Mooi schoon en aardige gastvrouw.

Hebben heerlijk gebubbeld en kregen gratis drankje aangeboden tot 2 maal toe. Bij vertek nogmaals een drankje mee. Moesten helaas eerder weg. Stort douches waren ook heerlijk evenals de sauna. Zelfs het water is voor aanvang nog helemaal vervangen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne kamer in het centrum van Leeuwarden

Vriendelijke uitbaatster, je krijgt een code om de sleutel uit het kluisje te halen en hebt verder niemand nodig. Fijne kamer in het centrum van Leeuwarden, genoeg ruimte en privacy, faciliteiten voldoende en de hygiëne is prima.

een heerlijke wellness

Zeer schoon en goede organisatie. Prettig en vriendelijke ontvangst en uitleg. We hebben genoten.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Top locatie en inrichting plus sfeer

Compleet en top verblijf

Aan te bevelen locatie

Ruim appartement. Alles netjes en keurig verzorgd. Van alle gemakken voorzien. Vriendelijke beheerders. De tuin is misschien niet helemaal die kwalificatie waard. Maar verder geen kritiek. Hoewel smaken verschillen want mijn vriendin vond de matras wat zacht

Geweldig!

Mooie landelijke rustige omgeving met veel privacy. Heerlijk kunnen genieten van elkaar.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijn ruim verblijf van alle gemakken voorzien

Super fijne dag gehad in dit verblijf. Alles tip top in orde. Als ik minpunten zou moeten noemen kan ik alleen bedenken dat ik het jammer vind dat er geen handdoekenservice bij zit (of alleen tegen vrij dure betaling) Verder was er beetje een rioollucht in de wc en de 2e keer in stoomcabine roken we dit ook daar. Terwijl de eerste keer juist heel fris rook. Maar verder superfijn en duidelijk ontvangst, waren 15 min eerder maar was geen enkel probleem. Eigen consumpties ook toegestaan. Dat is een pluspunt.

Helemaal top!

Deze locatie is geweldig. Hygiëne zoals het hoort. Sauna's die echt werken met een super goede infrarood. Personeel heel vriendelijk met een duidelijke uitleg. Ja hier komen wij op zeker terug.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Leuke sfeervolle kamer van alle gemakken voorzien

Fijne sfeervolle kamer. Douchen in bad was wat onhandig maar verder alles prima in orde en nog belangrijker schoon!

Mooie kamer super netjes

Super netjes en mooie lokatie en leuke verhuurders .

Super accommodatie

Super fijn van de stad Zwolle om rustig te genieten!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Netjes, schoon, alle privacy perfect

• Prijs-kwaliteit verhouding

Relaxed, schoon en koffie. Alles aanwezig. Een plus punt, een mooi afgeschermd zitje bij de deur voor een sigaretje. Fijn adres om heen tegaan.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fantastisch mooie en nette accommodatie

Hele nette en mooie locatie en van alle gemakken voorzien Alles is zeer schoon Ook een hartelijke ontvangst al met al een echte aanrader

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijke kamer met veel privacy

Wij komen nog wel eens terug

• Prijs-kwaliteit verhouding

Een fantastisch, mooi huisje!

Wat een geweldig plekje! Dit tiny house is werkelijk een pareltje – smaakvol en met oog voor detail ingericht. Alles straalt warmte en rust uit, waardoor je je meteen thuis voelt. De gastvrouw is ontzettend lief en gastvrij. Vanaf het eerste moment zorgt ze ervoor dat je je welkom voelt. Ze heeft echt oog voor haar gasten en dat maakt het verschil. Een heerlijk verstopplekje voor wie even wil ontsnappen aan de drukte. Perfect voor een paar mooie uren of een romantisch nachtje weg. Een plek om te onthouden – en om zeker nog eens terug te komen! Een mooie ervaring en herinnering rijker

Een mooi ervaring

Een gastvrije ontvangst. Mooi schoon.en als zo als het hoort. Wij komen zeker een keertje terug. Echt een aanrader.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goede ontvangst, precies zoals op de foto’s. Alles vooraf al op temperatuur en een duidelijke uitleg!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie kamer ruime badkamer. Werdt aardig en discreet ontvangen

• Prijs-kwaliteit verhouding

Discreet en precies wat we wouden

• Prijs-kwaliteit verhouding

Een fijne play room als je op zoek bent naar een spannende dimensie

Alles keurig geregeld vanaf de reservering tot en met aankomst! Kamer keurig netjes en schoon.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooi locatie en kamer, wederom erg netjes en discreet

De nieuwe tweepersoons matras is top!

Netjes schoon discreet

Mooie leuk ingerichte kamer.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Rustig, met erg veel privacy

Rustige fijne kamer in een omgeving met weg veel privacy. Het is een fijne plek om je met je lover een paar uurtjes terug te kunnen trekken en van elkaars gezelschap te kunnen genieten.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!