Goed product snel geleverd.

De stempel was er snel, en het opmaken op de website gaat ook goed. De websitge laadt echter bij elk woord opnieuw, dat duurde wel wat lang. Daarom een 8 ipv een 10.

"Binnen 1 werkdag geleverd " ik w8 nog steeds (inmiddels een week verder gvd)

Waardeloos!

Super..!

Razendsnelle levering, de stempel ziet er perfect uit en de kosten vallen reuze mee. Nogmaals geweldig..!

Supersnel

Supersnelle service, bestelling via zeer goed en overzichtelijke website.

Super geholpen, goed meegedacht

De communicatie verloopt snel en goed. Er wordt goed meegedacht om oplossingen te vinden. Prima geregeld, en de stempels waren snel binnen!

Alles was Top en zag er goed uit

Tot de volgende bestelling

Handstempel goed / stempelpen nogal fragiel / bezorging zeer vertraagd

Wat betreft bezorging: maandag besteld…zaterdagavond bezorgd! Bij Stempelfabriek 1 dag vertraging ondanks belofte dat dag erna geleverd zou worden. De extra vertraging lag aan post.nl. Het pakketje ‘was blijven liggen’.

Heel vlugge levering!!

Gemakkelijk om aan te maken en zelfs een dag vroeger geleverd dan voorzien.

Helemaal prima

Stempel was er naar 1 werkdag en voldoet aan mijn verwachtingen, stempel zelf ontworpen, programma om dit te doen werkt makkelijk . Netjes verpakt, geen nadelen bij dit bedrijf.

prima geregeld

Was prima geregeld, de stempel is op gevraagd adres tegen de juiste prijs geleverd

Fijne site en makkelijk je stempel te maken. Alleen jammer dat je dan een openstaande factuur meekrijgt die al betaald is tijdens het plaatsen van de bestelling

Helemaal top

Vanaf het plaatsen van de bestelling tot ontvangst van de stempel is alles perfect gegaan. Dit was gewoon top service.

Great work

Vriendelijk snel en goed Nice work

Snel, eenvoudig, goed product

Het is eenvoudig om zelf een stempel samen te stellen. En na ontvangst is de stempel precies zoals verwacht.

Mooie preegafdruk en erg snel geleverd!

Zeer goed! De preegafdruk (kunststof inlegger) had ik binnen een paar dagen binnen, goede kwaliteit en netjes verpakt.

Prima product en service

Bij een vraag over de levertijd werd ik zeer prettig geholpen. Na sluitingstijd bleek het al te zijn, en toch nam er iemand op die mij zeer vriendelijk te woord stond. Heel fijn! Product inmiddels ontvangen en voldoet aan de verwachting.

helemaal goed gegaan.

Mooie stempel dank jullie wel. op tijd ook:)

prima stempels

prima stempels

Veel keus,makkelijk, mooi eindresultaat

Mooie stempel goede kwaliteit

Geweldig!

Online gewerkt op de site en telefonisch contact gehad, echt als zeer prettig ervaren!

prima levering

beste stempelfabriek, ik werd goed geholpen met mijn online vraag en ben blij met de snelle levering. Waarin ik mij wel vergist heb is in de grote van de letters. Ik twijfelde nog om daar hulp voor te vragen en dat had ik achteraf wel kunnen doen. De letters zijn iets te klein. groeten Annet

Goede en snelle servicee

Prima service, snel en goed contact gehad telefonisch. De afbeelding had ik niet goed aangeleverd, en dit is allemaal snel opgelost. Binnen een paar dagen had ik de stempel binnen.

Topservice!

Heel goed, makkelijk te bestellen. Men denkt mee in oplossingen. Alles snel geregeld!

Zeer tevreden!

Duidelijke uitleg per telefoon over de beste keuze. De geleverde stempel is van perfecte kwaliteit!

Super aangename ervaring, zowel van service als van mijn stempel!

Heb een Trodat blinddruktang gekocht met eigen logo, mijn tekst was een beetje te klein & ben hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld met professioneel advies! Stempel werd in enkele dagen gemaakt & afgeleverd! Topservice! En ben super tevreden met mijn logo, zo netjes & fijn gedaan! Super bedankt hiervoor!

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven