Mooi en snel!

De foto is prachtig overgekomen op de handdoek. De kwaliteit van de handdoek is ook prima. Snelle levering. Kortom de moeite waard!

Boven verwachting

Heel snel geleverd en het resultaat is nog mooier dan ik had verwacht

Snelle service, handdoek top en ja ga zeker nog een tweede bestelle voor mijn jongste kleinkindje

Snelle levering, top handdoek en mijn tweede kleinzoontje is in blijde verwachting voor zijn handdiek te ontvangen

fantatisch

snel geleverd

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen... raar...is al 3 weken

Vorige bestelling wel gekregen

Helemaal geweldig

Ik ben erg tevreden.Snelle levering en de handdoek ziet er geweldig uit!

Precies zoals ik gehoopt had

Snel, mooi. Er stonden reacties op fb dat get wel duur was. Ik heb er niet over nagedacht en zo besteld. Als ik erover bedenk dat zonder foto een handdoek van dat formaat 4,95 kost.....en nu 25,00 is het indd. Verrekes duur. Maar ha ven er toch wel blij mee.

snel, maar niet mooi

De handdoeken werden snel geleverd, wat een pluspunt is. Maar helaas zijn ze niet mooi ! Het zou beter zijn als het programma aangeeft dat er te weinig pixels zijn, want nu zijn onze handdoeken allemaal vierkantjes. Zeer jammer dus.

snel maar niet mooi

Pluspunt was de snelle levering, waarvoor dank. Helaas werd er bij het opmaken van de handdoek niet weergegeven dat de kwaliteit van de foto niet voldoende was, waardoor we nu 2 handdoeken hebben met 'blokjes' in plaats van een mooie foto. Jammer ! En als ik deze review wil plaatsen met 2 sterren ipv 5 sterren, dan krijg ik een foutmelding !

Mooie kwaliteit!

Onze honden op een handdoek. Nou eens kijken hoe dat uitpakt.... heel goed!! Mooie kwaliteit, heldere en duidelijke foto op heerlijk zachte handdoek. Prachtig kerstkado.

Super mooi

Goede kwaliteit en een duidelijke foto op de handdoek. Misschien iets prijzig maar het resultaat mag er zeker zijn!.

Zeer tevreden over het product en de snelheid van het versturen. Toppie

Zeer tevreden over het product en de snelheid van het versturen. Toppie

leuk kado

leuk en vlotte levering

staat eronder

mijn fotohanddoek is zeer mooi en goed ontvangen vele dank en tot een latere bestelling

staat eronder

Alles liep soepel en bestelling kwam snel . De handdoek zag er geweldig uit

Geweldig duidelijke foto’s op de handdoeken

Geweldig duidelijke foto’s op de handdoeken