Weer een heerlijk samen genieten

Goed verzorgd

Mooie, schone kamer met voldoende faciliteiten.

Het was weer genieten

Perfecte locatie voor leuke momenten. Wij komen weer!!

Perfect verblijf gehad

3 uur lang heerlijk ontspanning. Enige minpuntje, badjas wat klein voor iemand van 1.98, maar dat was dan ook enige minpuntje, verder alles goed en schoon.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Netjes gezellig en alles aanwezig.

Fantastische faciliteiten super ervaring

Je voelt je hier heerlijk op je gemak. Fijne ontvangst en uitleg. Een heerlijke omgeving om helemaal relaxed en uitgerust tot elkaar te komen. Zeker voor een herhaling vatbaar.

Relaxt samenzijn

Uitermate tevreden over deze secret room. Bad is heerlijk ruim. Bed is perfect. Discreet contact met gastheer Jasper. We waren lekker relaxte na drie uurtjes privé.

Heerlijke ervaring

Alle tijd, ruimte en faciliteiten voor een speciaal moment.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Oase van rust, luxe en welness

"Nog nooit zo goed ontspannen! Dit wellness huisje is een absolute aanrader. De sauna's, vooral de 95 graden, waren fenomenaal. Na de sauna was het heerlijk afkoelen in het zwembad of ontspannen in de jacuzzi. Het moderne design en de luxe uitstraling maakten het plaatje compleet. Een weekendje weg om helemaal tot jezelf te komen! Een oase van rust en dat helemaal prive in de natuur. Geweldige ervaring en raad het iedereen aan!

Goddelijk

Ik was er (gister) voor de 2e keer. Telkens geniet ik heerlijk tijdens het verblijf. Heerlijk warm, schoon, gezellig. En erg duidelijk en fijn om zo’n gebruik te maken van een secretroom.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima plek om heerlijk te ontspannen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Voor iedereen een aanrader. Geweldig.

Mooie locatie met een warme ontvangst en rondleiding. Zeer schoon en prima verzorgd. Water lekker warm. Een aanrader voor iedereen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijn dat dit soort kamers er zijn

Discreet parkeren aan de achterkant van het hotel en het inchecken was zo gebeurt. De kamer zelf was helaas erg koud. De verwarming stond uit. Gelukkig was de kamer zo warm nadat we de verwarming aan hebben gedaan. De gang is goed te horen en waren wij waarschijnlijk dus ook op de gang goed te horen. een prima kamer, mooie badkamer, ik kom zeker terug!

Heerlijk

Super mooie prive sauna en heel mooi aangekleed! Ook fijn dat alles inclusief was, handdoeken en badjassen bv. Na afloop nog een kopje thee gekregen.

geen

geen

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heeel discreet.... bijna onvindbaar ... buiten en aankomst niet heel netjes.. kamer was wel heel fijn

Relaxt ontspannen

Welkome ontvangst en duidelijke uitleg over de ruimte. Schoon hygiënisch en sfeervol

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne plek voor heerlijke momenten

Makkelijk te vinden,aardige eigenaresse die even kwam kijken of we er waren.Alles erop en aan,schoon en fijne sfeer.Wij komen zeker terug.

Voor herhaling vatbaar

Werdt zeer vriendelijk ontvangen kamer was erg sfeervol. We gaan zeker nog eens terug

Heel mooi

Mooi rustig schoon en zeer discreet

Rust

Fijne omgeving, lekker ontspannen kunnen zijn. Zijn hier meermaals geweest.

Toppie!

Super mooie SR. inderdaad een beetje verstopt. We kwamen in de late middag aan en konden dan goed dichtbij parkeren. Alles was schoon en netjes. Heerlijk bad en zelfs je licht kinky wensen kun je uit laten komen in de kamer.

Top locatievoorzieningen

Mijn vriend en ik hebben weer volop genoten van deze locatie in Hengelo Gemakkelijk parkeren in de garage De kamer keurig en schoon Houden zo !!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prachtige kamer met veel voorzieningen!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heel netjes en goede service

Goede ontvangst reageerde direct en de setting was erg privé. De kamer was mooi ingericht en duidelijke info vooraf.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!