Niet aangekomen en geen contact gekregen

Het is na bijna twee weken nog niet binnen. En ik krijg geen contact meer

Zeer snelle levering.

Snelle levering. Mooie afdruk. Helaas vervaagde de foto reeds na de eerste wasbeurt. We hebben de handdoek gewassen volgens de aanwijzing bij de levering en toch vervaagde de foto. Dat was erg jammer.

Wow echt super!!!

Voor een klant mocht ik een foto op een handdoek laten drukken. Fotohanddoek.nl had ik al eens eerder voorbij zien komen maar had nog niet eerder van hun diensten gebruik gemaakt. Als allereerste bestelling liet ik een prachtige poes zo groot mogelijk afdrukken op een handdoek en ik was echt aangenaam verrast door het goede resultaat! Wat blijft het een feestje om je eigen fotografie werk groot geprint terug te zien!

Top snelle levering en mooi

Top snel en goed

Top geregeld

Snel en goeie levering

Toppertje

Het was de eerste x dat ik hier bestelde maar het was een goede ervaring .Snelle bestelling en snel in huis Voor mij Echt een aan rader..

Super mooi

Hele mooie handdoek met duidelijke foto Super snel geleverd echt blij mee

Keurig bezorgd en de handdoek was snel binnen foto prima overgekomen.

Supermooie handdoek

De handdoek is supermooi geworden. De foto is heel duidelijk. Eigenlijk te zonde om te gebruiken.

Perfect!

De handdoek zelf is super zacht en mooi bedrukt. Het enige wat ik minder vind is dat ik online juist een jongen naar beneden heb gedaan op de foto zodat zijn hoofd niet afgesneden zou worden, maar dit is nu alsnog gebeurd terwijl hij nu duidelijk helemaal binnen de lijntjes stond.

Super handdoeken

Heb twee strandlakens besteld van mijn kleinkind met hond super mooi

Goede kwaliteit

Mooi resultaat

Al meerdere foto handdoeken besteld, mooie kwaliteit en bedrukking

Goeie service, alles in orde

Het resultaat is prachtig!

Alles naar wens en fotohanddoek is prachtig geworden!

Helaas zeer slechte kwaliteit en met vlekken

We hebben eerder handdoeken via jullie besteld, echt top. Jaren later nog super goed. De handdoeken zijn niet goedkoop en we hoopten weer dezelfde kwaliteit te krijgen. De handdoeken waren van hele andere gladde stof, de kleuren waren niet zo mooi en de drukkwaliteit was echt heel slecht. Het lag er gewoon een beetje bovenop. En overal zwarte vlekken van het drukken op de handdoeken. Ik heb contact met jullie opgenomen maar nu 1,5 week later nog niks gehoord.

Mooi maar niet de juiste lengte

De handdoek is mooi binnen gekomen maar had een handdoek besteld van 180/100cm maar hij was kleiner 160 nog wat, maar als nog zeer tevreden

Super mooie persoonlijke handdoek

Super blij met het resultaat. Duidelijke info en makkelijk programma op de site. Donderdag avond besteld, zaterdag al in huis. Telefonisch en via email ook erg vriendelijke, mee denkende en direct reagerende medewerker. Het resultaat vd dichterbij gehaalde foto is bijzonder scherp op de handdoek. Vond ik nog wel spannend, want ik wist nog niet hoe scherp het apparaat zou werken. Wel wat dunnere handdoek, maar prima voor de ontvanger en zijn gebruik. Nu hopen dat het resultaat na gebruik en wassen ook nog mooi zal blijven.

Geweldig mooi

De handdoek is zo mooi en de bestelling super snel, zondag bestel en dinsdag al in huis, Top!!! Ik raad het al mijn vrienden aan!!! Ga zo door!!!

De foto heel mooi op de handdoek, de handdoek een beetje aan de dunne kant maar voor wat hij dient bij ons zeker goed.

Mooie afdruk van mijn hond Buddy. Lijkt levensecht.

Snelle levering en prima afdruk op de handdoek. De afdruk op de handdoek is van uitstekende kwaliteit. Kan iedereen dit aanraden. Groet Dirk

Heel mooi product.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, en heel mooi uitgevoerd. We hadden in eerste instantie 1 handdoek besteld, toen we deze binnen hadden, hebben we gelijk een tweede besteld. Ook deze is heel mooi geworden.

Fantastisch.

De handdoek was prachtig. Foto stond er zeer duidelijk op. Handdoek was ruim binnen de 5 werkdagen geleverd.

Super mooie handdoeken + snelle levering

Erg tevreden met de handdoeken, dit was al de derde keer, leuk om kado te doen, zeker een aanrader

Turfweg 9

9965EZ Oude pekela