Goed geregeld. Waren te laat maar dat was geen enkel probleem

We waren door omstandigheden te laat maar daar werd geen punt van gemaakt. Super geregeld

Heerlijk verblijf

Prachtige wellness met alles erop en eraan. Super vriendelijke beheerder die alles rustig uitlegt. Enige “minpuntje” is dat het een beetje gehorig is. Maar dat mocht onze pret zeker niet drukken!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heel apart en sfeervol ingericht. Daar hadden wij niets op aan te merken. Koffiemachine niet aan de praat gekregen. Wij zijn de cupjes niet gewend. Maar alles bijelkaar is het zeker de moeite waard. Minimaal 3uur boeken. 2 uurtjes zijn zo voorbij.

Heerlijke plek

Super relaxed wederom... aardige gastvrouw.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Alleen 1 ding, ik belde 5 min van tevoren dat we misschien iets later waren, de gast vrouw was niet aanwezig, had de sleutels op een locatie gebracht, als ik niet gebeld had wist ik niet waar de sleutels waren

• Prijs-kwaliteit verhouding

Het is goed en netjes en we zijn er tevreden

Heb een goede ervaring en is netjes het is voor herhaling vaatbaar

• Prijs-kwaliteit verhouding

Alles prima geregeld, vriendelijk, anoniem ontvangst.

Via de app instructies gekregen hoe de kamer in te komen. Keurige kamer, heerlijke tijd gehad. Alles echt gewoon goed voor elkaar.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Nette locatie Goede en hartelijke ontvangst Gemakkelijke communicatie en fijn dat je ter plaatse nog bv iets voor lunch kan regelen Nette sauna en whirlpool Top locatie Bedankt namen G & V

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne, mooie, nette ruimte.

Wederom een fijne middag gehad. De kamer is echt van alle gemakken voorzien. Heerlijke badkamer met douche, een fijn bed, leuk zitje waar je kunt genieten van een kopje koffie of thee. Fijn dat je zelf kunt inchecken na een keurige mail vooraf.

Waauw

De gastvrouw was super lief en aardig en hielp me. En de kamer was super schoon heb niks te klagen ik kom zeker weer terug

• Prijs-kwaliteit verhouding

Leuke privé sauna op goede lokatie maar verdiend wat meer aandacht

De privé sauna ligt op een mooi lokatie, voorzieningen zijn op orde. De algehele sfeer laat wat te wensen over en het vervelendste is dat het bubbelbad vies was. Aan de randen zit vieze smurrie. Je zou verwachten dat het water verschoond is als er nieuwe gasten komen.

Prachtige discrete plek

Wat een mooie plek om samen te zijn De handdoeken waren niet fris dat was jammer Maar alles is aanwezig om heerlijk samen te zijn

Voldoet aan verwachting

Aangename ruimte . licht en ruim.

Helemaal geweldig !

Duidelijke uitleg Zeer schoon en verzorgd Top privacy Aanrader Komen zeker terug

Zeer goed verzorgd?

Zoals wij gewend zijn was de lokatie prima in orde en hebben wij ervaren fijne tijd diigebracht! Zeker voor herhaling vatbaar!

Perfecte locatie

Kunt lekker tot rust komen met je geliefde

Super mooie privé spa

Alles klopte Grote bubbelbad Super schoon Cosy sfeer

• Prijs-kwaliteit verhouding

Ziet er netjes uit, mag schoner.

Ziet er netjes uit, ook een fijne ruimte. Voor het bad mag er wat meer aandacht besteed worden. Het ruikt niet zo fris, en aan de randen zat een soort zwarte aanslag op.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Supernetjes ontvangen, op een hele fijne locatie. De kamer was echt Top. Absoluut een aanrader en voor herhaling vatbaar. Complimenten van ons beide, en we komen zeker een keer terug.

Romantisch!..

De kamer is warm en nostalgisch ingericht, netjes schoon, prachtig bad met heerlijke koffie, wat willen we nog meer! Dankbaar voor dit prachtige moment..

• Prijs-kwaliteit verhouding

slechte bed vuil ook de badkamer

voor de buitendeur vuil en binnen weken geen stofzuiger gebruikt laag slecht bed bed was een dikke luchtmatras

Prachtige plek

Echt de mooiste privé spa ooit meegemaakt, groot, veel spiegels, lichtkleur te bepalen… alles klopt

Zeer mooi appartement

Alles klopte zoals in de beschrijving staat

• Prijs-kwaliteit verhouding

Leuk ontvangen prima kamer perfect zoals het moet zijn

Heerlijk!

Rust, rust en nog eens rust. Mooi huisje en goede communicatie met eigenaresse via e-mail. Kom zeker een keer terug!

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!