Subliem!

Zoals al vaak hebben wij opnieuw genoten van ons verblijf! Zeker voor herhaling vatbaar.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima lokatie om samen te genieten

Onlangs samen genoten van deze secretroom, het is klein, maar prima om enkele uren samen te genieten!

Schoon en netjes

De sleutel ligt klaar wat fijn werkt Slechts 1 verbeterpuntjes voor kamer 1 Is dat bed wat minder is. Zijn 2 losse bedden waar je tussen beland. Zou fijner zijn als het 1 bed was met 1 matras en 1 topper

Heerlijk ontspannen genieten

Fijne rustige plek. Bob is een vriendelijke gastheer. Heerlijke plek. Netjes en schoon.

Heel bijzonder!

Ruimte, locatie, hygiene top.

Top ervaring

Ik had een goede ervaring, kamer was super schoon en een vriendelijke host.

Erg netjes

Alles zoals is beschreven was aanwezig er werden geen vragen gesteld we konden naar de kamer waar alles netjes en schoon was met alle voorzieningen die we nodig hadden echt super de volgende keer zou ik daar zeker weer een kamer bestellen

Redelijk

Foto's geven een vertekend beeld. Erg prijzig voor deze accommodatie. Locatie is in een drukke winkelstraat

Beautiful and clean

Very easy check in, plenty of privacy, incredibly spacious and clean! Great communication from the host ! Definitely recommended

Prima plek

Voor het doel een prima verzorgde nette plek. Wel overburen die nieuwsgierig keken ( ze weten vast wel dat daar wel eens mensen komen die daten.) een douche zou heerlijk zijn! Dan is het 5 sterren :)

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie en luxe locatie ook als je een vaste partner hebt, als tip wil ik mee geven een apparte vuilnisbak speciaal voor statiegeld blikjes/flesje neer te zetten scheelt opruimen :D 1 min punt was wel dat wij in het zwembad plukken lang haar konden vissen Verder was het als prettig ervaren

Prima huisje

Prima huisje, mooi verscholen in een bos gelegen. Wel erg prijzig!

Prive eigen spa suite

Top locatie De beste ooit Alle faciliteiten zijn perfect

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijke prive gelegen plek .

Een ontzettend leuke verrassende accommodatie waar we inmiddels al een aantal keer zijn geweest... Elke keer is het weer genieten van de rustige plek met veel privacy..Ook de fijne plek in de privé gelegen tuin waar je even lekker kan genieten van een kop koffie. Het is er schoon en alles is voorhanden..groot bad met al heeel klein minpuntje dat je in bad moet douchen..maar gezien hoe het een en ander is gebouwd is dat logisch en mag eindelijk geen naam hebben. Wat ik persoonlijk wat lastiger vind is dat als je eenmaal geboekt hebt er nergens informatie is te vinden over hoe en wat als je wilt zelf inchecken.. Maar terug komen doen we zeer zeker !

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne ruimte, ruim, schoon, compleet en verzorgd

We komen hier vaker en hadden weer een hele fijne ervaring.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooi gelegen en veel privacy goed onderhouden

Zeer ruim appartement goed bereikbaar prima onderhouden veel privacy. De tuin is nou niet helemaal wat ik onder een tuin versta maar dat is een detail. En we vonden de matras wat zacht maar smaken verschillen

• Prijs-kwaliteit verhouding

In 1 woord samengevat : GEWELDIG !!

Wat een fijne plek! We kwamen aan op een supermooie locatie en werden meteen heel vriendelijk en netjes ontvangen. Alles werd duidelijk uitgelegd, dus we wisten meteen wat er mogelijk was. Alles was super schoon, en de gastvrouw was echt een topper. Als extraatje kregen we bij aankomst een heerlijk stukje cake – zo leuk! Echt een aanrader als je er even tussenuit wil en gewoon lekker wil genieten van het mooie uitzicht.

Heel prettig verblijf!

Mooie, ruime en schone kamer. Prachtige badkamer ook.

Het was goed en leuk

Het was weer goed

Prima geregeld allemaal.

Buitenkant zag er minder uit. Eenmaal binnen was alles prima, zag er uitstekend uit.

Sfeervolle kamer

Ideale plek voor een spannende ontmoeting die om wat privacy vraagt. Schoon en de locatie komt overeen met de foto’s. Groot genoeg voor twee stellen.

Uitstekende locatie

Een plaats voor een plezierig samen zijn.

Absolutely amazing

Zeer discreet ontvangen door een bijzonder aardige host. De kamers overtroffen al mij verwachtingen. De twee uurtjes waren daarom ook al veel te snel voorbij. Ik kom daar zeker nog terug want eigenlijk vind ik het jammer dat deze mogelijkheid van een secret room zolang voor mij geheim is gebleven. Daarom op alle vragen een 5 sterren beoordeling

Heerlijk

We hebben erg genoten? Heel mooi ingericht, goed geholpen en erg vriendelijk. Het enige is dat je vrij gekraak hoor waardoor ik niet echt goed heb kunnen slapen, voor de rest was het wel erg mooi en leuk

Fijn huisje

We hebben een fijn verblijf gehad Foto’s waren iets anders dan in de werkelijkheid Zwembad staat er bv niet bij op En het was op de foto’s meer opgeruimd .. De eigenaar was heel goed bereikbaar en we wouden iets langer blijven, was geen probleem

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!