Pluspunten

zeer snelle levering!

Pluspunten

zeer goede telefonische bereikbaarheid behulpzaam personeel bij vragen snelle levering

geen !

Pluspunten

Vrijdag middag besteld en gelijk maandagochtend netjes geleverd.

Pluspunten

Top Service. Snel geleverd.

Pluspunten

snel en goei service, aardig en helpful persoonel.

niks

Pluspunten

Erg klantvriendelijk, ik werd direct en goed geholpen. Mijn product was mooi en snel klaar.

Pluspunten

snelle en correcte levering

website kan klantvriendelijker

Pluspunten

Heeft conform afspraak een proefdruk gestuurd en na akkoord zijn de stempels verstuurd. Toppie

Pluspunten

Prima service. Ik kwam er niet helemaal uit om een stempel te ontwerpen. Ik heb mijn wensen via email doorgegeven en kreeg de volgende dag al een ontwerp toegestuurd die aan mijn verwachting voldeed. Weer een dag later had ik de stempel al in huis.

Pluspunten

Goede service, snelle levering en behulpzaamheid.

Zo door gaan!

Pluspunten

Snel, goede service

Pluspunten

Sneller levering Goed product Klantvriendelijk

Pluspunten

Snelle actie en vriendelijk contact

Pluspunten

Pluspunten

Perfecte service en mijn stempel is ook perfect en netjes op tijd geleverd de volgende dag

Geen verbeterpunten, ik kan alleen maar zeggen ga zo door

Pluspunten

Zeer snelle levering. Redelijke prijs-kwaliteit verhouding. Vlotte reactie op de gestelde vragen.

We menen dat de drukplaatjes voorheen in metaal waren; Wij hebben ze gekregen in wit (hard) plastic, maar dat lijkt ons toch minder duurzaam. Op de website vonden we hierover geen (of niet meteen) adequate informatie.

Pluspunten

top service. Dit is nog een bedrijf dat met je meedenkt!

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering.

Pluspunten

Fast. Good quality. Tool for stamp-design on website is amazing. Compliments to the web designers. Very positive.

If website would offer me color pad, and made clear to me that stamp is coming without one prior to paiment, I would appreciate.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk zelf een stempel ontwerpen. Product is goed.

Bedrijfsstempel ontworpen en besteld, met IDEAL direct betaald op een maandag, donderdag de stempel geleverd, op maandag een mail met daarin een herinnering/aanmaning (zo staat het er letterlijk). Dat ze een fout maken in hun administratie is wel mogelijk, maar in drie dagen mensen een aanmaning sturen is wel erg heftig. Ik heb gemaild en duidelijk gemaakt dat ik vooraf met IDEAL betaald heb, en uitgelegd dat ik het van de gekke vind dat binnen drie dagen een aanmaning word verstuurd. Helaas geen antwoord op gekregen. Desalniettemin wil ik het bedrijf niet afraden.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven