Stempel bevalt goed

Stempel zoals besteld en binnen 1 dag geleverd

Snelle goede service

Makkelijk aanmaken order. Snelle levering volgens de bestelling.

stevige en goed werkende stempel!

tevens snel geleverd. blij mee en aanrader voor iedereen die een goede brandstempel wil

helemaal top

helemaal top

duidelijke web schop

Kon gemakkelijk vinden wat ik nodig had

Kan niet beter

Duidelijke keuzemogelijkheden in de webshop en in no-time conform opdracht geleverd.

Stempel niet leesbaar

Eigenlijk een prachtige stempel. Maar slecht in te schatten hoe het in werkelijkheid op papier komt. In mijn geval is het slecht leesbaar en te klein. Helaas niet bruikbaar.

Perfecte kwaliteit, snel en correct geleverd

Voldoet aan alles wat beloofd werd

Snelle levering en top kwaliteit

Snelle levering en top kwaliteit Netjes verpakt

Uitstekende klantenservice

Ik had een klein foutje met mijn bestelling en dit was snel opgelost door Stempelfabriek. Ik ben heel erg blij mee!

Super snel en goed

Makkelijk te bestellen en heel snel geleverd. Top

Snel, mooi en vakkundig

Bestelling geplaatst en snel nodig en dit is zo dan ook gegaan. Kon het dezelfde dag ophalen.

Het is makkelijk om via de website zelf een stempel te maken en de stempel ziet er ook goed uit.

Kwaliteteit Trodat 4913 (blauw) niet echt om over naar huis te schrijven...

De nieuwe stempel moet echt met veel druk worden geplaatst anders is de opdruk niet leesbaar. Het nieuw toegestuurde opdrzuk-plaatje in combinatie met het nieuwe kussentje heeft een veel betere kwaliteit. Niet helemaal wat we hadden gehoopt maar leesbaar. Vandaar 4/5 sterren. Dus aan te bevelen is, direct na ontvangst de afdrukkwaliteit te controleren. Het probleem werd opgelost.

Zeer lange levertijd

Heb 2 maanden op een stempel gewacht en als ikzelf geen mailtje had gestuurd had ik hem waarschijnlijk over 10 jaar nog niet gehad

Mijn order aanpassen was geen enkel probleem en de levertijd werd daardoor ook nog eens niet negatief beïnvloed

vlotte snelle levering

voor mijn collega besteld die is zeer tevreden

Netjes snel in huis

snel besteld - snel geleverd.

Bestellen van stempels via de website is overzichtelijk en gemakkelijk. De levering was snel ... heel snel.

erg goed

Ik ben tevreden mee

Snel mijn eigen logo gemaakt & besteld

Binnen een paar dagen kreeg ik mijn zelfgemaakte logo binnen. Wat fijn!

Prima verlopen

Verliep vlot en zeer snel geleverd

Strak bestelproces, hoge kwaliteit stempel

Ik had voor stempelen gekozen om handgeschreven tekst in boeken te plaatsen. Hoge resolutie ingescand, jpg bestand gestuurd en stempelkussen met blauwe inkt meebesteld. Alsof het geschreven is en met handtekening in korte tijd in alle boeken met een constante kwaliteit en leesbaarheid. Zelfs de kleine details als punten en uitlopers van de tekst zijn perfect. Volgen keer weer!

Belofte om bestellingen voor 15.00 dezelfde dag te verzenden wordt niet nagekomen

Belofte om bestellingen (in mijn geval besteld op vrijdagmiddag om 14.06)voor 15.00 dezelfde dag te verzenden wordt niet nagekomen. Eigenaar Tom Stultiens reageerde keurig en gaf aan dat het aan PostNL lag. Echter in de track & trace werd duidelijk dat de stempel pas maandag was verzonden en dinsdag geleverd(in plaats van zaterdag). Ik heb de heer Stultiens dit ook laten weten, maar kreeg geen reactie meer. Door de 3 dagen(!) te late levering kon ik de stempel ook niet gebruiken voor het doel waarvoor de stempel besteld was(Gezondheidsbeurs). Dit is de eerste keer dat ik een negatieve recensie schrijf, maar vind het zeer onfatsoenlijk om PostNL de schuld te geven terwijl je intern moet kunnen zien dat de stempel nog niet vertrokken was op vrijdag…….

Bestelling goed ontvangen

Makkelijk uit te voeren en te bestellen. Opdracht goed uitgevoerd. Mooie stempel.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.