Prima service!

Bij onze bestelling bleek dat het naambordje beschadigd was. We hebben een nieuwe gekregen. Super!

Snel en prachtig werk

Snel en prachtig werk

Top !

Snelle levering, prima materiaal

Prima snelle service

Makkelijk te bestellen duidelijke website en snel in huis

Prijs kwaliteit is schandalig

De prijzen zijn schandalig hoog verder is het houtje maar voor de helft gelakt.

Onvriendelijk en onbehulpzaam

Mijn ervaring (telefonisch)Onvriendelijk en onbehulpzaam

mooi! supersnel!

Bestelling geplaatst en betaald. De volgende dag al mijn naambordje binnen.

Geweldige service mooi product!

Ik had mijn bestelling donderdagavond geplaatst en ik zag geen bevestiging. Bestelling helemaal vergeten de volgende dag, maar op vrijdagavond dacht ik er aan. Toen heb ik snel via de site een berichtje gestuurd met de vraag of mijn bestelling goed was doorgekomen. Op zaterdag avond ontving ik mijn naambordje in de brievenbus. Het product is van hoge kwaliteit, voorzien van goede bevestigingsmaterialen en goed verpakt. Op zondag!, op zondag kreeg ik reactie op mijn bericht, dat ze alles hadden gecontroleerd en dat zij zagen dat ik het pakket had ontvangen. Dat zij de moeite namen om zelfs op zondag te controleren vond ik echt geweldig! Het product was super! Wat wil je nog meer?

Snelle en correcte levering

Het naambordje werd snel en correct geleverd. Helaas was er geen communicatie ook niet nadat ik een mail had gestuurd.

top

resultaat zoals gehoopt en snelle levering. Prijs mag wel een beetje omlaag

Eenvoudig en snel

Hele goede ervaring met naambordjevoordeur.nl. Eenvoudig zelf te ontwerpen en binnen 2 dagen in huis.

Geen idee van de status van mijn bestelling

29 Juni 2 naambordjes besteld en betaald met PayConiq Vervolgens niets meer gehoord, geen bevestigingsmail of een mail mbt de status 5 Juli telefonisch contact gehad en te horen gekregen dat het enkel dagen kon duren, maar tot op heden geen enkele bevestiging of status mogen ontvangen

Ziet er mooi uit, ontwerp makkelijk te maken en snelle levering.

Mooie bordjes, jammer dat et design niet gecontroleerd word

Bordje besteld voor vaderdag. Mooie bordjes alleen vind ik het jammer dat er niet gekeken word of het design goed is. Online leek het namelijk alsof de tekst goed in het midden stond alleen in het echt zit het scheef en daar stoor ik mij erg aan. Verder tevreden.

mooi afgewerkt product met goede klantendienst

Na plaatsing van mijn bestelling heb ik nooit een bevestiging van mijn bestelling ontvangen, maar na het versturen van een mailtje naar de klantendienst was ik direct gerust gesteld. Mooi naambordje is op enkele dagen tijd perfect afgeleverd aan huis.

Handige website, snelle levering, goed contact

Opmaken naambordjes met de website was fluitje van een cent, de levering was snel en ik had vriendelijk en slagvaardig mailcontact nav een vraag van mij. De bordjes waren precies zoals ik me had voorgesteld. In no time stevig vastgeplakt - a breeze.

Mooi , maar spijtig van de beschadiging

Hoekje van plaatje was beschadigd .

Heel goed.

Was even een dingetje om de tekst er goed op te krijgen. Maar eenmaal bekend met de werking van het programma, was het top.

Prachtig naambord en snelle levering.

Op de site staat duidelijk aangegeven wat je moet doen. De keuze is ontzettend groot in bordjes/letters. Je proefdruk is precies zoals het op je naambord komt te staan. Ben zeer tevreden!

Goed opgelost

Er waren wat problemen in het begin met de levering maar dit is naar tevredenheid opgelost.

Goede klantenservice

Snelle levering maar er zat geen bevestigingsmateriaal bij de levering. Klantendienst gebeld en 4 dagen later zat het in de brievenbus.

Binnen 2 dagen in huis

alles prima

snelle levering, zeker een aanrader!

Snelle levering en mooie plaatjes

Bestellingvwerd snel geleverd en er kon best nog veel tekst op wat nog goed leesbaar was

Ziet er mooi uit !

Mooie rvs look huisnr bord met een hond erop

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

085 487 49 10

info@naambordjevoordeur.nl

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.