geen problemen

Zeer positief

Een duidelijke website en een snelle levering

Snel geleverd. Top!

Gewoon goed. !

snelle service helemaal tevreden

ze hebben mij zelf gebeld omdat het huisnummer ontbrak. Had het de volgende dag al in huis. Top geregeld

Netjes geleverd en snel

Netjes geleverd en snel

Snelle service en goede kwaliteit.

Perfecte hulp zelfs ik had dubbel besteld en zij hadden dat na overleg meteen verholpen.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering binnen 1 dag

Snel en nauwkeurig geleverd.

De bestelling op de website ging snel. Vraag gesteld via de chat en kreeg snel antwoord. Het antwoord had iets duidelijker kunnen zijn dan alleen "dat kan je vinden in google". Maar inderdaad vond ik het via google, dus het is goed gekomen.

Top geregeld!

Top geregeld!

Geslaagd

Met behulp van de chat kon ik vinden wat ik zocht. Werd erg vriendelijk, leuk en snel te woord gestaan. Zeer tevreden.

AQlles is naar wens gegaan.

Alles is naar wens gegaan.

snelle en correcte levering

toegankelijke website, snel besteld, snel en correct geleverd

goede en snelle levering

Snel en goede service.

Was mijn 1e kennismaking. De service was super, en snel binnen.

Snelle levering, lettertype en grootte kloppen. Precies wat ik wilde is gearriveerd wanneer ik het wilde.

Goede ervaring.

Makkelijk bestellen. snelle levering. Wellicht een handige optie om ook een stempel advies te krijgen aan de hand van de grootte en hoeveelheid van je tekst.

Jammer dat ik niet meer stempels nodig heb

Goede telefonische en schriftelijke communicatie. Zeer prettig bedrijf om mee te werken en ook nog heel snel. Mocht ik weer stempels nodig hebben dan is dit het bedrijf!

Super goed geholpen door Tom van de klantenservice

Professioneel en snel

Professionele website om bedrijfsstempel te ontwerpen en te bestellen. Bezorging is conform de afspraak, snel dus. Kwaliteit van de stempel is prima. Hartelijk dank voor uw goede service. Veel succes in deze bedrukte tijden!

Super snel en dat wat ik had gehoopt

Super duidelijke stempel binnen 2 dagen thuis

Niet als verwacht

ontbrekende stukken

uitstekende levering

Product zeer snel geleverd en ziet er uitstekend uit

Zeer tevreden over de stempel er mooi ook de stempel.kussen en inkt van goede kwaliteit echt een aanrader hier te bestellen

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

085 486 89 99

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.