keurig geregeld!

Bestelling vlot klaar en goede kwaliteit

Snelle en goede service

Bedrijfstempel In de ochtend om 10:00 uur besteld en in de middag om 15:00 uur gelijk kunnen ophalen. Top!

prima verzorgd en goede kwaliteit

Ik heb vandaag 07-10-2020, de stempel ontvangen en ben er meteen mee aan het werk gegaan. Het resultaat is erg goed, De stempel op zich zelf ziet er goed uit, Ligt goed in de hand en de afdruk is heel erg duidelijk. Ik ben er zeer tevreden over. Bedankt.

zeer goed

Goede kwaliteit

De stempel was snel en goed geleverd. Echt een aanrader.

Snelle levering binnen 1 dag.

Product in goede staat. Tevreden :)

Positief

Heb snelle reactie op mijn vragen mogen ontvangen.

Snelle service goede kwaliteit

Zie bovenstaande

Goed en snel

Het maken van de stempel, bestellen van de stempel en leveren van de stempel verliep snel en voorspoedig

snel en super tevreden

snel en precies geleverd wat we wilde.

Bestelling was goed echter voor mij onduidelijk waardoor ik nu een stempel heb die veel te klein is.

doordat alles biet heel duidelijk (voor mij) online aagegeven wordt heb ik een stempel besteld die uiteindelijk veel te klein blijkt te zijn. Neemt niet weg dat het bestellen en verder de gang van zaken helemaal keurig was, snelle levering en product verder wel goed!

Zeer snelle levering

Alles is prima geleverd de volgenda dag in huis.

snel geleverd

Good service

Very quick delivery and return.

Accuraat

goede accurate service en snelle levering. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

De stempel is nog niet binnen

Geen idee

zie boven

Een zeer klantvriendelijk bedrijf met uitstekende service.

Vorige week had ik bedrijfsstempel besteld. Na afronding van het bestelproces ontdekte ik, dat ik een foutieve tekst had opgegeven. Direct gebeld met Bedrijfsstempels.nl. De stempel werd onmiddellijk erbij gepakt en zonder kosten voorzien van een nieuw plaatje. De volgende dag had ik de correcte stempel in huis. Wat een perfecte service!!

Alles super, ik kom zeker terug naar jullie toe :)

het was snel en efficiënt, ik zal het aanbevelen aan vrienden

Snelle levering van een mooie bedrijfsstempel

Snelle levering, stempel geheel naar wens.

Quick & Easy

See above

super

super mooi en snel geleverd

Vlotte levering en prima stempels

Snelle service en goede kwaliteit

Mooie stempel die goed bedrukt en meteen de volgende dag ontvangen. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven