Alles er op en er aan

Fantastisch echte aanrader!

Lekker privé! Zeer vriendelijke gastvrouw goede uitleg en alles netjes schoon.

Heerlijk verblijf

We hebben een heerlijk verblijf gehad. Het was schoon en de communicatie verliep vlot. Heel klein minpuntje, ik vond de volle prullenbak niet zo fris.

Super!!!

Mooie, gezellige plek, waar je je heerlijk kunt terugtrekken. Warm ontvangst door gastvrouw.

• Prijs-kwaliteit verhouding

We hebben enorm genoten. Ongestoord even samen kunnen zijn. Alles was schoon en koffie en thee aanwezig. Heerlijke douche. Ik zeg, tot gauw.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Het ultieme speelparadijs voor volwassenen

Je kijkt je ogen uit in deze prachtige kunstkamer. Aan ieder detail is gedacht! We vielen van de ene verbazing in de andere. Het is volledig over de top en in balans tegelijk. De ruimte is van alle gemakken voorzien en tot in de puntjes afgewerkt. De combinatie van sexy speelsheid en ontspanning maakte het een onvergetelijke nacht. Wát een cadeau om hier te mogen verblijven. De eigenaren zijn ook nog eens ontzettend leuke mensen.

Super ervaring gehad

Voor mij was dit de eerste keer en heb super genoten van alles service was toppie heel vriendelijk Voor herhaling vatbaar

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goede prijs voor een prima kamer

We werden vriendelijk ontvangen en kregen nog een flesje water en een flesje bubbels van het huis. Verder voldeed de kamer, badkamer en sauna aan alle verwachtingen.

Was super. Mooie room

Erg romantisch

Heerlijk de ruimte

Het appartement was groter dan we dachten. Je hebt heerlijk de ruimte om goed te zitten en relaxen en boven een heerlijk bed.

Ideaal

Ideaal. Huiselijke omgeving. Locatie betreft een tuinkamer. Van alle gemakken voorzien. Prettig anoniem naar binnen en naar buiten. Ook de omgeving is druk en anoniem. Dus geen ‘Walk of Shame’. Zeker aan te bevelen. Prettig dat je er ook met 3 of 4 terecht kan. Dus zeker doen.

Wederom voortreffelijk

Zoals altijd Voortreffelijk

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooi locatie en kamer, erg netjes en discreet.

Leuke ervaring

Door drukte op de weg waren we helaas later. Dus we hebben helaas maar 1,5 uur kunnen genieten. Helaas niet de ruimte om langer te blijven. Elke 5 min dat je langer blijft kost 10,- extra. Nadeel is wel het tekort aan parkeerplaatsen. Het is namelijk een drukke winkelstraat.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk om echt tot ontspanning en rust te komen

Waanzinnig!

Nog nooit zo een kamer geboekt, maar daar komt nu verandering in! Communicatie was uitstekend en de kamer was keurig klaar en op temperatuur toen we binnen kwamen. Uitstekend verzorgd, schoon en voorzien van alles voor een spannende avond. Wij waren samen met een ander stel en ook dan is ruimte genoeg. Wat ons betreft echt een aanrader!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Vriendelijke binnenkomst en rijk uitgeruste kamer. De sauna is echt heerlijk met de koude regen douche en het bubbelbad is fantastisch. Kom snel weer een keertje terug

Veel ruimte en schoon.

Ontvangst was vriendelijk en de uitleg uitstekend. Alles was schoon en netjes

Prima, heerlijk genoten!

Afgelopen vrijdag samen met mijn date heerlijk genoten in de romatische kamer! Alles prima verzorgd, netjes en schoon en konden heerlijke uurtjes ongestoord van elkaar genieten.

Discreet en Schoon

Fijn en goed

Alleen maar positieve ervaringen

Geweldige middag!

Ik heb samen met mijn vriendin een kamer met wellness gehuurd om samen lekker te ontspannen. Alles was goed geregeld. Het fruit was erg lekker en de fles alcoholvrije rosé was ook lekker koud.

Zeer schoon

Zeer schone accommodatie van alle gemakken voorzien voor een relax verblijf. Jan, onze gastheer was zeer vriendelijk en behulpzaam. Nogmaals dank voor alles.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben weer zeer genoten

Wij komen graag daar Het was wederom weer heerlijk genieten We hadden eigenlijk een andere kamer geboekt,maar die was nog niet schoongemaakt Dus kregen we een andere super mooie kamer Er stond een drankje klaar voor ons voor het ongemak We hebben wederom weer super genoten Wij komen graag terug

Mooie en schone kamer

Na een vriendelijke ontvangst bij de receptie hebben we genoten van onze mooie en schone kamer met muurschildering.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!