Perfect!

Ik ging met mijn broer als early birds & het wad geweldig! Medewerker was kei vriendelijk & behulpzaam, ik kom zeker terug vanuit belgie met mijn vriend!

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was allemaal netjes en na verwachtingen van ons

Fantastisch!

Vriendelijke gastvrouw Alles was heel erg schoon en echt een hele fijne plek om tot rust te komen.

Schoon

Wasgoed

• Prijs kwaliteit verhouding

We vonden het goed eruit zien en hebben genoten

Top prive spa in Groningen

Goed ontvangen door de eigenaar bij binnenkomst. Alles was netjes en goed schoongemaakt. Wij komen zeker weer terug.

Goed ontvangen

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijn relaxen, vriendelijke ontvangst en schoon

Mooie faciliteiten, prettige ontvangst en schoon. Alles goed uitgelegd. Wel is de afwerking matig. Mocht je kitter of professioneel tegelzetter zijn, dan kun je hier nog wel iets verbeteren.

Geweldige ontspannen avond gehad

Het was leuk

Leuk

Heel erg fijn

Het was heel erg fijn. Was goed schoon en goeie service. Helemaal top

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was een prachtige en rustgevende omgeving met super vriendelijke mensen!

De verwelkoming was zeer vriendelijk, je werd volledig rondgeleid en het was een zalige ervaring. Voor herhaling vatbaar!!

Geweldig!!!!

Perfect, mooi, heerlijk!!!

• Prijs kwaliteit verhouding

Hele bijzondere ervaring, uitstekend georganiseerd en verzorgd.

Vriendelijke ontvangst, goede en snelle uitleg. Sauna en stoombad waren op de perfecte temperatuur. Heerlijk zwembad met jetstreams en kleine watervalletjes. Daarnaast was er nog een klein keukentje met een koelkast, dolce gusto en quooker voor thee of soep. We hebben ook tosti's en loempia's besteld, wat vlot geregeld werd en contactloos afgegeven voor je privacy. Over ieder detail is nagedacht, sfeerkaarsen, sfeerverlichting en veel mogelijkheden voor muziek. We hadden 2.5 uur geboekt en dat was voor ons eigenlijk te kort, de tijd vloog voorbij. We komen zeker een keer terug voor een langer bezoek.

Ontzettend lekker gehad!

Ontzettend mooie ruimte, erg vriendelijke gastheer, goed schoon, en de buiten jacuzzi is een heel groot pluspunt.

Very good

A place worth attention, everything as described, clean and private. The only downside is that food can be ordered until 22:30. Overall, I recommend it

• Prijs kwaliteit verhouding

Nette kamer en netjes schoon

Geweldig ontspannend en privé

Vriendelijke ontvangst en een mooie prive wellness.

Perfecte zussenmiddag!

Vooraf duidelijke instructies over ontvangst gekregen, ter plaatste ook nog uitleg over de apparatuur etc. Alles was perfect schoon, mooi, netjes, stijlvol. De mooiste en best verzorgde privé wellness waar wij zijn geweest.

• Prijs kwaliteit verhouding

Netjes ontvangen en alles was schoon

We komen zeker nog eens langs. Alleen was het bad iets teveel gevuld dus de vloer was snel nat.

Prachtige luxe locatie

We werden hartelijk ontvangen en de locatie is werkelijk schitterend, zeer luxueus en van alle gemakken voorzien. In werkelijkheid is het veel mooier dan op de foto.

Hygiënisch, klantvriendelijk en ontspannen

Bij binnenkomst werden we goed ontvangen, netjes alles uitgelegd en alles ziet er super schoon uit. Heerlijk genoten.

Het was top

Het was voor mij en mijn vriendin Een heel er lekker een dagje naar de spa Het is echt de moeite waard om nog een keer te gaan

Top sauna

Ik ben hier voor het eerste keer langs gekomen met mijn man en we waren er heel tevreden over. De kamer ligt er heel proper bij, jacuzzi was uitstekend. Er is een douche, wc en ook nog een haardroger voor gebruik. Vriendelijk personeel die je een rondleiding geeft van je kamer. Het was echt een top ervaring ik zou hier zeker en vast een tweede keer komen!

Geweldig!

Heerlijke privé sauna. De beste privé sauna die wij tot nu toe hebben gezien. Aan alles is gedacht. Wij komen zeker terug. Schoon en vriendelijke eigenaar.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!