Super ervaring

Zeer vriendelijk ontvangst Prima ruimte en faciliteiten

Discreet, netjes

Wij ervaren deze gelegenheid als netjes en discreet. De kamer is spik en span in orde

Schoon en netjes

• Prijs-kwaliteit verhouding

Tot nu toe de mooiste die we bezocht hebben.

Erg fijne plek

Heerlijke plek om even te genieten! Het voelt erg knus aan en je bent echt even weg. Soms lastig te parkeren op de parkeerplaats met meerdere auto’s.

Heerlijke nieuwe Kamer

Fijne sfeervolle warme kamer. Heerlijk bed, en de twee zithoeken. Lekker koffie en thee beschikbaar.

• Prijs-kwaliteit verhouding

heerlijk rustige omgeving, en de studio zelf sfeervol ingericht

Ik zal hier zeker nog eens terugkomen!

Gezellig knusse waarmee kamer

We hebben heerlijke uurtjes gehad. Fijne douche. Heerlijk bed. Kamer klein maar fijn.

GE-WEL-DIG

Toch weer in de bronzen kamer beland en wat hebben we weer een heerlijke avond gehad! Het was voor ons de 2e keer en dit blijft toch wel de mooiste kamer waar we zijn geweest, ook al hebben we eigenlijk alleen maar oog voor elkaar.. Het is er lekker warm binnen, of komt dit toch omdat we het zo warm van elkaar krijgen, kortom het was weer een top avond!

Drentse gastvrijheid

De ontvangst was erg prettig. Vriendelijk en attent. Ook de bijgeboekte lunch was erg goed. De kamer was netjes, lekker ruim. WC, badkamer, groot bed, leuk zitje en een eettafeltje alwaar je kunt genieten van een lekkere lunch. Voldoende parkeergelegenheid. Kortom: een goed verblijf

• Prijs-kwaliteit verhouding

Hygiëne was zoals beschreven Het was heerlijk we hebben genoten van de jacuzie en sauna en de douche enigste minpunt was het verbinding met de bluetooth muziek haperde vaak en kwaliteit van de geluid was minder waardoor de vibe wel en beetje verstoord werd hahah iets om aan te doen voor de eigenaar maar goed verder top

Fantastisch mooi plekje

Erg mooie plek,In prachtige laan met veel privacy. Echt een lief huisje waar je je gewoon thuis voelt . En ook absoluut vriendelijk van prijs voor zoveel ruimte

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fantastische plek om even samen te zijn.

Alles was superschoon, handdoeken en badjas ruiken heerlijk. Temperatuur lekker warm bij aankomst. Hele fijne uitleg van een vriendelijke dame.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie ervaring samen met mijn liefje

Mooie, gezellig en complete secret room. Zeer schoon met alles wat je hartje begeert. Zeer de moeite waard om na de sauna in het mooie Kampen een hapje te eten! Wij zijn tot totale ontspanning gekomen en rozig naar huis gegaan. Een echte aanrader en wij gaan zeker terugkomen

Super relaxed

Entree wilde niet echt lukken maar na contact ging dat verder prima.

Perfecte studio

Hartelijke ontvangst, corect en netjes. Mooie moderne ruimte met alle voorzieningen erin en in nieuwstaat. Complimenten we komen zekers terug

Super fijne kamer

Was weer super. Hier al regelmatig geweest. Mooie badkamer, lekker bed en veel privacy. We komen zeker weer terug.

Minder dan normaal

Slome in check, duurde te lang. In het verblijf de Hooiberg was het koud, kranen waren niet handig, sauna of stoomcabine niet op temperatuur dus alles duurde even en dat is zonde als je maar 3 uurtjes hebt. Een 4e uur bijboeken zou een welkome optie zijn voor deze spa. Volgende keer wss een ander verblijf.

Heerlijk

Super fijne en handige plek, dicht bij Utrecht

• Prijs-kwaliteit verhouding

Vies, koud en een schuurtje ipv woonboot

Deze Secretroom klopt absoluut niet met de omschrijving. Het is aftandse schuur discreet vies is. Koud, geen airco aanwezig maar een gaskachel die het niet warm krijgt. Het tocht aan alle kanten. Stroom wat gevaarlijk is. Draden zitten met plakband in elkaar. Nooit meer deze Secretroom.

As i expected

❤️❤️❤️❤️

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima opgevangen. Bij het betreden van het pand aangenaam verrast in positieve zin. Heel knus en vooral heel schoon. Prima bed. Kom zeker terug.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Zeer verzorgd, stijlvol, in mooie landeljke omgeving

Probleem is dat de tijd sneller loopt op deze prachtige locatie. Voor we het wisten waren we drie uur verder. Denk eraan een playlistje mee te nemen op de telefoon anders komt er geen muziek uit de sonos bluetooth speaker. Flesje wijn wat te knabbelen aanwezig. Kun je zo pakken. Betaling kun je achterlaten.. Mooi vertrouwen.. Entree erg discreet. Je krijgt een filmpje gestuurd hoe je kunt inchecken met uitleg over de faciliteiten. Heer relaxed het weekend in..

In een woord TOP

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!