Goede service, goed meegedacht en we zijn heel blij met het product!

Prima kwaliteit en snelle levering

Er is genoeg keus om een juiste stempel te selecteren. Het is heel eenvoudig om een stempel te ontwerpen. Je bestelt de stempel en 2 dagen erna heb je de stempel al.

Snelle en correcte levering

Stempel is exact naar wens. Binnen enkele dagen lag het pakketje op de deurmat.

Makkelijk te bestellen

Het zelf maken en bestellen is eenvoudig

Alle was perfect!

Maar ik zou graag de volgende keer de factuur digitaal willen ontvangen.

Snel goed en efficiënt.

Gewoon uitermate betrouwbaar in kwaliteit prijs en snelheid van leveren. Hoewel dat tegenwoordig eigenlijk bijzonder is. Dus: bijzonder in betrouwbaarheid kwaliteit prijs en snelheid van leveren.

Topservice

Zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar met fijn advies. Er werd goed meegedacht en ons uitdagende verfsjabloon was boven verwachting. Snelle levertijd.

heel goede service

Goede en snelle service, zeer bekwaam

Heel tevreden

De stempel was snel binnen en werkt uitstekend. Netjes verpakt en kon door de brievenbus. Ben er heel blij mee.

Geweldige service

Geweldige service! De stempel was echt veel te klein. Bij de klantenservice werd een nieuwe, betere geregeld. Dank

snelle service

goede website makkelijk te bestellen snelle levering

top!

Ik ben helemaal tevreden!

Goed geholpen

Nadat ik er in eerste instantie er niet uit kwam ben ik op een goede manier geholpen, met het juiste resultaat.

Nog niet ontvangen

Helaas was mijn bestelling niet op voorraad. Dit is mij keurig medegedeeld.

Weggegooid geld

Via google gezocht naar een golfbal stempel. Stempelfabriek was de eerste hit. Logo gemaakt en geüpload. Stempel 2 dagen later in de bus. Gekocht een ronde stempel om mijn golfballen te voorzien van een logo. Wat blijkt, er zit whyteboard inkt in het stempel kussen. Na uren drogen veeg je het zo weer van de golf bal af. Jammer.

Slechte stempel ,vlekt.

Ik had het idee toen ik de stempel bestelde dat de letters groter zouden zijn, nu ze zo klein zijn vlekken ze als een gek. IK vin € 32.- dan veel geld voor zo`n stempeltje.

voldoet niet aan de verwachting

Het voorbeeld is niet gebruikt voor het stempelplaatje. HIerdoor ziet de stempel er anders uit t.o.v. de anders stempels. in het voorbeeld is een del van tekst in bold. dit is niet overgenomen in het stempelplaatje Klachten worden goed opgelost.

Snelle terugkoppeling, snelle service

Ik had mijn zoon een brandstempel beloofd voor zijn verjaardag maar was erg laat met bestellen. De dag na de bestelling werd de stempel al bezorgd!!! Super!!!

Super!!!

Komen hun afspraken na.

Goede service en snelle levering

Ik had in het weekend de stempel nodig voor een event... Donderdag rond de middag besteld, die middag nog verstuurd en vrijdagochtend al binnen. Dat is nog eens snelle service!

prima geregeld

goed en snel

Snelle en nette levering

Het product kwam snel binnen en was heel mooi gemaakt. Mooier dan we verwachtten.

Snel en correct

Snel en correct

De stempel is te slap

Ik gebruik het voor een stempel op mijn brood te maken Maar het materiaal is te slap Dus buigt waardoor al het bloem op het brood valt Nee ik kan dit niet gebruiken En dat is 60 euro Gewoon heel veel geld

Waardeloos geklieder

Datum op de stempel is niet te verzetten als je ook je vingers schoon wilt houden. Ik heb gekozen voor persoonlijke stempel. Hierdoor een waardeloos product gekocht die niet retour kan. Jammer!

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven