Het is een intieme mooie lokatie die ik hopelijk nog vaker ga bezoeken
Top plek om even te onthaasten. Heerlijke sauna, lekker bubbelbad en alles is bovenal keurig verzorgt eb schoon!!
Een heel bijzondere plek. Qua comfort is het perfect, alsof het uw eigen privéwoning is. Ze zijn erg voorzichtig met hygiëne. Er is geen parkeerprobleem. Ik raad deze familieplek aan iedereen aan.
Heel leuk ontvangen, alles was heel netjes en duidelijk .. mooie locatie .. super schoon
Bij Binnenkomst lekker warm lampen aan , alles weer netjes en schoon. Wij viejennonxe welkom daar zeer discreet
Ik had onlangs deze kamer gehuurd, het was erg schoon en rustig. Ik ben zeer tevreden. Ik raad het zeker aan.
Heel gezellig en aangenaam verblijf. Vriendelijke ontvangst en alles was in orde. Prima verblijf gehad.
erg koud bij binnenkomst, verder mooi en schone lokatie
Simpel maar prima, hoewel een deur in de slaapkamer wel erg fijn zou zijn. Geen idee of boven en beneden wel eens tegelijk verhuurd zijn aan verschillende partijen, maar dan voelt het beetje ongemakkelijk. Slaapkamer van bovenverdieping (die wij gehuurd hadden) ligt bovenaan de trap welke begint bij de voordeur. Dus zonder deur ertussen.
Nette ontvangst met een goede uitleg/rondleiding in de wellness en de kamer. De wellness is super netjes en van alle gemakken voorzien. In eerdere reviews lazen we iets over zichtbaarheid vanaf de weg in de wellness, maar dat is echt onzin. Het is een super goed afgesloten plekje waar af en toe een auto voorbij komt, maar zonder zichtbaar te zijn. Enige minpuntje was dat het lang duurde voordat we de verwarming/airco aan de praat hadden, maar die werkte uiteindelijk prima en dat zou evengoed aan ons gelegen kunnen hebben.
Korte duidelijke uitleg gehad van de gastvrouw. Mooie locatie. Hygiëne was super! Met badlinnenpakket besteld, dit was goed verzorgd.
Lekker discreet, zelfservice mbt de deur. Mooie ruimte, van veel gemakken voorzien! Fijne douche. Parkeren is ook prettig, vlak voor de deur. Deze locatie ga ik vaker terugkomen.
Wij hebben zaterdagavond voor het eerst deze spannende kamer geboekt. In 1 woord "geweldig" voor mijn vrouw en ik de eerste ervaring met een man erbij trio in deze soft sm sfeer voor ons. We gaan snel weer boeken. groetjes D&B
Twee keer bezocht. Wat een geweldige lokatie en een super ontspannen ontvangst. Bedankt voor het beschikbaar stellen van deze toplokatie.
Enorm ruim appartement. Volledig ingericht, netjes met alles erop en eraan. Zeker voor herhaling vatbaar.
Het was voor mijn vrouw en mij de eerste ervaring met een secret room. Het is toch altijd even afwachten wat je te wachten staat. Bij aankomst werden we netjes ontvangen, we kregen een korte en duidelijke rondleiding en we mochten direct naar binnen. De uitleg was duidelijk dus we konden direct genieten. De temperatuur in de kamer was zeer aangenaam, het was schoon, het was in onze beleving perfect om samen te genieten van elkaar en de privacy. Wij gaan hier absoluut nog een keer naartoe.
Voor ons het 2e bezoek en net zoals het eerste helemaal in orde
Heel erg fijn appartement. We vonden het erg mooi en sfeervol. Privacy op de kamer was goed, was een beetje een gek idee dat er andere gasten konden zijn bij de ruimte met massagestoelen maar uiteindelijk niemand gezien of gehoord...
Snelle en discrete afhandeling. En aardig personeel.
Was weer een heerlijk verblijf. Alles goed schoon, van alles voorzien, zelfs de koffielepeltjes qaren nu aanwezig. Voldoende handdoeken, shampoo, zeep en conditioner aanwezig. Koffie, thee en lekkere snoepjes. Knus omgeving en na vragen op heerlijje temperatuur. Volgend bezoek is al gereserveerd.
Geweldige ruimte
We werden vriendelijk ontvangen. En alles was perfect geregeld. We hebben genoten van onze heerlijke wellness middag. Thanks voor de gastvrijheid gr Johan en Aimée
Het is onduidelijk hoe je binnen kunt kommen (geen instructies vooraf), want nr 6 bestaat niet. Er is 4 en dan 8 op de straat. Eigenaar doet open, legt wat uit (hoe apparatuur werkt), maar er ontbreekt de kabel van de speaker ezv. Die komt hij half uur later brengen (ondanks dar ik had gezegd dat ik mijn eigen speaker uit de auto zal halen). Gelukkig klopt hij wel aan dan. Je hoort mensen boven in de woning DE HELE tijd lopen. Op de gang kun je zelfs de gesprekken en telefoongesprekken zo volgen. De buiten deur gaat steeds open en dicht, er komen mensen in en uit . Via de site heb ik een tel nr van de eigenaar gevonden en een appje verstuurd met de vraag of er meer privacy ezv zou kunnen. How awkward? Heb de app terug gekregen met de info dat tussen bepaalde uren is de schoonmaakster aan het werk, dus die kan je waarschijnlijk ook zomaar tegen komen aangezien sommige voorzieningen buiten jouw kamer aanwezig zijn. De ruimte is wel mooi en schoon. Er is een aparte inhang en daar krijgt je de sleutel van maar je hoort alles overval en je kunt zomaar andere mensen tegen komen en het is simpelweg gehorig. Zero privacy. Geen discretie. Ik ben voor de tijd weggegaan. De eigenaar geïnformeerd waar de sleutel is. Binnen 1 minuut heeft hij gereageerd met de vraag of ik iets uit de koelkast hebt genuttigd. De 2 drankes mocht ik als "compensatie voor overlast " zien. Overigens was er geen info beschikbaar of die anders in de prijs waren ingegrepen evenals geen prijslijst. Meneer heeft voor overlast excuus aangeboden via de app met allerlei rare smoesjes. Ik heb geschreven dat de accommodatie alles behalve "zen" is en toen braak de hel los. Rare berichten... alles was in basis mijn schuld, ik "zeur" en hij heeft toch excuus aangeboden? Ik heb "zelf voor die kamer gekozen", Het is een hotel en wel zen, en het is normaal dat je anderen hoort" Daarna weer excuus en weer verwijt via de app. Ik koos voor SR vanwege de privacy en discretie, maar deze is absoluut onder de maat.
Wij hebben de ruimte geboekt voor 5 uur, maar de tijd is écht omgevlogen. Was een heerlijke ruimte met veel relax mogelijkheden. Koffie aanbod, bleek oploskoffie te zijn. Dat vond ik persoonlijk wel jammer en in mijn ogen ook niet nodig voor de ruim 200 euro die ik betaald heb. Des ondanks, zou ik deze ruimte aanraden en wellicht kom ik zelf ook nog terug.
Atoomweg 12
1627LE Hoorn
Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!