en snel te bestellen en vlot in huis

snel geleverd, kwaliteit goed

de bestelling is precies uitgevoerd zo als gevraagd. Helemaal goed . Geen klacht. Dus tevreden.

Snelle levering, en bij vragen daarna heel snel antwoord.

snel en correct

De stempel ziet er duidelijk uit. Bestelling verliep zeer vlot.

Denkt mee

De stempel die ik zelf had besteld, was te klein en daarmee niet leesbaar. Ik kreeg de suggestie om een grotere te kiezen, een perfecte oplossing. Zo zit ik niet met een onbruikbare stempel en heb ik geen geld hoeven weggooien. Fijn dat ze even meedenken!

Het was een heel slechte ervaring.

Het was een heel slechte ervaring. In eerste instantie werd het stempel naar mij gestuurd en deze was erg slecht,hoewel ze het probeerden op de factuur die ze met het hadden verzonden, en het was heel duidelijk dat de postzegel slecht was en nauwelijks iets afdrukte, maar toch stuurden ze hem naar mij. Ik sprak met ze en ze vroegen me om foto's te sturen van het drukresultaat . Ik stuurde de foto's en toen vroegen ze om dezelfde postzegel te sturen. Ik heb het 12 dagen geleden naar hen gestuurd en heb geen reactie ontvangen. Ik heb mijn geld niet ontvangen en ook niet het stempel. Als u uw tijd en geld wilt verliezen, kunt u met dit bedrijf omgaan.

Simpel en snel te bestellen

Simpel te bestellen en snel geleverd

snelle service

mooie stempel snel geleverd

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.