Matig

Het water vh bubbelbad rook heel erg muf Vloer rondom het bad niet schoon Schimmel op mindere plekken Los hangende zeepdispenser Los hangende stukken verf Plankje stuk in de sauna Al met al was het deze keer niet zo’n fijn bezoek jammer want de vorige wnmmmm

• Prijs-kwaliteit verhouding

Was oké niet goed maar ook niet slecht

Het was voor mij de eerste keer dat ik naar zoiets ben geweest De kamer was schoon Maar heeft wel een update nodig Bed is verroest een verfje er over en het ziet er weer beter uit Jacuzzi de temperatuur ging niet naar beneden was op 38.6 veel te warm Wel een leuke tijd gehad Had 2 uurtjes in deze kleine kamer dat is echt wel genoeg Wel mocht ook eerder naar binnen heel aardig

• Prijs-kwaliteit verhouding

Als “B & B” een prima verblijf…, als Secret Room had ik een andere verwachting …

Toilet beneden is niet heel praktisch (en koud). Appartement/kamer zelf qua inrichting niet echt “warme uitstraling”.. In overleg met eigenaresse later ingecheckt omdat zij in de file stond/verlaat was. Echter de volgende dag stond ze wel om 10.00 hrs op de stoep voor de schoonmaak… Bij binnenkomst miste ik de rozenblaadjes. En de 2 glaasjes Prosecco, zoals die wèl vermeld stonden toen ik ging boeken .. De bijgeboekte arrangementen met de bos rozen, de fles Prosecco en de Sushi’s waren prima… Ontbijt ter plekke bijgeboekt, en was prima verzorgt. Oh ja, de redelijk continu blaffende hond buiten werd op den duur wel beetje vervelend, maar kan die hond waarschijnlijk zelf ook niets aan doen..

Een hele goede ervaring

Hygiënisch, rustgevend en er wordt aan alles gedacht. Ik heb hier niks aan toe te voegen.

Fijne lokatie!

Fijne lokatie, het waren weer fijne uurtjes daar te zijn!

Lekker relaxed

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie plek, water in zwembad en jacuzzi erg koud!

Wij zijn afgelopen vrijdag hier op bezoek geweest, bij ontvangst was een vriendelijke dame en stonden de stoom ruimte en sauna aan. Wij zijn begonnen met douchen, de douche is goed maar de regendouche spuit alle kanten op, behalve waar het water moet komen. De hand douche was goed. Hierna wilden wij lekker ontspannen in het zwembad en jacuzzi. Dit water heel was erg koud! Wij zijn niet het zwembad in gegaan vanwege het koude water. Een spa is ons inziens warm, met een aangename temperatuur voor het water. Ook de jacuzzi was koud, wel iets warmer als het zwembad. Maar door de bubbels aan te doen werd het water alleen maar kouder. Een jacuzzi moet minimaal 35 graden water hebben! Wij zijn van mening dat de locatie erg mooi is, maar dat voor het geld wat wij betaald hebben, het niet waard was.

Super verblijf

Alles aanwezig, netjes, aanrader!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Wij komen hier nu al een tijdje, en tis echt geweldig! Geweldige ruimtes, goede service, leuk personeel. De ruimtes zijn ook goed verzorgt en hygiënisch. Deze prive sauna is een echte aanrader!!.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fantastische plek echt op jezelf

Het was een fijne plek om samen te komen, Beetje kort ,maar volgende keer veel langer.Bedankt .

Fijne kamer, privacy gegarandeerd

Absoluut een fijne kamer! Super handig gelegen op heel korte afstand van de snelweg. Je bent zo weer onderweg. Voorzieningen basic, maar netjes. Privacy gegarandeerd, onder meer door een volledig afgeschermd terrasje voor de kamerdeur. Uitermate geschikt voor korte ontmoetingen.

Prima locatie

Prima locatie voor een kort moment. Wil je langer genieten dan is deze locatie niet echt geschikt.

Netjes

Erg leuk en knus

Dit is de tweede keer dat ik deze leuk ingerichte kapschuur met hooizolder ben geweest. Het geheel is heel erg knus en leuk, echter de trap naar de hooizolder waar het bed staat is wel even een dingetje, maar je komt er. De privacy is prima en er is een leuk terras Ik kom zeker nog eens terug!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima locatie met fijne mogelijkheden

Het is een mooie locatie van binnen op het industrieterrein. Alleen hadden de douches een pisstraal. En 1 kant van de whirlpool deed het niet. Nu waren we mot ons tweeën en hadden we die kant nodig maar toch.

Heerlijk genoten

Voor een heerlijk verblijf in prive sfeer

gezellig

Makkelijk en discreet binnenkomen met een goede ontvangst

• Prijs-kwaliteit verhouding

Privacy mooie schone grote ruimte

Al meerdere keren geweest en voor herhaling vatbaar kwa schoonheid ,privacy ,grote van ruimte

Perfecte eerste keer!

Voor ons was het de eerste keer sauna. Daarom gekozen om wat meer privacy. Maar wat was het een geweldige ervaring! Alles werd netjes uitgelegd door de eigenaresse, zag er goed verzorgd uit en de hapjes die we kregen waren zeer royaal :D Dus zeer zeker een aanrader!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Was weer perfekt dankje wel

Was weer top

Heerlijke plek!

Voor de 2de keer hier geweest. Zeer rustige plek met heel veel privacy. Fijne sfeervolle bovenverdieping. Overal is aan gedacht! Schoon en netjes. Het is misschien wat prijzig maar ach zo’n dag maakt alles goed!

Heeeel fijn

Zeer discreet alles was goed geregeld.

Ruimte en privacy

Deze locatie biedt een geweldige ruimte waar je in alle rust en privacy kunt ontspannen. Het is werkelijk in alle gemakken voorzien, is zeer schoon en goed uitgerust. De faciliteiten en de ruimte is zo genereus dat je er uitstekend met meerdere personen kunt verblijven, hoewel ik niet weet of dat tot de mogelijkheden behoort. We gaan in ieder geval weer terug.

Heerlijk!

Heerlijk genoten alweer!

Fijne kamer

Altijd goed en hele fijne kamer. Al meerdere keren gebruik van gemaakt. Schoon en netjes, helemaal anoniem.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!