Mooie kamer, soepele reservering en tolerante ontvangst

Eén dag van tevoren gereserveerd. We kwamen door oponthoud 50 minuten te laat aan de deur maar dat was geen probleem. Alles zeer discreet afgehandeld. En de kamer was tip top in orde.

Mooi en schoon

Nette kamer en vriendelijke eigenaar.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima locatie en je heerlijk genieten

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goed vertoeven daar mooi plekje

Prima plekje

• Prijs-kwaliteit verhouding

Het was heerlijk en rustgevend

Super aardige mensen! Het was ren fijn verblijf en we zouden dit zeker overdoen!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne plek in rustige omgeving.

Mooi en schoon appartement met genoeg privacy. Selfservice check-in door sleutelkastje heel makkelijk. Bij binnenkomst gelijk een prettig gevoel door de warme inrichting en de gezelligheid van de brandende kaarsjes. Alles aanwezig voor een fijn verblijf.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Perfecte kamer...vooral de self check in is een voordeel van deze kamer. Alles was schoon en fris.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super genoten van de acomedie met mijn schatje

Super genoten op een rustgevende omgeving wij gaan zeker nog terug

• Prijs-kwaliteit verhouding

Gewoon een zeer rustig gelegen plek met heel veel privé En voldoende faciliteiten en hygiëne mooi stukje natuur een plek om zeker terug tekeren en weg van de drukte

Toplocatie

Ik ben al een paar keer hier geweest. Is altijd goed voor elkaar. Schoon en ziet er heel mooi uit. Vriendelijke ontvangst en de locatie is makkelijk te vinden

• Prijs-kwaliteit verhouding

Lekker privé en stijlvol ingericht. Super schoon

• Prijs-kwaliteit verhouding

Net verblijf in bosrijke omgeving

Netjes en mooi verblijf , mooi groot rond bad, sauna en heerlijk bed.. Alleen jammer dat de jacuzzi buiten er een beetje verlaten bij staat.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heel erg van genoten, hygiene is ook echt prima Heerlijke bed en zoals op de foto’s kon je binnen en buiten genieten van het spa gevoel ZEKER EEN AANRADER

Heerlijk relaxed en privé

Heerlijke plek om samen te genieten. Hebben ook erg genoten van het bad

• Prijs-kwaliteit verhouding

Wat is dit een mooie plek alles tot in de puntjes verzorgd schoon mooie sfeer volle accommodatie aan alles is gedacht zelfs een EHBO setje Ik heb al veel privé sauna gezien maar deze slaat echt alles Lieve gastvrouw ik zou het een dikke 10+ geven eigenlijk een 11 Wij komen zeker vaker terug kijk al uit na de volgende keer

• Prijs-kwaliteit verhouding

Privé en discreet op een mooie locatie

Een fijne kamer met voldoende faciliteiten. Mooi plek en omgeving, heerlijk rustig, ontspannen en discreet.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Top ervaring. Dienstdoende heeft me goed geholpen zondag. Top service, Vriendelijk, schoon

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldige beleving in een prachtige ambiance!

Alles is en was fijn en goed geregeld! fijne locatie met veel privacy, in een mooie groene omgeving, herhalingsgevaar, Jazeker!

Geweldige locatie

Heel ruim appartement, in een afgelegen deel van een industrieterrein Zeker een aanrader!

Heerlijk en knus

Het was heerlijk en knus

Klein maar fijn

We hadden het al gelezen maar boven is het erg klein. Voor een overnachting om te slapen perfect. Verder alles schoon en mooi en echt compleet

Een vorstelijk verblijf!

Een heerlijk vorstelijk verblijf om heel vaak in te verblijven qua sfeer en van alle gemakken voorzien!

Top,

Altijd schoon, altijd netjes, en mega aardige verhuurder

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super ruimte, flexibele verhuurder, voor mij eerste keer, maar zeker een aanrader. Heb me zeer goed vermaakt, tijd vloog voorbij en alle faciliteiten waren perfect.

Fantastische plek

Een fantastische plek, van alle gemakken voorzien, maximale privacy en volop parkeerplekken. Alles zeer hygiënisch en luxe. Zonder meer een aanrader.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!