Oase van rust. Lekker veel privacy.

Top geregeld, duidelijke uitleg, en bij binnenkomst de verwarming reeds lekker aan. Het bospad er naartoe zorgde voor een lichte uitdaging, maar misschien lag dat meer aan het sportonderstel van de auto. In ieder geval wachtte daar nog een heerlijk onderstel en meeren een sportieve uitdaging. Komen graag weer. Henk en Jacqueline

Voor herhaling vatbaar

Vriendelijke ontvangst, schoon en heerlijk om even een paar uur te ontspannen.

Niet zo goed

Dit is de 2e keer dat ik ben geweest de eerste keer was het goed rustig. Nu de 2e keer hier zijn geweest was er vollop drukte, mensen kijken je aan. ze zijn er op terrein dichtbij aan het werk waardoor dit echt privacy matig niet meer goed is. Verder was perfect in het huisje alles was daar goed voor elkaar.

Alles gewoon top!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Hele fijne en een schone ruimte

We hebben het erg fijn gehad, afgelegen en de ruime is erg ruim fijn en schoon.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Hele mooie schone ruimte. Waarbij aan alles is gedacht.

Heerlijk ontspannen

Erg rustig en fijne plek. Alles is schoon en perfect geregeld. We komen hier al vaak en worden nooit teleurgesteld.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super mooie, schone, sfeervolle locatie

Gastheer was super klantvriendelijk. Een keurig ontvangst met een drankje. Geen addertjes onder het gras met bijbetalingen of zo. Alles deed het perfect, geen kapotte spullen en de locatie was lekker voorverwarmt met een warm bad. Dit is zeker niet onze laatste boeking.

Vermaakt

De sleutel van de room krijg je via beheerder dat was voor mij geen probleem . De kamer die we kregen zat direct naast de ingang van het hotel dit vond ik wel een min puntje voor dit soort reservering. De kamer zelf was prima deze was schoon en het dubbele bed was voor ons geen probleem.Het laatste uur werd verstoord doordat er met ladders en gereedschap aan de buitenzijde van de kamer kerstverlichting werd opgehangen. Dit was echt storend. Volgende keer kijken we toch even verder naar een room met meer privacy.

Hele fijne ervaring!

Afgelopen weekend hebben we een bezoekje gebracht aan deze locatie. Het contact met de verhuurder Paul heb ik als zeer prettig en vriendelijk ervaren, de locatie is heel goed verzorgd en er is voldoende parkeergelegenheid. Alles in het appartement is nieuw, fijn bed, goeie douche met fijne zachte handdoeken, lekkere zeep en waar het natuurlijk om gaat is de privacy tijdens het verblijf en die is hier top! Wij gaan zeker nog eens terug, Paul bedankt!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie schone kamer we hebben ons zekker vermaakt

Hele fijne relaxte B&B

Alles was tip top verzorgd

Ultieme relax

Leuke knus accomodatie. Verzoeken worden vriendelijk ingewilligd. En een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie schone kamer goed opgevangen door de verhuurster

• Prijs-kwaliteit verhouding

Alle faciliteiten in één ruimte

Fijne ruimte met heerlijke jacuzzi. Het ‘zwembad’ vind ik een beetje overbodig. En we konden de verlichting niet dimmen. Prullenbakje ook niet te vinden. Maar dat zijn maar details

uitstekend

top verblijf

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk genieten en tot rust komen!

We hebben enorm genoten en komen zeer zeker nog een keer terug!

Super locatie

Ontzettend genoten van deze ozo mooie locatie

Relaxte plek

Mooi rustig gelegen locatie. Kamer was al lekker op temperatuur. Vriendelijke en discrete ontvangst.

Helemaal goed

Fijne ik evaring

• Prijs-kwaliteit verhouding

Netjes, schoon en discreet.

Heerlijk genoten van ons verblijf.

Heerlijk en goede locatie

Voelen ons thuis!

Heerlijke plek om te verblijven, echt van alle gemakken voorzien, graag tot een volgende keer!

Gewoon top!

We hebben weer een heerlijke middag gehad. We komen zeker weer terug.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Alleen Annet van de woning ernaast, daardoor was de privacy voor mijn gevoel minder

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!