Voor herhaling vatbaar

Mooie plek, heerlijk de ruimte Spiegels zijn een leuke touch

Fijne locatie

Alles klopte zoals beschreven. Rustig gelegen. Goede en vlotte communicatie met de eigenaar. Appartement was veel ruimer dan verwacht.

Fijne plek

Prettige kamer, mooie badkamer, alles schoon, prettige ontvangst, alles top dus.

Top ervaring!

Had niet verwacht dat het zo groot zou zijn Zalige sauna's, schoon en hygiënisch Aanrader! Wij komen zeker terug

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooi rustige plek om heerlijk te genieten

Wij hebben lekker samen genoten van een heerlijk warme jacuzzi en de sauna. Heel schoon en ruiming

Leuk

De privesauna was wel leuk alleen een stuk kleiner dan dat we hadden verwacht. De wellnes zelf was erg lekker. Helaas hebben we ons bezoek ook moeten verkorten omdat m'n moeder zich had bezeerd. Wat ik wel een minpuntje vind is dat er aardig wat verkeer langs rijd dus er is best wat lawaai en een vrachtwagen chauffeur kon zo over de schutting kijken dus erg privé is het dan niet

• Prijs-kwaliteit verhouding

Net en schone privé kamer

Je kan goed anoniem inchecken, was een nette en schone kamer. Genoeg handdoeken aanwezig, magnetron, koelkast. Heel anoniem en discreet in kunnen checken. Klein minpuntje is dat de douche 15 minuten warm is en daarna weer een lange tijd moet wachten voordat er weer warm water is. Verder voldeed het aan al onze wensen om even lekker een paar uurtjes samen te zijn.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie ruime en schone locatie

Het is een fijne hele ruime locatie met prima voorzieningen. Alles zo schoon en netjes.

Relax mode

Geweldig, rustige ruimte en prive

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldig mooie prive sauna met de meest aardige medewerkers.

Bij binnenkomst super aardig en netjes ontvangen door gastvrouw. Ales ziet er nog super nieuw uit en de uitleg bij binnenkomst was geweldig. Alle voorzieningen zijn tip top in orde en ze gaan ons hier nog vaker terugzien!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prachtige ruimte en top privacy

Mooi verblijf. Heerlijk om je een paar te vertoeven. Goed bed, leuke zithoek en heerlijke douche. Zeer romantische sfeer.

De locatie is perfect

Heerlijk om gewoon de ramen en terrasdeuren open te kunnen laten tijdens de ervaring

top

Helemaal super!

Helemaal top

Zeer mooie goed ingerichte ruimte. Schoon en verzorgd. Zeker een aanrader

Helemaal prima

Helemaal goed en verzorgd

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prettige locatie, heel prive. Schoon en fijne ruime doucheruimte.

Fijne locatie, heel prive, ruimte om fijn samen te kunnen zijn. Voor herhaling vatbaar.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Gastvrouw was heel vriendelijk. Alles was netjes en opgeruimd. Het appartement was makkelijk te vinden ook. Al in al was het heel comfortabel, gezellige sfeer in het huis, leuke kamer inrichting en hele aardige gastvrouw! Ik zal misschien wel vaker hier terug komen.

Fijne ruimte! Perfect

Weer perfect in orde.

Netjes ruim prive

Alles weer goed verzorgt , tijden ook goed die kom ik aanpassen, komen zeker terug top

Vriendelijke gastvrouw

Luxe en wellness absoluut! Alleen een normale lounge bank of stoel is er niet buiten , alleen een schommelstoel maar voor de wat oudere is dit zeer onhandig eruit te komen. En was de ruimte zeer donker. Verder was het super

Klein maar fijn

Mooie ruime kamer, alles goed schoon en opgeruimd. Goed contact met de verhuurder

Super Chill plekje!!

In het leuke en sfeervolle appartement vliegen de uurtjes zo voorbij , een chille omgeving . ook het discreet inchecken is zeker een pluspunt .Contact met eigenaar loopt soepel . We gaan dit stulpje zeker nog een keer weer boeken gr, Ron ,Ann

Mooie schone locatie. Discreet ontvangst

Zbigniew

Jak zwykle bardzo przyjemnie i miło. Nie ma lepszego miejsca w okolicy na spokojny "odpoczynek"

Wauw

Deze locatie was echt wauw. Zwembad top temperatuur water perfect. Werden heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. Alles werd keurig uitgelegd. Schoon netjes goede service mooie volle koelkast. Voor ons zeker voor herhaling. We komen zeker terug op deze locatie .

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!