Heerlijk relaxen was het!

Wij hebben de ruimte geboekt voor 5 uur, maar de tijd is écht omgevlogen. Was een heerlijke ruimte met veel relax mogelijkheden. Koffie aanbod, bleek oploskoffie te zijn. Dat vond ik persoonlijk wel jammer en in mijn ogen ook niet nodig voor de ruim 200 euro die ik betaald heb. Des ondanks, zou ik deze ruimte aanraden en wellicht kom ik zelf ook nog terug.

Heerlijke prive spa

Fantasia is een prachtig mooie spa waar je heerlijk prive kunt genieten. De dames door wij werden ontvangen waren erg vriendelijk en er werd ons duidelijk uitgelegd hoe alles werkte. Wel even opletten, het is op een industriegebied en er was bij aankomt nu nog niet echt duidelijk of je op de juiste plek was. De spa is gloednieuw, dus wellicht dat de ingang in de toekomst nog verduidelijk wordt. Geen 5 maar 4 sterren, omdat bij aankomst direct werd gemeld dat we enkel wat uit de automaat konden halen (drankje, chocola), terwijl er in de ruimte zelf wel een kleine kaart lag. Jammer dat we daar geen gebruik van konden maken. Ondanks dat, absoluut een aanrader en wij komen nog eens terug.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie schone kamer, ook het aanmelden, sleutel ophalen gaat primaz vriendelijke mensen. erg goed bevallen, komen zeker nog eens terug

Hele mooie B&B

Mooie ruimte, net gerenoveerd. Althans, zo lijkt het. Parkeren voor de deur en je kunt zelf in- en uitchecken. Heel discreet. Lekker bed en een goede badkamer met grote douche en ligbad. Aanrader.

Very good

I really recommend this room.

Super goed

Het was heel leuk,ik kan de brunch aanraden,een perfecte leuke dag. Alles was netjes en zeker schoon Een aanrader als je er even tussen uit wilt

Superfijn!

Heerlijk genoten!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Beter dan verwacht alles was top

Zeer uitgebreid veel faciliteiten geld zeker waard

Heerlijke plek

Fijne middag gehad. Enige min puntje…Er was behoorlijk wat reuring op de gang. Leuk gewoon personeel…daar voelde ongemakkelijk.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima ervaring, ruimte was schoon en in gereedheid gebracht zoals afgesproken (Cava)

Kom zeker nog eens terug !

Kamer positief

Mooie kamer, netjes, schoon. Zeker voor paar uurtjes perfect

Spotless, super, zalig.

De tweede keer hier en wederom top geregeld en op orde. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig. De temperaturen van bad en jacuzzi zijn top en alles is kraak-schoon. Beter wordt het niet.

Oké, maar….

Betaald voor wijn (12,50) maar niet te vinden! Boek nummer: 506608.

Top locatie

Veel privacy. We werden heel vriendelijk ontvangen door de gastheer en kregen een goede uitleg. Genoeg handdoeken en alles is schoon en fris We komen hier zeker vaker

mooie privé ruimte

we zijn hier nu meerdere malen geweest, op beide kamers........ het enige wat er in mijn optiek verbeterd MOET worden......... gebruik lekker en goed wasmiddel, waardoor het beddengoed - handdoeken lekker ruiken. gisteren was het qua geur echt niet lekker.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Een fijn en cozy verblijf!

De ruimte was prettig en er was een gezellige sfeer. We wilden uiteindelijk een uurtje langer blijven en na het bellen van de eigenaresse was dit direct geregeld, erg fijn!

Beste ervaring ooit

• Prijs-kwaliteit verhouding

Alles keurig en netjes voor elkaar.

Heerlijk genoten en alles keurig netjes!

Slecht.

Was wel heel klein en er was zelfs geen glas aanwezig om even tussendoor wat te drinken. Geen tussendeur om rustig naar de wc te gaan. Uberhaupt geen privacy. Kleren kun je nergens kwijt. Geen stoel. Eerlijk gezegd de slechtste locatie die ik heb mee gemaakt. Hoop dat jullie hiermee iets mee doen.

Gewoon voortreffelijk

Met heel veel genoegen en liefde hebben wij genoten van de mooie suite Eigenlijk klopt het aan alles Top

Geweldig!

Wij hebben een hele leuke overnachting gehad. Heerlijk met bubbelbad en sauna even helemaal weg in een sfeervol en gezellig huisje in de natuur. (Het rook alleen wel een beetje naar chloor van het bubbelbad dus misschien kan daar iets minder in. ) Verder was alles helemaal top!

Geweldige sfeerkamer

We hebben enorm van de fijne sfeer genoten op de kamer. Kachel stond al aan bij binnenkomst, heerlijk in deze tijd.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Aangekomen deed er een vriendelijke man open en gaf goede uitleg. Het was er zeer netjes. Zeker herhaling vatbaar.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Ik ben zeer tevreden over

Mag 1 woord ook ? Goed

Zeer fijne vriendelijke hostes. Visite kaartje voor iedere organisatie !! Het is er schoon en compact en meer dan voldoende. Turkse stoombad bijvoorbeeld is lekker ruim maar geld ook voor de andere zaken zoals de sauna. Ook leuk de sfeer haard. Al met al aan te raden in positieve zin.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!