Prima afhandeling

Goed voor een volgende keer

Snelle levering met goede kwaliteit

Ruim keuze in kwaliteits materialen en overleg altijd mogelijk

Precies wat ik zocht

De stempel is precies wat we bedoelden en hij is vlot geleverd.

Prima levering

Binnen 1 dag had ik de gewenste stempel met eigen ontwerp in huis, incl. inktpads. Stempel zoals gewenst, levering supersnel. Dank je wel !

korte leverwijd, prima service en respons

korte levertijd, prima service en respons

goed en snel

Stempel snel bezorgd en goede kwaliteit.

mooie stempel

Volgens eigen ontwerp. Snel bezorgd

Ik Kan dit niet beoordelen aangezien mijn vraag nog loopt

Wanneer ik geen antwoord krijg kan ik niet naar behoren een score invullen. 2x een factuur ontvangen echter maar 1 stempel gekregen. ( ook maar 1 besteld ) Graag eerst oplossen en dan zal ik nogmaals een review geven. Mvg Daan

Zeer tevreden en snelle proffesionele hulp

We zijn erg blij met de hulp die we kregen bij de aanschaf van de stempels en het bestellen ervan Hopen zeer zeker in de toekomst van jullie services gebruik te maken als het nodig is dank je wel

Super snel en goed

Prima service. Gratis geholpen met een kleinigheidje in het ontwerp.

Goede kwaliteit, goede prijs en snel geleverd

Goede kwaliteit, goede prijs en snel geleverd

prima en snelle levering

de stempel is van goede kwaliteit en werd heel snel geleverd.

Perfecte stempel en snel geleverd.

Ik was op zoek naar een stempel om vers gedraaid keramiek te kunnen paraferen. Kreeg het juiste advies en de stempel werd in een dag geleverd. Resultaat is prachtig.

verkeerd artikel geleverd

ik heb iets anders ontvangen dan ik besteld had. Ik wacht nu op antwoord op mijn email melding hierover. Het product zelf voelt van goede kwaliteit en snel geleverd, maar helaas niet het juiste.

Niet tevreden over het product.

Ik heb 2 stempels van ongeveer €16,- per stempel besteld. Toen ik de stempel binnen kreeg bleken ze zo klein dat de tekst op de stempel bijna niet leesbaar is zonder loep. Stempels zijn dus helaas niet bruikbaar. Als ik had gezien dat die stempels zo onwijs klein waren voor €16,- per stuk had ik ze niet besteld.

Supermooie stempel

Makkelijk bestellen. Duidelijke website. Levering volgens verwachting.

Eerste kennismaking en direct prima verlopen!

De eerste keer dat ik iets bestel bij Stempelfabriek voor onze vereniging. Telefonisch goede informatie gehad. Bestelling vlot kunnen doen en snel geleverd. Producten prima.

Duur, doen niks met klachten, stempel komt niet overeen met drukproef

Ik zou dit niemand aanraden. Brandlucht, overal vieze zwarte strepen op het blad... Toen ik hier een melding van maakte, werd mij verteld dat ik het maar in een bakje met lauw water moest leggen om het er af te weken. Nou, dat is niet gelukt natuurlijk. Ook de plaatsing van het logo zat niet op de plek zoals het aangegeven was op de drukproef. Het enige wat wél goed is gegaan, is de uitnede zelf, dus de machine werkt.

Vlekt heel erg

Vaker besteld! Helaas heb ik nu stempel binnengekregen die heel erg vlekt.

Een letter komt niet lekker door

Prima stempel maar de laatste letter van de langste zin komt niet door een n wordt een r

Besteld, ging wat lastig (hele kleine letters) Snelle levering, mooi product. Stempel gebruikt op hout met verf, advies stempelen met een roller en niet rollen.

Snel en goed. Ik bestelde een complex stempel van een familiewapen. Een paar dagen later was die al binnen.

Behulpzaam, goede prijs en snelle levering

Voor de eerste keer hier een bestelling gedaan en is naar volle tevredenheid tot stand gekomen.

Het kon niet beter

Het was lang geleden maar 100% geholpen

Snelle en goede levering

Dinsdag stempel plus accessoires besteld. woensdagochtend in huis. Het maken van een eigen stempel tekst/ontwerp zou enigszins verbeterd kunnen worden. Hierbij doelend op het maken van een ontwerp bent begonnen en je moet het programma even verlaten, dat je hierna opnieuw moet beginnen omdat niet onthouden wordt wat je gedaan hebt. Ook in het verleden gemaakte en bestelde ontwerpen worden niet bewaard. Zodat ieder keer "het wiel opnieuw uitgevonden moet worden". Verder absoluut niets op aan te merken. Bestelling wordt goed en snel uitgevoerd.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.