Gewoon perfect

Vriendelijke ontvangst, alles goed uitgelegd en hygiënisch super.

Precies goed

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie locatie om een aantal uren te ontspannen. Jacuzzi lekker op temperatuur, sauna en douche zijn ruim. Locatie schoon. We hadden een beetje laat door hoe de muziek wat zachter te zetten.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijke locatie om te ontspannen

Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg. Alles aanwezig wat je nodig hebt om een paar uurtjes te ontspannen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

nette en verzorgde kamer met veel extras

wij hebben hier een fantastische paar uurtjes doorgebracht. De kamer zag er netjes en verzorgd uit. Zeker voor herhaling vatbaar. Zeker voor deze prijs een heel goede kamer.

Goed ervaring!

Het huisje is gezellig, en knus. Bed is wel op een vliering, met een trapje wat best wel glas kan zijn. Bad is knus met zn tweeën, het vullen is wat lastig omdat er geen kraan is. Vullen moet met de douchekop

Zeer schoon

Prettig en wrg schoon en gezellig verblijf

Magisch

Geen lang verhaal, goed fris verzorgd, heel mooi en ingericht, fijne ontvangst....echt een aanrader!!!!!!

Waanzinnig!!

Wat een waanzinnige mooie ruimte! Alles wat je wenst binnen handbereik! Zo’n fijn en warm ontvangst, je voelt je welkom en wilt nooit meer naar huis! Wij willen graag snel nog een keertje gaan.

• Prijs-kwaliteit verhouding

ik had geen double room kamer gereserveerd met mijn date met een stapelbed maakte de kamer erg klei

ik vind het ook vreemd dat als ik heb gereserveerd en betaald via internet en ik kom aan om 11.00 om in te checken de dame mij vergeten is er in te zetten dat moest ze nog even doen?

Bevredigend

Paco Hernandez werd helemaal happy in dit hotel. Hij had afgesproken met zijn trophy wife, en dat werd een middag om nooit te vergeten. De kamer was keurig, Het uitzicht was weergaloos — ook als Paco naar buiten keek. Wat niet zo gek vaak gebeurde, maar dat terzijde. De liften roken een klein beetje naar uien, maar dat deed Paco denken aan zijn wijlen oma, als ze sopa de cebolla maakte. Zelfs dat verstoorde zijn humeur niet. Ik kom hier zéker terug.

Top ervaring

Gisteren geweest en het was heerlijk. Je wordt vriendelijk en goed ontvangen. Zeer hygiënisch en je kan er zeker goed ontspannen. Ik raad het zeker aan.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Netjes en schoon huisje. Mooie living en fijne badkamer. Prima locatie!

Goed maar kan beter

Ruimte was netjes en schoon. De sauna zou aan staan maar bleef koud. Stoombad was niet in gebruik en daar stond een asbak waardoor de ruimte daar naar rook stonk. Wel heerlijk in jacuzzi kunnen genieten.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldige ruimte om volledig tot ontspanning te komen.

Nette, schone ruimte. Service is prima!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Nette kamer, vriendelijke ontvangst.

Fijne avond gehad, zelfs terwijl het dezelfde dag geboekt was alles keurig netjes.

Heerlijk genieten

Een vriendin en ik hebben heerlijk genoten van de gouden kamer. Keurig ontvangen, alles perfect verzorgd en schoon. We hebben een top tijd gehad.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Leuke prive lokatie, niet superschoon

Grappige lokatie met een mooie vide met rond bed. Voor de prijs had de stoffer er wel door gemogen, evenals werkende verlichting. Met 1 koffiepadje en geen suiker nodig je mensen niet uit voor koffie.. jammer

verwachting was meer kwaliteit

Een schuurtje achter het huis met enorme veel rommel om het huis is niet de uitstraling welke we van tevoren hadden verwacht.

Heerlijk

Niet eerste keer geweest. Het is perfect plekje voor jou en jouw man om te onspanen. Altijd erg schoon en mooi kamers. Top!

Top lokatie

Super geregeld top lokatie

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne locatie, kamer en discreet!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijke ervaring met super veel privacy

Het was even uitvinden hoe het bubbelbad werk maar helemaal genoten. De douche is ook lekker groot zodat je samen kan douche en dat is zeker een pluspunt.

Wat een heerlijk plekje.

Wat een heerlijk plekje, we komen er zeker vaker.

Prettig verblijf

Netjes en schone locatie. Airco aanwezig, koffie en thee aanwezig. Ruim voldoende handdoeken en zeepjes. Voor de woon/slaapkamer moet je wel een trap op (handig te weten als je met een koffer en een tas komt) Goeie service qua uitleg over de app voor de zelf check in!

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!