Heel mooi en goed verzorgd!

Mooi verblijf, goed verzorgd.

Heerlijk genoten

Heerlijk genoten van verblijf.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Helemaal goed... Kom hier vaker terug!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super mooie en fijne locatie en hele fijne host

Erg fijne locatie. Ruim, schoon, kaarsjes aan toe we binnen kwamen enz. Heel fijn en netjes.

Was geweldig!

Zeer nette en schone accommodatie en aardige gastvrouw. Ons zien ze zeker terug

Toplocatie

Het was super schoon en sfeervol.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prachtige ruimte, heerlijk zwembad en sauna. Jacuzzi ook helemaal top. Heel schoon en netjes.

Prima verblijf, wel koud

Het is een hele leuke ruimte en schoon, alleen was het erg koud in de kamer omdat de airco het niet bij kon houden. Voor bezoek in koude periodes deze ruimte niet echt aan te bevelen. Ook was de douchekraan slecht te regelen.

Top ervaring

Fijne locatie, veel privacy, erg prettig

• Prijs-kwaliteit verhouding

Samen met mijn vrouw heerlijk genoten van de faciliteiten. Heerlijk kunnen ontspannen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Voelde me niet op mijn gemak

Donker hok. Wij waren op tijd, maar er was toen nog niemand om de deur open te doen. Er lagen twee kleine handdoeken om mee af te drogen na de whirlpool en slippers. Geen badjassen of grote kussens of dekens op het bed. Voelde voor mij niet romantisch. Voelde meer als een te dure afwerkplek. Vette vingers op de muur en de whirlpool voelde vettig. Voor mij niet voor herhaling vatbaar. Verder wel aardige mensen die ons hielpen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

keurig locatie waar alles gied verzorgd is

wij hebben heerlijk genoten van ons prive momentje, goeie sfeer verlichting,alles schoon en heerlijk 2 persoons bad,de swing is ook een aanrader aangezien die niet thuis aan me plafond hangt .

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooi ingericht huisje op een discrete plek

Erg fijne tijd doorgebracht op deze mooie plek. Duidelijkste instructies, alles keurig netjes en mooi ingericht. Zeker een plek om vaker terug te komen.

Staff doesn't speak English

They didn't have any snacks or drinks, staff is unpleasant, they don't speak 1 word in English which I find very unsatisfying as a customer who is paying to get there and enjoy. They don't provide enough towels, a lot of things should be repaired. Finding condoms under the bed is such a dissapointment.... Will never come back for sure!

Uitstekende formule/voorzieningen

Een zeer schone perfecte wellness met àlles faciliteiten die je nodig hebt, dit voor een paar ontspannende uurtjes. Kortom deze wellness is een aanrader.

Heel fijne lokatie!

Heel fijne lokatie, zeer verzorgd en van alle gemakken voorzien!

Is super

De gastvrouw ontvangt je op een leuke manier

Super netjes

Alles was echt super!

Mooie intieme setting

Mooie kamer en voorzien van alle gemakken. Schoon en fris. Gekoelde drankjes gratis beschikbaar net als heerlijke Nespresso koffie. Vriendelijke ontvangst en zeker aan te raden

Prachtige locatie

Wat een mooie plek, we hebben echt genoten. Zeer netjes en verzorgd maar ook vooral lekker modern en van deze tijd. Heerlijke jacuzie. Echt een aanrader ! Fijn contact gehad met de eigenaar als je vragen had. Wij komen zeker nog een keer terug.

Erg vriendelijk en netjes

We werden heel vriendelijk ontvangen. Alles was heel netjes. Veel faciliteiten. Ik zou alleen liever een bed zien dan 2 losse lig bedden.

Weer fantastisch

Wederom super voorelkaar

Wederom alles goed geregeld

Echt geen op of aanmerking aan. Alles goed strak geregeld. Anoniem in en uitchecken. Perfect om de vlam weer terug te vinden!

Geweldige ruimte

De ruimte was fijn. Heerlijk afgelegen, ruim voldoende parkeerplek, veel privacy. Hele duidelijke instructies vooraf. Je weet precies waar je aan toe bent. Alles tot op de puntjes verzorgd, de deur netjes geopend op afstand. De voorzieningen zijn van zeer goede en professionele kwaliteit. Een absolute aanrader als je iets bijzonders wil doen.

Top B&B

Wat een prachtige B&B, stijlvol ingericht. Helmaal goed.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!