Mooi werk, snelle afhandeling, correcte info.

Zeer positieve ervaring.

Snelle reactie op vragen via de site, goed meegedacht en levering binnen 24 uur. Top!

Mega tevreden

Makkelijk en super snelle levering

Slecht

Hij lijkt op de site groter dan in het echt

Denken goed mee

Mijn ontwerp zou onduidelijk worden, daar hadden ze me tijdig van op de hoogte gesteld en geholpen met wat ik anders zou kunnen doen

prima!

Makkelijk en snel, stempel precies volgens voorbeeld. Een aanrader!

Perfecte klantenservice

Nadat ik gemeld had dat het sjabloon dat ik ontvangen had niet helemaal naar wens uitgevoerd was, kreeg ik de volgende dag al een nieuwe opgestuurd. Top!

Goed, snel

Gewoon goed

Resultaat is boven verwachting

Ik liet een sjabloon maken van een bestaand logo. Wij wilden het gaan gebruiken voor een open dag; tijdelijke graffiti met stoepkrijt. Dat is ingewikkeld omdat het niet precies hetzelfde logo kan worden als sjabloon. De stempelfabriek was zeer geduldig en na een aantal voorgelegde versies is het resultaat boven verwachting mooi geworden!

geweldig

super snel en een prachtige stempel, heel gedetailleerd heel blij mee

Adequaat en snel

In de veelheid aan aanbieders kwam ik uit op de site van stempelfabriek.nl. Ik vond wat ik zocht, heb de bestelling geplaatst en na een korte mailwisseling is de order uitgevoerd zoals ik verwacht had; correct en binnen de afgesproken termijn.

Snelle service, product van goede kwaliteit!

Mooie stempel en snel geleverd.

De stempel geeft een mooie print en was snel geleverd.

Uitstekend!

Zeer snelle levering. En een mooie duidelijke stempel.

Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden

Geweldig product en zeer snel geleverd, mijn complimenten

Super snelle service en prachtige stempel

Besteld en volgende dag in huis. Kwaliteit is super. Heb een klei stempel besteld. Zeer tevreden. Ik kom zeker terug. Ik raad dit echt aan

Gewoon goed

Super klantenservice

Zelf fout gemaakt bij eerste bestelling. Maar toch coulante oplossing door de klantenservice van stempelfabriek. Echt super. Dank is groot!

Top snel geleverd

Prettig contact gehad met een medewerker. Snel geleverd

nog wat verbetering nidig

via Bol besteld maar kan de code van bol( ordernummer) niet verrekenen. ik betaal nu dus waarschijnlijk dubbel

makkelijk bestellen, geweldige service.

zoals boven beschreven, prima webwinkel, goede uitleg bij producten. Snelle levering.

Prachtig , kan niet zonder

Ik ben er erg blij mee, voor postcrossing

Snelle levering, maar lastige software op site

De bestelling is snel geleverd, maar de te gebruiken software op de site is lastig en niet heel duidelijk. Verder komt de te verwachten betaling niet overeen met hetgeen bij Bol.com is betaald. Dus wat geleverd is, is prima, maar er moet nog een en ander verbeterd worden aan het bestelproces.

Communiceer met je klant

Doordat ik niet in nl woon en even voor een week op en neer vloog wilde ik toch graag mijn stempel meenemen. Vriendelijk werd ik te woord gestaan toen ik vroeg of het zou lukken. Maar toen de levering uitbleef en ik zelf er achter aan moest gaan werd er terug verwezen naar de levertijd. Eerst beloven dat het gaat lukken, mijn advies aan jullie is, blijf communiceren met je klant, ook als je dingen niet waar kan maken.

Snelle levering en goede service.

Duidelijke website waardoor je precies weet welke stempelmaat de beste keus is. De stempel is precies gemaakt zoals wij deze hadden opgegeven. Daarnaast ook nog eens zeer snel in huis.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.