Geweldige mooie en discrete locatie

Dit is een mooie, discrete locatie met een vriendelijke host. De ruimte is gezellig en 'niet-fetisj', maar de slaaploft met het grote ronde bed (niet op de foto's) is uitnodigend...

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne kamer, netjes en schoon

Een heel fijn verblijf met ons tweeën gehad. De kamer is netjes, voorzien van comfort en vooral ook schoon. We komen zeker terug!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Was echt voor herhaling vatbaar

Was zeer netjes

Prima locatie

Vriendelijke ontvangst. Zonder vragen naar de kamer geleid.

Zeer ontspannend

We werden zeer vriendelijk onthaald. Alles werd goed uitgelegd en de tapas plank met de koude hapjes stond al voor ons klaar. De tapas met warme hapjes werden later op de avond gebracht( dit was in overleg) Last minute nog een heerlijke massage kunnen boeken. We zijn in de avond geweest zeer sfeervol met de verlichting. De tijd vloog voorbij. We gaan zeker een keer terug.

Toplocatie

Prachtige accommodatie van alle gemakken voorzien

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldige kamer alles is schoon en fris.

Heerlijk ontspannen als we daar zijn geweest. De swing is echt geweldig nou ja eigenlijk alles is top.

Relaxed en superschoon

Voor herhaling vatbaar

Super !!!!

Kleine und mit viel Liebe zum Detail eingerichtetes Bed & Breakfast . Draussen lädt es zum relaxen ein, alles ist toll vorbereitet und es erwartet einen ein Kurzurlaub. Herrlich, wir kommen wieder !!!

Super schone plek

Super schone plek, parkeren voor de deur, heb een leuke tijd gehad met mijn liefde

Heerlijke privacy

We misten alleen de badjassen En misschien 2 handdoeken extra zou fijn zijn

Aanrader

We zijn hier nu paar keer geweest. Prima prijs. Goede hygiëne, nette kamer. Aardige en vooral discrete verhuurder.

Top kamer

Super nette kamer ...en discreet Geweldig ervaring... Een woord top.. Rob en jasmijn

• Prijs-kwaliteit verhouding

Wederom weer een fantastisch verblijf gehad!

Het is de uitvinding van de eeuw! Heerlijk qualitytime in een luxe omgeving met alles erop en eraan. Veel privacy en wederom heerlijk schoon! De gastvrouw is TOP! Tot de volgende keer!

Super leuk ervaren

Was voor de eerste keer zijn goed ontvangen korte uitleg gehad en daarna lekker genoten

Prettig

Discreet,prettig

Toppie

We zijn al vaker geweest. Fijne en relaxte locatie. Schoon en netjes. Discreet inchecken.

Betoverend

Heerlijke ervaring. Was er met het juiste gezelschap dus dan is het vaak goed :-). Het is een fijne schone ruimte. Discreet en netjes. De ontvangst was goed. Al met al een betoverende beleving. Enige minpuntje; de ingangsdeur van het gebouw. Die is niet uitnodigend. Ramen kapot, net of er ingebroken was. Snel laten maken!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima, schoon en veel privacy info mail is duidelijk

Mooi kamer

Mederwerker was vriendelijk. Kamer was mooie dan we had verwacht.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijke kamer met veel privacy

Voor de tweede keer deze kamer gereserveerd en weer was de ervaring super. Heel fijn contact met de eigenaresse. Ik was iets verlaat, maar dat was geen probleem. Kamer is netjes, schoon en van alle gemakken voorzien. En mocht je wat missen dan volstaat één telefoontje. Ik kom hier graag nog eens weer terug.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Wij hadden 17A, super mooi appartement, schoon, alles aanwezig wat moet en schoon. We komen zeker weer

Heerlijke ruimte Ruim Schoon Hartelijkwelkom Discreet

Keurige privé locatie

Anoniem inchecken, in een soort Hotel achtingen woning. Heerlijk privé ook de ingang, geen mens gezien. Alles keurig schoon en van Hotelkamer kwaliteit. Absolute aanrader.

Perfect verblijf

Aan alles is gedacht. Vriendelijk ontvangst in een ruime schone romantische kamer. Goed werkende airco. Ruim parkeren en enorm veel privacy.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!